- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е да си заек?:)
Няма такива 1вата годинаИмали по малки от тебе в гимназията, зайци са докрай
![]()
![]()
Да си заек е много готиноПървият ден сигурно ще те замерят с моркови и зеле, но то това си и доста забавно
А и е готино да си зайче, цялото даскало минава да ви види що за стока сте, интересни сте им и т.н
А и докато си заек се получават най-многобройните запознанства
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мии първия ден може да не ти хареса много(ако мразиш моркови![]()
),но си е хубаво.Аз миналата година бях заек.Искам паак
![]()
![]()
![]()
Оо аз я помня тази година.. толкова искам да я върна.. от една страна щях да премълча много неща и да поправя доста грешки.. но от друга страна също и тръпката докато си опознавам класа беше много яка.. сега вече е чесно казано скучнууу.. направо... такава носталгия към тва изпитвам, че не е истина...
Първата сутрин,когато трябваше да учим се бяхме събрали повечето хора от класа и мина една от 9-ти и така злобно ни каза зайциВпоследствие се оказа готина,та само от нея съм чула да ни казва зайци.Във всяко училище си е различно ;>Пък и като си в ново даскало тепърва опознаваш всички и-абе весело е
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
миии аз тая година съм заек,но не ми е зле гадното е 15 септември добре че съм г клас и свършиха мокховите за![]()
ама ако си некъф здухан сми такъф от горните класове може да те побъркват,а ние в нащо даскало сме 9-ти и 11-ти клас и малко така пренебрежително обаче аз се запознах с всички и нямам проблеми
![]()
![]()
![]()
![]()
abe hora nz za6to se pritqsnqqm ama taq god sum 7 klas i dogodina 6te sum v novo daskalo i tva kat 4eta teq postove malko se strqskam ne iskam si4ki da me pomislat za nqkoq tupa i zadrustena ku4ka help kvo da praa prosto nz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, това с морковите си е нещо нормално. Ще гледат да те сдухват якоПървоначално написано от chipi_kaoo
![]()
да си заек не е абсолютно с нищо по-различно от станалите години...
да точно...аз тая година съм заек ама нищо по-различно не стана освен ,че на 17 доидоха да ни дават моркови....не беше кои знае каквоПървоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
![]()
Ама ... вий![]()
Спокойно бре ... супер готино е да си заек. Даже ви се чудя в к`ви филми се вкарвате някои :>
ми не съм усетила разлика ,не съм яла моркови и никой не ми е викал заек в очите
na mene mi beshe super qkoHv1rlqha ni morkovi i lista ot zele
.A da si zaek tochno oznachava kat si 5 klas ili po-tochno p1rvata godina v gimnaziq.
Мхм обичам зайки![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Заек .. хммм беше много хубаво .. бях заек в даскало което е в моя квартал .. а хората в него не са .. .и беше много интересно .. но вече всички се познаваме ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Тъкмо съм заек.Се предлагат да ти сложат зеле в джоба на лафката.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ми аз тази година съм зайче! На 15 беше много яко...Гледаш само 5 сладки батковци идват и ти викат "Ей сладко зайче хапни си малко моркови" Много приятелтва завързах...Зайче още го чувам по коридорите ама все по-рядко!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
em 6te razkaja kakuv mi be6e purviq den v gimnaziqta - na dvora vseki vtori be6e vuorujen s morkov.5 min sled kato vlqzohme v staqta nahultaha nqkvi desetoklasnici i na hraneha kat praseta.a purvata sedmica redovno mi vikaha zaek i mi sa "radvaha"
има ли некой дет е 13+ ?