.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Hybrid View

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Тъйййй аз на ден имам по 8-12 часа.На тея хора минава ли им през ума че седя от 9 до 6 на даскало почти всеки ден.Според мен това е пълна глупост никой не може да ме накара да уча исляма или будизма,както и никой не може да каже на някой мюсюлманец да учи православието.Поредната глупост която след 1 месец никой няма да помни.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако те подхване един учител по религия/вероизповедание във втори-трети клас и ще видиш какво е насаден предразсъдък...
    Учила съм религия точно втори и трети клас и не съм станала ненормална. Учебникът е притчи и ти го разказват като приказки. Вниманието на децата на тази възраст не можеш да привлечеш по друг начин, но виж вече 6 клас, ако се учи, тогава вече би им повлияло силно.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    и аз съм учил до 2-4 клас и не съм от свидетелите на Йехова

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз съм учила Религия и беше готино. Дори е разпускащо.
    Трябва да има такива часове.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз ходих на СИП по Религия от 1 до 4 клас. И ако трябва да бъда честна доста ми се беше промил мозъка. Чак 7-8 клас осъзнах, че повечето неща са си били чиста пропаганда. Учителката ни не беше изпълнена с лоши чувства, но просто ни беше наложила гледната си точка...

Религиите трябва да се изучават 10-11 клас. Както каза някой в часа по Етика и право/Философия. И да не се изучава само християнството.

Не мисля обаче, че замисъла на правителството е точно такъв...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    да ги учат на религия малките,до 7 клас... след тва е сериозното даскало,малко ли излишни предмети има...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Според мен обществена институция като училището въобще не й е мястото да се меси във вярата на хората. Ако някой желае детето му да знае много са християнството - под път и над път безплатни курсове за разтълкуване на Библията - виждам всеки ден налепени обяви. Трябва да има такъв час, но не да се чуат смотани притчи и подобни глупости. Според мен трябва да е проследяване на религията на народите от първите вярвания на хората до съвременните религии като акцента падне на тези, които имат най-голямо значение за развитието на цивилизацията ни. Трябва да се преподават факти, а не да се казва кой е прав и кой е крив и защо е прав и защо е крив. трябва децата сами да си помислят коя е правилната религия за тях, ако избщо имат потребност от такава.
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Eрнст Баркман
    трабва да има такъв час !
    И аз мисля така .. направо ме е яд че завърших!!!

Все пак мисля че трябва да разкaрат или съкратят някои часове за да вмъкнат тези по религия! В половин Европа имат часове по религия .. няма само мюсюлманите да са религиозни !!!

Религията отново трябва да стане важна част от живота на българите както е била преди 1944 г. !!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    В АдА
    В моето училище от миналата година се говори че ще направят такъв час но още не са направили даже на нас ни пуснаха анкета в която по пет ученика от един клас отговарят на въпроси със какво според тях трябва да се промени училището ни и дали според него трябва да се включат допълнителни часове като-час по релгия,повече модули по физкултура(Тва e секи месец по един поход или екскурзия до някъде или обикновенно състезание с малки награди)
    Дано увеличат модулите по физкултура

абе не ми се учи особено...да ми пулнят главата с излишна информация :]
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Ако го въведат като СИП супер.Аз лично не бих посещавала,но все ще има хора които да се възползват .

Аз съм много против тези часове..затова и никога не съм ходила..
    Само ти промиват мозъците..
    London Tipton

Абсолютно против! Пълнят ти главата с глупости, как адам откъснал реброто си и създал ева, и как моисей с магически сили запалил един храсталак в пустинята които почнал да говори че е бог!

Против!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Ако искат да въведът и час по е**не ,вярата си я избира сам човек и неможе някакъв тлъст поп,равин ,имам или къвто и глупак да е да ме кара да уча простотии ,аз ако искам и вярвам в нещо и ако се интересувам сам ще си намеря начин да обогатя знанията си за него.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Според менняма да е зле да го въведат като СИП, но не и като задължителен предмет. Хубаво е да имат избор малките, защото видяхме какво става с днешните лапета, които са по-разпуснати от магистралните феи.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Град
    Те смятат да въвеждат изобщо като цяло всички религии (включително мюсюлманство),което според мен ще доведе до повече етническа нетърпимост и проблеми в училищата и семейната среда,така де факт е
    че между мюсюлмани и християни има доста голям конфликт от край време ,а вероучението ще го задълбочи още повече
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Свободния свят
    Отдавна трябваше да го въведат.
    Без религия сме за никъде, а малките деца е хубаво да са вярващи, защото виждате в какво положение се намира българската младеж в момента.

ако ще има-да не е задължителен

предпочитам да сложат още 2-3 часа по история вместо тази тъпня - религията! Барем научим нещо за това кои сме еб*ли и кои са ни еб*ли през вековете

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Не трябва да има такъв час

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Преди бях за ,но сега съм твърдо против заради етническото напрежение в страната вероучението ще бъде капката с която чашата на търпението ще прелее ,ако го приемат като СИП да ,но като задължителен предмет в никакъв случай!

haha emi li4no az imam 4asove po katoli4eska religiq...2 4asa sedmi4no.. ne e zle ama koftito e kat ti prasne kontrolnoto na 4ina
    ___~*~ l

Град
    Цитирай Първоначално написано от petity12
    haha emi li4no az imam 4asove po katoli4eska religiq...2 4asa sedmi4no.. ne e zle ama koftito e kat ti prasne kontrolnoto na 4ina
    Тест по религия

1 Какво ще стане с вас ако не спазвате 10те Божи заповеди:
    А-Ще гниете в Ада.
    Б-Ще се мъчите вечно
    Ц-Ще ви е гадно цяла вечност
    Д -Ще ви пекът на Адски огън

Верен отговор : а,б,ц,д

2 Ако не дадеш пари за църквата какво ще ти се случи

а)Вечни мъки
    б)Вечни страдания
    ц)Ще гориш в ада
    д) ще платиш на первезния свещеник в натура

Верен отговор : а.б,ц ,д

Аре да ви е приятно ученето по религия!

Мега фен Аватара на quench
    не бе, тябва да го има товя час, но в него трябва да се изучава паралелно религията на истинските българи - пантеонът на бог Тангра

освен това трябва да се обучават за опасностите от Тъмните богове - Яхве, Аллах и т.н.

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Цитирай Първоначално написано от quench
    не бе, тябва да го има товя час, но в него трябва да се изучава паралелно религията на истинските българи - пантеонът на бог Тангра

освен това трябва да се обучават за опасностите от Тъмните богове - Яхве, Аллах и т.н.

Е ,не забравяй азтетският Кетсакоатъл, египетските Ра ,Озирис ,Хатшепсут и Гръцките Зевс и компания! Как може да не ги изучаваме ,о да и Буда най-вече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си