.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Как да подходя и да я накарам да зареже приятеля си

Здравейте на всички
    Значи скоро бях на купон и се забих с едно много готино момиче ( поне за мене де) какво ли не правихме цяла нощ (без секс) и на другия ден като си тръгнахме от купона, като я изпратих до спирката осъзнах че я харесвам адски много, но за съжаление вчера разбрах че си има приятел ;( Но през ноща когато бяхме заедно съдейки по действията и не си личеше да има приятел.
    От купона до сега абсолютно всеки ден си пишеме я в скайп, я смс-си, даже бях решил утре на кафе да я поканя, но вчера като разбрах че си има приятел се обърках много и сега не зная какво да правя ;(
    А имам чудството че се влюбих в нея от пръв поглед и не спирам да мисля за нея.

Моля ви кажете ми как да подходя и да и покажа че съм луд по нея и ако може да я накарам да зареже приятеля си

Благодаря на отзовалите се :P

Модерирано от swords1010
    T.7 и т.1 от правилника!

hottie
    Guest
    ami bori se za neq samo dano ne ti napravi mrusno niakoi den kakto tia na priatelia i

Първо разбер дали обича приятеля си,или просто е поредната бройка.И ако не и пука за него,признай чувствата си.Ако не стане,поне няма да съжаляваш,че не си опитал,или какво е можело да се случи.Успех

Град
    Bikini Bottom
    Офф, при мен се получи същото. Запознах се с едно момиче на НДК, на едно исложение, и си прекарахме супер готино двата дни там. Разменикме си телефонните номера, и скайповете, и вечерта като ме намери в скайпа, и на снимката има едно момче. Питам я "Да не ти е приятел/гадже" и тя казва "не , само фр ми е", и аз ок, на другия ден на кафе ала бала, целувки.. е секс нямаше, но си прекарах и трите дни супер готино с нея. И после ми пише по скайпа, че си има сериозен приятел, който го обича, но е искала да кръшне малко, и тъй като много съм и харесал е излязла с мен... аве страшно гадно се почувствах, че съм преебания. И аз не и отговорих. Тя всяка вечер ми пишеше по скайпа, докато не я болкирах. Е ... моя съвет е да не се захващас с нея, ще ти мине след определено време

spored men puk trqbva da probvash! Vse pak ot opit glava ne boli...Ne e nujno v prav text da i kazvash chuvstvata si i da q karash da skusa s priqtela si tova nqma da pomogne budi siguren!kazvam ti go zashtoto edno momche napravi taka s men i ne mu beshe nikak v polza! Zapochni da se sreshtash s neq, dori i taino i skrishom ot priqtelq i i se opitai da i zavartish glavata! Tq ako pochuvstva sushtoto kum teb sama shte skusa s nego..

moje da kajete 4e sam kurva no ne mi pravi ve4atlenie i az sam go pravila qvno ti i dava6 ne6to koeto toi ne i dava i prosto te haresva napravi si4ko za da si q otmakne6 ot toq koito i da e toi no se pazi ot neq ne se znae kvo 6te ti napravi
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

Е това е супер тъпо-да имаш авер/ка и да са зарибяваш с некфи други...Направо съм потресена ... А до темата:ми покани я на кафе,нищо лошо няма..Щом сте се натискали на купона,едно кафе нищо няма да е УСПЕХ !

Еми значи преди малко и се обадих по ГСМ-а и си поговорихме ... по средата на разговора я попитах дали по натам е възможно да стане нещо между нас и тя отговори че само времето може да покаже. В следващия момент вече я бях поканил на кафе. Тя прие и според мен се зарадва че я каня на кафе, някакси го почуствах от вътре че тя се зарадва.
    Сега ми остана само да си събера мислите и да видя утре как да подхвана темата на разговор и изобщо как да и намекна че я харесвам много.

Утре след срещата пак ще пиша
    Иначе благодаря за съветите :]

Град
    до твоята звезда :)
    Аз пък ш ти кажа, че темата треа да бъде преместена в --> ЛЮБОВ .. ?? и оная женската .. ти няа как да си хлътнал по характера й .. шото става ясно, че си има приятел пък е с друг .. по тая логика .. може и като е с тебе пак да ходи при други .. хлътнал си в нея най-вероятно шото е хитра куЧ*а и ти е правила хубави работи .. :P

Град
    София най-голямото село в БГ
    ako si struva bori se za neq..

