.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от kissin' you
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да си заек е супер яко

Mхм...Още повече че да си заек ти се случва веднъж в живота.Аз си спомням "заешкия ми период" с добри чуства.А тва да те занервят с моркови и зеле се случва само в някои гимназии.На нас примерно ни даваха изкуствени моркови,вътре пълни със сладки неща.

На мен ми се случи 2 пъти

Няма такива 1вата година Имали по малки от тебе в гимназията, зайци са докрай

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да си заек е много готино Първият ден сигурно ще те замерят с моркови и зеле, но то това си и доста забавно А и е готино да си зайче, цялото даскало минава да ви види що за стока сте, интересни сте им и т.н А и докато си заек се получават най-многобройните запознанства
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мии първия ден може да не ти хареса много(ако мразиш моркови ),но си е хубаво.Аз миналата година бях заек.Искам паак

Град
    Враца
    Абеее... яко си е!!!
    еlsy

Оо аз я помня тази година.. толкова искам да я върна.. от една страна щях да премълча много неща и да поправя доста грешки.. но от друга страна също и тръпката докато си опознавам класа беше много яка.. сега вече е чесно казано скучнууу.. направо... такава носталгия към тва изпитвам, че не е истина...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Първата сутрин,когато трябваше да учим се бяхме събрали повечето хора от класа и мина една от 9-ти и така злобно ни каза зайци Впоследствие се оказа готина,та само от нея съм чула да ни казва зайци.Във всяко училище си е различно ;>Пък и като си в ново даскало тепърва опознаваш всички и-абе весело е
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Фен
    Град
    c0фиR
    миии аз тая година съм заек,но не ми е зле гадното е 15 септември добре че съм г клас и свършиха мокховите за ама ако си некъф здухан сми такъф от горните класове може да те побъркват,а ние в нащо даскало сме 9-ти и 11-ти клас и малко така пренебрежително обаче аз се запознах с всички и нямам проблеми

abe hora nz za6to se pritqsnqqm ama taq god sum 7 klas i dogodina 6te sum v novo daskalo i tva kat 4eta teq postove malko se strqskam ne iskam si4ki da me pomislat za nqkoq tupa i zadrustena ku4ka help kvo da praa prosto nz

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Ще разбереш. Първия ден ядеш моркови... зеле.. квот ти купят. А след тва ти викат ЗАЕК ииии ако по отракан можеш и да се спасиш
    Да, това с морковите си е нещо нормално. Ще гледат да те сдухват яко

да си заек не е абсолютно с нищо по-различно от станалите години...

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    да си заек не е абсолютно с нищо по-различно от станалите години...
    да точно...аз тая година съм заек ама нищо по-различно не стана освен ,че на 17 доидоха да ни дават моркови....не беше кои знае какво

Ама ... вий

Спокойно бре ... супер готино е да си заек. Даже ви се чудя в к`ви филми се вкарвате някои :>

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6e qde6 morkov4eta i zele

заек викат на новопостъпилите в училище-дават ти морковчета да ядеш,а бе голяма забава-ма то мина полувината година пак на нас още ни викат зайци-ма догодина ще им разкажем играта на новите
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Град
    София
    ми не съм усетила разлика ,не съм яла моркови и никой не ми е викал заек в очите

na mene mi beshe super qko Hv1rlqha ni morkovi i lista ot zele .A da si zaek tochno oznachava kat si 5 klas ili po-tochno p1rvata godina v gimnaziq.

Град
    София
    Мхм обичам зайки
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Заек .. хммм беше много хубаво .. бях заек в даскало което е в моя квартал .. а хората в него не са .. .и беше много интересно .. но вече всички се познаваме ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Тъкмо съм заек.Се предлагат да ти сложат зеле в джоба на лафката.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Ми аз тази година съм зайче! На 15 беше много яко...Гледаш само 5 сладки батковци идват и ти викат "Ей сладко зайче хапни си малко моркови" Много приятелтва завързах...Зайче още го чувам по коридорите ама все по-рядко!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

em 6te razkaja kakuv mi be6e purviq den v gimnaziqta - na dvora vseki vtori be6e vuorujen s morkov.5 min sled kato vlqzohme v staqta nahultaha nqkvi desetoklasnici i na hraneha kat praseta.a purvata sedmica redovno mi vikaha zaek i mi sa "radvaha"

Град
    Враца
    има ли некой дет е 13+ ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си