.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Какъв е типичният немец?

...........

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ми какъв е - руса тъпа немска чутура
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

С бирено шкембе
    we give it all.

Голям фен
    Град
    Констанц
    оф бе я стига с тъпите си предрасадъци това е все едно да кажете, че всички българи миришат на чесън и се къпят в селската баня като Бай Ганьо немците са хора като всички останали . Има както много богати така и много бедни ,които живет от помощи. Обикновено бедните (както почти навсякаде по света) са пияници и криминално проявени, а децата им са неграмотни и не ходят на училище. Средната класа са предимно занятчии, тоест някви механици,секретарки или нещо от сорта, децата им ходят в държавни училища, но като всички тинеийджъри по света искат да носят скъпи и маркови дрехи,който не може да си ги позволи не бива приет сред "готините" в даскалото. После идват богаташите, които или са адвокати ,лекари или по професия наследник или вдовица. Тяхните деца ходят в частни колежи и пансион и тези хра се срещат само в частните им клубове.. Като външност чистите немци са светли с русоляви-светло кафяви коси и сини очи. За съжаление младежката мода е доста повлияна от турското население в страната и има много кич( но не колкото в бг), но повечето хора са облечени стилно...А да и както в бг има дебели и слаби хора така е и в германия има и обратно на повечето ви предрасъдъци там има много слаби хора и броя на момичетата, на които сланинките излизат от дънките е доста по малък....като цяло има много симпатични и красиви немци
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Враца
    Швабите... ммм... интереснооо Значиии... швабите са с изключително ниско ниво на знания, рижави, бели, с лунички... пълнички... мноого светли. Изключително стиснати, ааа също така и се отнасят ужасно с чужденците, особено ако са на работа в Германия. Изключително богати (в повечето случаи), с по най - малко 2 деца Още каквоо... 100% работохолици, глупавички... Могат да си обуят лявата обувка на десния крак, и дясната обувка на левия, и няма да им направи впечатление Ми това е... ако ще пишеш съчнинение... по-добре не ми взимай думите под внимание

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    само не мога да разбера защо пишете като и представа си нямате от подобни неща

примерно:
    Германците са известни по целия свят със своята изключителна точност - за тях е еднакво обидно дали ще дойдеш 3 минути по-рано или по-късно. Те са изключително стриктни, може би това е причината да са напреднали в доста области на техниката - например автомобилостроенето.
    Повечето немци предпочитат спокойната атмосфера на малките селца, събрани около по-големия град. Интересен факт е, че в подобни малки общества, често има 0% престъпност. След 30-тата си година повечето жени започват да работят на половин работен ден, за да могат да отделят време за децата си, които рядко са по-малко от 2. Мъжете пък обикновено работят по цял ден и единствената им почивка е вечер пред телевизора с чаша бира в ръка. Бирата е част от немската традиция и затова почти всеки град има пивоварна, където може да бъде наблюдаван целия процес на работа, също и да опитате екзотични видове бира - като от шишарки или лимони например.
    На масата им почти винаги има картофи, а повечето домакини приготвят прочутия ябълков щрудел всяка неделя.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    само не мога да разбера защо пишете като и представа си нямате от подобни неща

примерно:
    Германците са известни по целия свят със своята изключителна точност - за тях е еднакво обидно дали ще дойдеш 3 минути по-рано или по-късно. Те са изключително стриктни, може би това е причината да са напреднали в доста области на техниката - например автомобилостроенето.
    Повечето немци предпочитат спокойната атмосфера на малките селца, събрани около по-големия град. Интересен факт е, че в подобни малки общества, често има 0% престъпност. След 30-тата си година повечето жени започват да работят на половин работен ден, за да могат да отделят време за децата си, които рядко са по-малко от 2. Мъжете пък обикновено работят по цял ден и единствената им почивка е вечер пред телевизора с чаша бира в ръка. Бирата е част от немската традиция и затова почти всеки град има пивоварна, където може да бъде наблюдаван целия процес на работа, също и да опитате екзотични видове бира - като от шишарки или лимони например.
    На масата им почти винаги има картофи, а повечето домакини приготвят прочутия ябълков щрудел всяка неделя.
    евала,че най накрая има някой с точна представа, че ми е писнало да слишам простотии
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    С бирено шкембе
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си