.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не е важно кога го е казал/а, а какво е вложил/а в думите...
    +1
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    somewhere over the rainbow
    можеби след 2 или 3 месеца

Ми нямаше и един месец и ми го каза

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    4 дни преди да станат 3 месеца, бяхме на една отдалечена площадка, от която се виждаше целият град, бяхме седнали на пързалката (аз в него) и беше 9 и 30 вечерта... След 5-10-минутно чудене му казах, че го обичам, а той ми отвърна със същото... После се оказа, че съм го изпреварила с части от секундата... А го изпреварих, защото отпреди това имахме малко по-сериозни проблеми и той се беше допитал до най-добрата ми приятелка какво ми има и от дума на дума той й признал какво изпитва към мен... Иначе не бих се осмелила, може би
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

някъде 2рата седмица,не си сп0мням точн0

ми мисля, че последния ми приятел ми го каза на втория месец и то преди аз да му го кажа
    Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!

Град
    София
    rqdko mi kazvat 4e sum obi4an no pone tova mnogo me zaradva kato go kazvat

na vtorata ili na tretata sedmica ne sym sigurna...ama nie predi da trygnem oficialno sme zanimavali blizo mesec
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Когато пропътувах 400 км,за да бъда с него,една седмица след запознаството ни.

...на мен пък никой не ми е казвал "Обичам те".
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Ами.. малко преди да станат 7 месеца, на рождения му ден. Е, аз бях първа, но той го потвърди, и аз като MoOnLiGhT_ShAdOw съм го изпреварила с малко

П.С. MoOnLiGhT_ShAdOw, ок, обичате се, ок, в много теми си разказвала, ама защо трябваше в тая 2 пъти за една страница да се похвалиш?

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    В деня ,в който си празнувах рожденния ден.. яко беше..само дето май май се оказа,че не го е мислел..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

На 6-тия ден тя ми го каза ... след това се разделихме в деня в който направихме 1 месец...това стана на първи Февруари ... още ме боли ужасно много

Още не ми го е казал... Има време.Бившия ми го каза на първия ден и аз викам:"Емиии добре"
    ...

не помня точно кога,мисля че на втората седмица

Град
    kadeto iskam
    Sled godina mi go kaza no pone znam 4e moje bi nai istinskoto obi4am te na sveta

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Още на първата седмица
    Тогава едвали го е мислил ама след 6 месеца вече си доказа любовта,но определено първия път си послагна малко даже няма и от какво го каза,ама карай.

Град
    dosta go smenqm
    Ние се познаваме по принцип от 2 години ,но от 1 година и 9 месеца ходим . Излизахме известно време и някъде 3 месеца след запознаството ни той ми каза ,че ме обича и аз му отговорих със същото и тогава се целунахме и станахме гаджета
    No martini .. no party..

Голям фен
    nee vajno koga a po vajno da e ot sarce

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не е важно кога го е казал/а, а какво е вложил/а в думите...
    мн мн съм съгалсна с теб

аа по темата.. след 1ия месец..и все още се обичаме безкраййййнооо много вече 1 годинка и 3 месеца
    :P :P :P :P

winagi kogato moje i iska mi go kazva (sun) i love him
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Ами.. малко преди да станат 7 месеца, на рождения му ден. Е, аз бях първа, но той го потвърди, и аз като MoOnLiGhT_ShAdOw съм го изпреварила с малко

П.С. MoOnLiGhT_ShAdOw, ок, обичате се, ок, в много теми си разказвала, ама защо трябваше в тая 2 пъти за една страница да се похвалиш?
    Опа, това не съм го видяла.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не си спомням, колко време беше минало( може би 2-3 месеца), но си спомням чувството, което изпитах - НЕОПИСУЕМО

Na men toi mi kaza obi4am te na 3 den i az mu otvurnax sus su6toto .V momenta dokazvame lubovta si za6toto ne e vajno da go kaje6 ,vajno e da dokaje6 4e obi4a6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си