- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КогА вИ казА "ОбиЧаМ тЕ!"
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Не за вражда, за обич съм създадена!
Ми нямаше и един месец и ми го каза![]()
4 дни преди да станат 3 месеца, бяхме на една отдалечена площадка, от която се виждаше целият град, бяхме седнали на пързалката (аз в него) и беше 9 и 30 вечерта... След 5-10-минутно чудене му казах, че го обичам, а той ми отвърна със същото... После се оказа, че съм го изпреварила с части от секундата...А го изпреварих, защото отпреди това имахме малко по-сериозни проблеми и той се беше допитал до най-добрата ми приятелка какво ми има и от дума на дума той й признал какво изпитва към мен... Иначе не бих се осмелила, може би
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ми мисля, че последния ми приятел ми го каза на втория месец и то преди аз да му го кажа![]()
Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!
rqdko mi kazvat 4e sum obi4an no pone tova mnogo me zaradva kato go kazvat
na vtorata ili na tretata sedmica ne sym sigurna...ama nie predi da trygnem oficialno sme zanimavali blizo mesec![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Когато пропътувах 400 км,за да бъда с него,една седмица след запознаството ни.
Ами.. малко преди да станат 7 месеца, на рождения му ден. Е, аз бях първа, но той го потвърди, и аз като MoOnLiGhT_ShAdOw съм го изпреварила с малко
П.С. MoOnLiGhT_ShAdOw, ок, обичате се, ок, в много теми си разказвала, ама защо трябваше в тая 2 пъти за една страница да се похвалиш?![]()
В деня ,в който си празнувах рожденния ден.. яко беше..само дето май май се оказа,че не го е мислел..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
На 6-тия ден тя ми го каза![]()
![]()
... след това се разделихме в деня в който направихме 1 месец...това стана на първи Февруари ... още ме боли ужасно много
![]()
![]()
Още не ми го е казал...Има време.Бившия ми го каза на първия ден и аз викам:"Емиии добре"
![]()
...
Средата на 2 месец си го казахме и двамата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още на първата седмица![]()
Тогава едвали го е мислил ама след 6 месеца вече си доказа любовта,но определено първия път си послагна малко даже няма и от какво го каза,ама карай.
Ние се познаваме по принцип от 2 години ,но от 1 година и 9 месеца ходим . Излизахме известно време и някъде 3 месеца след запознаството ни той ми каза ,че ме обича и аз му отговорих със същото и тогава се целунахме и станахме гаджета![]()
No martini .. no party..
nee vajno koga a po vajno da e ot sarce
winagi kogato moje i iska mi go kazva (sun) i love him
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Опа, това не съм го видяла.Първоначално написано от Blue_Devil{F}
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами не си спомням, колко време беше минало( може би 2-3 месеца), но си спомням чувството, което изпитах - НЕОПИСУЕМО![]()
Na men toi mi kaza obi4am te na 3 den i az mu otvurnax sus su6toto.V momenta dokazvame lubovta si za6toto ne e vajno da go kaje6 ,vajno e da dokaje6 4e obi4a6