.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    ..във един измислен свят..

Нямам идея как да продължа.. ;(

Здравейте..
    Значи .. ходихме с приятелят ми 2 месеца..но снощи се разделихме ;( Беше по негова воля.. Въпросът е там че учим в едно даскало и всеки ден се засичаме по няколко пъти.. Просто нямам идея как да продължа..не мога да свикна с мисълта че когато се видим по коридорите си разменяме странни погледи а не както преди .. не мога да свикна след училище да не съм при него.. да го чакам да го видя.. Мъча се да съм силна и да не се поддавам на поредното момче .. Но не мога .. Волята ми отлетя преди година .. Плача и навън .. Когато го видя не знам.. Как да продължа..КАк!?!?!?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tova koeto ne ni obiva ni pravi po silni! ot sqka takava vruzka...(minala) u4im po ne6to! produlji na pred i ne sujalqvai z ani6to
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Зпочни да му търсиш заместител =p Ще ти помогне да се разсееш и да го преудолееш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Зпочни да му търсиш заместител =p Ще ти помогне да се разсееш и да го преудолееш.
    И аз така мислех и направих.. по голяма бела стана..

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    И аз така мислех и направих.. по голяма бела стана..
    Оу,sry...
    Ми как да ти помогнем като не знаем каква е ситуацията :/

Град
    Искарвахме си прекрасно .. поне според мен.. доста често се дърпахме нали ама не нещо сериозно..много рядко се карахме сериозно.. Казаха ми какво е говорил за мен.. изяснихме се - ок.. Обаче просто второто нещо което разбрах беше много гадно.. и му зададох направо въпроса Искаш ли да сме заедно или не.. Тогава той ми каза не.. ако не го бях попитала щеше да продължава ей така всичко.. аз да плача на него да не му пука..просто защото не беше на мое място..

Ami moga da ti kaje 4e 4ovek vinagi ima takiva mometi kogato se 4ustva prazen i si4ko mu se struva dotata4no bezmisleno, 4e da ne mu dava sili za jivot dori i az sam taka i togava si kazvam 4e trqbva da sam silna , i 6te ospeq da go preodoleq 4e sled vreme i za mene 6te nastapqt 6taslivi i veseli momenti i si4ko 6te otmine................
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Всичко се връща... Продължи напред, ще го забравиш, сигурна съм!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    на плажа =)
    Ходи с кашон на главата.. ако случайно го видиш поне той да не те познае

Град
    Пловдив*

Re: Нямам идея как да продължа.. ;(

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Здравейте..
    Значи .. ходихме с приятелят ми 2 месеца..но снощи се разделихме ;( Беше по негова воля.. Въпросът е там че учим в едно даскало и всеки ден се засичаме по няколко пъти.. Просто нямам идея как да продължа..не мога да свикна с мисълта че когато се видим по коридорите си разменяме странни погледи а не както преди .. не мога да свикна след училище да не съм при него.. да го чакам да го видя.. Мъча се да съм силна и да не се поддавам на поредното момче .. Но не мога .. Волята ми отлетя преди година .. Плача и навън .. Когато го видя не знам.. Как да продължа..КАк!?!?!?
    Как ли ? <--- с мерак!...със силна воля!......
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си