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми по-скоро остави я тя сама да го зареже и чак след това действай или ако смяташ,че ако и кажеш за това тя ще го остави и ще трагне с теб направо и казвай

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    Пловдив*
    Аве човек зарежи я тая ....факта ,че си има приятел и сте се забавлявали заедно.....говори що за иди*тка е.....помисли малко..щом с нейния прави така......нищо не й пречи и теб да те върти по същия начин ако тръгнете........
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Град
    на плажа =)
    Ми ок, занимавай се с нея... но ако си мислиш че на теб няма да изневерява както на сегашния си приятел - лъжеш се !

Можеш да я накараш да хлътне по теб и да се надяваш да е дотолкова, че да е готова да зареже приятеля си. Иначе нямаш шанс..., ако тя не го поиска.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: Как да подходя и да я накарам да зареже приятеля си

Цитирай Първоначално написано от Dark0
    Здравейте на всички
    Значи скоро бях на купон и се забих с едно много готино момиче ( поне за мене де) какво ли не правихме цяла нощ (без секс) и на другия ден като си тръгнахме от купона, като я изпратих до спирката осъзнах че я харесвам адски много, но за съжаление вчера разбрах че си има приятел ;( Но през ноща когато бяхме заедно съдейки по действията и не си личеше да има приятел.
    От купона до сега абсолютно всеки ден си пишеме я в скайп, я смс-си, даже бях решил утре на кафе да я поканя, но вчера като разбрах че си има приятел се обърках много и сега не зная какво да правя ;(
    А имам чудството че се влюбих в нея от пръв поглед и не спирам да мисля за нея.

Моля ви кажете ми как да подходя и да и покажа че съм луд по нея и ако може да я накарам да зареже приятеля си

Благодаря на отзовалите се :P

Модерирано от swords1010
    T.7 и т.1 от правилника!
    Абе приятел... Какво ти пука на тебе?! Тя нека си има... Виж дали няма да се съгласи да дойде у вас(да гледате филм ),а от там нататък си ти на ход.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бори се за нея, явно има смисъл.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    съгласен съм с мимчето обаче аз ако съм не теб винаги ще си имам едно наум - щом е кръшнала 1 път ще го направи пак..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не обича чак толкова много приятеля си, щом си позволява да направи такова нещо...не знам.Ми, мисля, че трябва да опиташ.А ако тя го обича няма да го остави.Покани я на кафе, виж как ще се развият нещата, говори с нея относно това.

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Ми ок, занимавай се с нея... но ако си мислиш че на теб няма да изневерява както на сегашния си приятел - лъжеш се !

Ne si prava! Pri vseki e razlichno i strogo individualno i mnogo zavisi ot choveka do teb! Taka che ne e garanciq cha kato izneverqva na segashniq si pr shte izneverqva i na vsichki sledvashti! I tva che izneverqva ne q pravi kurva! Are da se nameri pone edin nad 15 god da vidim dali nikoga ne e izneverqval?! Sichki li sa kurvi togava? I kolkoto i da e kurva vsqka kurva vse nqkoga si namira kurvichkata!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Как да подходя и да я накарам да зареже приятеля си

Цитирай Първоначално написано от Dark0
    Но през ноща когато бяхме заедно съдейки по действията и не си личеше да има приятел.
    Замисли се дали един ден няма да се окажеш в ситуацията на сегашния й! А именно потенциален рогоносец!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

заеби я...

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от bebokt
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no

Ne si prava! Pri vseki e razlichno i strogo individualno i mnogo zavisi ot choveka do teb! Taka che ne e garanciq cha kato izneverqva na segashniq si pr shte izneverqva i na vsichki sledvashti! I tva che izneverqva ne q pravi k***a! Are da se nameri pone edin nad 15 god da vidim dali nikoga ne e izneverqval?! Sichki li sa kurvi togava? I kolkoto i da e k***a vsqka k***a vse nqkoga si namira kurvichkata!!
    1. Не съм казала че е КУРВА !
    2. Аз не съм изневерявала - проблем ли е ?
    3. Изразявам мнение и нямаш никакво право да кажеш че не съм права... защото това може да не е вярно.

Град
    Бургас
    кък да я накарам ка тя ко иска ш скъса с него и ш доиде пъи тебе немое да я накараш насила баси
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Щом ти обръща такова внимание значи не държи много на него, тъй че действай
    Let The BEAT Control Your Body

[color=indigo]От друга страна може да не е кУр*а-Може да не е доволна от сегашното си гадже...Или пък да няма вече чувства към него Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си