- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КогА вИ казА "ОбиЧаМ тЕ!"
еМи соРи акО има др такава тема ама ми е интересно ..кога ви каза тези думички смисал колко време от както ходихте мина и как къде го каза .. ?![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ami sled okolo mesec.. ama sled kato az mu go kazah...
Все още не е...но немога и да очаквам![]()
Познаваме се от деца...а и се води мой най-добър приятел...единствения ми май...и аз си го обичам,макар и по особен начин![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Мене така ме зарибяват, викат обичам те искаш ли да ходим...![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ммм някъде месец от както ходихме (официално) иначе сме излизали преди това 3 месеца, на една пейка бяхме седнали, той ме прегърна и ми каза: "Мими, обичам те", много сладко ми стана![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
ние с бившата си го казвахме всеки ден. Оште от първия ден в който тръгнахме![]()
На 3-тия месец![]()
Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!
Ne si spomnqm to4no kyde bqhme..mai v kolata mu predi da me izprati
Doide mi neu4akvano Mai bqhme na 1,5-2 meseca![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Нашата история е малко дълга и сложна...В едно у-ще ме и аз си го бях харесала и се запознах с него в Интернет..чатихме си мн дълго време,но той не знаеше коя съм,нито как изглеждам..и така накрая се запознахме и той ме покани да излезем и на 2рият ден той ми каза,че ме обича..но че наистина ме обича..и че въпреки,че не е знаел как изглежда човекът от другата страна,наистина се е влюбил в него и външният вид вече не е имало значение.Но за щастие съм се оказала и хубава..беше много мило когато ми го каза и за миг не съм се съмнявала в думите![]()
Не е важно кога го е казал/а, а какво е вложил/а в думите...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
в деня,в който направихме 1 месец..аз цял ден се чудех дали да му го кажа..и вечерта го направих..и той ми отвърна..вече сме заедно малко повече от 3 месеца
![]()
каза ми ги на втората седмица и ми ги повтаря по милион пъти на ден и не само го казва ами и го показва![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш ли че е било реално?Първоначално написано от Aligator
Болна тема ми е-2 години и 3 месеца след като тръгнахме, значи преди година и 2 месеца някъде........Не можл да го каже, за него било много важвно, думите били силни, заклел се, че няма да го казва никога....ала бала протокала...........Аз на него след около 3-4 месеца връзка. Но на 1-вия ден просто не е реално.
Има много такива теми, не само една...
Но и тук ще драсна нещичко... Каза ми го някъде малко преди да отбележим 3 месеца заедно. Бяхме на пързалката на една детска площадка, беше вечер под звездите и бях седнала в него. Сметнах, че ще е много подходящо да му призная какво чувствам, още повече, че при разговор (за който май аз много не трябваше да знам) с най-добрата ми приятелка и й е казал какво чувства. Затова 5-10 минути набирах смелост, а накрая, когато му споделих, че го обичам, той ми каза същото... По-късно разбра, че съм го изпреварила само с няколко мига той да ми го каже...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
mi biv6iq mi go kaza na 1iq mesec i az se po4uvstvah sp qko i mn specialna
И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ !!!
О6те на часа..като тръгнахме...не беше това"ОБИ4АМ ТЕ",което чувам сега...но все пак...![]()
![]()
![]()
най-бързото - 15 мин. след запознанство. Най-бавното - след 2 месеца задено...
оня ден ми го каза ма нещуууУу не моа да повярвам![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
на 2ри февруари .. с него бяхме пред компа гледахме разни глупости (даже маи бяха във форума)и тои го каза .. просто го каза
мн ме зарадва по това време ходихме .. аа 12 дена
но чесно казано не ми се вижда малко :Р
Мисля че беше 4-5 месеца откакто бяхме заедно. Каза ми го докато ми подаваше зехтина за зелената салата. Е след това я зарязахме и ми го и доказа...
![]()
Ami .......kazva6e mi go mnog0o predi da tr1gnem i prod1ljava da mi go kazva..................![]()
ами някаде на 2-рата или 3-тата седмица от както трагнахме .... ма не6то о6те не мога да му повярвам![]()