- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В една връзка единия винаги обича повече
Съгласни ли сте с това твърдение. Аз лично съм. В приятелството е същото-все винаги на някои от двамата му пука повече. Поне засега при мен е така![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Напълно те подкрепям..![]()
ne sum usobeno suglasna..horata moje da se obi4at po razli4en na4in, no ima slu4ai v koito po ednakvo izpitvat tezi 4uvstva
МмМ....и Аз мисля , че винаги единият лофе др повечко![]()
Така е.За приятелството не съм толкова сигурна,но относно връзките,мисля че е така.Изпадала съм и в двете ситуации и бих казала,че и двете са достатъчно конфузни.
Така е найстина,и след тва този който повече е обичал или повече му е пукало го боли доста по дълго...![]()
Ами мисля, че да или поне при мен така винаги се е случвало - винаги единия е изпитвал по-силни чувства (независимо дали е любов или просто приятелство) ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абе... к'во е т'ва да обичаш един повече от друг?!В крайна сметка или обичаш или не!А това че при всеки човек видовете вибрации на любовта така да се изразя са различни не означава че обича по-малко...Когато обичаш истински... няма такова примерноо "Аз сегашния си повече го обичам от бившия"
![]()
Абе не знам ... Сигурно никой няма да е съгласен ама аз така си тълкувам....![]()
Най-важен е фактът,че обичайки се,хората се подкрепят и са готови да направят всичко един за друг,независимо от всичко,включително и тази т.нар. 'степен на обич'!
1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!
2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!
4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!
dam az ne sam suglasna.. za men vinagi e razli4no.. kam vsqko mom4e skoeto sam 4uvstvata mi sa razli4ni ne moga da izpitvam edno i sa6to kam si4ki s koito sam bila i 6te buda... spored men vsqka nova lubov ili priqtelstvo e razl ot ostanalite.. i da suglasna sam.. spored men vinagi nqkoi obi4a pove4e.. i po po-razli4en na4in .. zatova i se polu4avat razni izdunki.. ako be6e ednakvo nqma6e da se razdelqt horata.. ako si4ki se obi4aha ednakvo mnogo ..
PS: sorka 4e se razpisah tolkoz ama az kat po4na i nqa spirane![]()
В повечето случай е така, да![]()
Животът е адът описан в Библията!
разбира се 4е единия винаги оби4а пове4е и това не е тайна...нормално е![]()
neznam..kato se zamislq e taka..no mi se shte da ne e ..![]()
Съгласна съм! Той ме обичаше повече...![]()
>>> House Music <<<