.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Първо разбер дали обича приятеля си,или просто е поредната бройка.И ако не и пука за него,признай чувствата си.Ако не стане,поне няма да съжаляваш,че не си опитал,или какво е можело да се случи.Успех
    +1
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от radito
    Щом ти обръща такова внимание значи не държи много на него, тъй че действай
    да,определено.Ако го обичаше,не мисля,че щеше да е с теб тогава
    offline forever!

Запознай се с него! Бъди му приятел. Атакувай отвътре

п.п. малко грубо звучи, ама к'о да пра'иш.

ЛеЛеЛе вчера беше най-щастливият ми ден в живота ЛеЛеЛе
    Отивох с момичето на кафе и си говорихме, говорихме, говорихме, но тя каза че не и се прибира вкъщи и аз и предложих да се разходим, тя се съгласи. Отидохме към НДК, и какво стана .. минахме по моста на влюбените и аз не издържах и я целунах ( беше найстина красиво и романтично за мен, защото и тя не се отдръна ). После като тръгнах да си я изпратя до тях, като стигнахме ми призна че ме харесва и че и е било много приятно с мен :P Целунах я за довиждане и си тръгнах. По пътя имах чувство че летя от щастие
    Сега на следващата ни среща (утре) ще видим дали ще ме зарадва с някоя новина

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не подхождай никак...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Факт е, че щом сега изневерява на гаджето си, ако тръгнеш с него и ти няма да имаш по-различна съдба.. Ако не ти пука, че се гаври по този начин с теб, еми ок, бори се за нея, макарче аз си мисля, че тя НЕ го заслужава
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея, щом сега изневерява на приятеля си, откъде си сигурен, че ако тръгнете и на теб няма да изневерява?

Ако толкова много искаш да си с нея и не ти дреме от съветите на другите (както аз бих направил ) направи какво е по силите ти, за да е щастлива с теб. Рози, прегръдки, повишено внимание (но не прекалено) и нещата ще се наредят.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Ако толкова много искаш да си с нея и не ти дреме от съветите на другите (както аз бих направил ) направи какво е по силите ти, за да е щастлива с теб. Рози, прегръдки, повишено внимание (но не прекалено) и нещата ще се наредят.
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

И само да те предупредя, че бившата ми приятелка заряза 3 годишна връзка заради мен и след няколко месеца я намразих повече от кьополото на баба ми! (а него го мразя АДСКИ много) Ама пак бих накарал някоя да си зареже гаджето, ако съм луд по нея.

Супер фен
    тва нищо не значи, всички са двулични курви - всички момичета обичат момчетата да са луди по тях, все за тях да си мислят, все да им пишат, все да им говорят - абе с една дума си мислят че света и всички момчета се въртят около гъза им... затова се опитай да го направиш тя да те търси, тя да ти пише тя да те заговаря, и се прави че не е нищо особено, ще видиш какво ще стане
    тея момичета са толкова лесно манипулативни същества и лесни за лъжене че можеш да я направиш да полудее по тебе ако си изиграеш картите като хората и приложиш някой лев инвестиция де

Град
    Sofia
    Хаха... не знам автора глупав ли е, или само се прави?

Нали знаеш че тебе те чака същата съдба? Хаха... баси майката 80% от момичетата дето познавам са ебаси ку*вите...

Цитирай Първоначално написано от assd
    тва нищо не значи, всички са двулични курви - всички момичета обичат момчетата да са луди по тях, все за тях да си мислят, все да им пишат, все да им говорят - абе с една дума си мислят че света и всички момчета се въртят около гъза им... затова се опитай да го направиш тя да те търси, тя да ти пише тя да те заговаря, и се прави че не е нищо особено, ще видиш какво ще стане
    тея момичета са толкова лесно манипулативни същества и лесни за лъжене че можеш да я направиш да полудее по тебе ако си изиграеш картите като хората и приложиш някой лев инвестиция де
    Мисля,че изобщо си нямаш и идея какви са всички!А това,че по-голямата част са такива,не значи,че всички до една са курви!
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си