- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да подходя и да я накарам да зареже приятеля си
+1Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
offline forever!
да,определено.Ако го обичаше,не мисля,че щеше да е с теб тогаваПървоначално написано от radito
offline forever!
Запознай се с него! Бъди му приятел. Атакувай отвътре
п.п. малко грубо звучи, ама к'о да пра'иш.
ЛеЛеЛе вчера беше най-щастливият ми ден в живота ЛеЛеЛе![]()
Отивох с момичето на кафе и си говорихме, говорихме, говорихме, но тя каза че не и се прибира вкъщи и аз и предложих да се разходим, тя се съгласи. Отидохме към НДК, и какво стана .. минахме по моста на влюбените и аз не издържах и я целунах ( беше найстина красиво и романтично за мен, защото и тя не се отдръна ). После като тръгнах да си я изпратя до тях, като стигнахме ми призна че ме харесва и че и е било много приятно с мен :P Целунах я за довиждане и си тръгнах. По пътя имах чувство че летя от щастие![]()
Сега на следващата ни среща (утре) ще видим дали ще ме зарадва с някоя новина![]()
Факт е, че щом сега изневерява на гаджето си, ако тръгнеш с него и ти няма да имаш по-различна съдба.. Ако не ти пука, че се гаври по този начин с теб, еми ок, бори се за нея, макарче аз си мисля, че тя НЕ го заслужава![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея, щом сега изневерява на приятеля си, откъде си сигурен, че ако тръгнете и на теб няма да изневерява?
Ако толкова много искаш да си с нея и не ти дреме от съветите на другите (както аз бих направил) направи какво е по силите ти, за да е щастлива с теб. Рози, прегръдки, повишено внимание (но не прекалено) и нещата ще се наредят.
+1Първоначално написано от GameFace
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
И само да те предупредя, че бившата ми приятелка заряза 3 годишна връзка заради мен и след няколко месеца я намразих повече от кьополото на баба ми! (а него го мразя АДСКИ много)Ама пак бих накарал някоя да си зареже гаджето, ако съм луд по нея.
![]()
тва нищо не значи, всички са двулични курви - всички момичета обичат момчетата да са луди по тях, все за тях да си мислят, все да им пишат, все да им говорят - абе с една дума си мислят че света и всички момчета се въртят около гъза им... затова се опитай да го направиш тя да те търси, тя да ти пише тя да те заговаря, и се прави че не е нищо особено, ще видиш какво ще стане
тея момичета са толкова лесно манипулативни същества и лесни за лъжене че можеш да я направиш да полудее по тебе ако си изиграеш картите като хората и приложиш някой лев инвестиция де![]()
Хаха... не знам автора глупав ли е, или само се прави?![]()
Нали знаеш че тебе те чака същата съдба? Хаха... баси майката 80% от момичетата дето познавам са ебаси ку*вите...![]()
Мисля,че изобщо си нямаш и идея какви са всички!А това,че по-голямата част са такива,не значи,че всички до една са курви!Първоначално написано от assd
offline forever!