- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КогА вИ казА "ОбиЧаМ тЕ!"
Първоначално написано от cherinka
Хах това ми е болна тема...Каза ми го още 1-вия ден когато тръгнахме и естествено не беше реалноСпоред мен е нужна поне 1 година връзка за да кажеш на някой че го обичаш.Думата "обичам те" значи много това е комбинация от любов и силна привързаност и ми е много тъпо като някое момче го каже още първия ден...просто си проличава фалша...
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
на втория ден, и точно днес правим 10 месеца откакто ходим и всеки ден си повтаряме колко се обичаме.
но не винаги това че някой ти казва "обичам те" е гаранция че наистина го чувства..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
3 месеца след като се запознах ме![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
След първия месец, но най-обедителна в чувствата си бе след третия
Моя още не е... и аз не съм... Ходим от три седмици почти и смятам, че е още раничко, но пък то трябва да се каже, когато го почувстваш де....
ми беше супер неочаквано като ми го каза .... но пък беше и супер якоооооооооооооо
![]()
:P
Все още не . . . но аз не я упреквам (с У или с О се чудя ..)
Нали знаете .. голяма дума не казвай , голям камък не хвърляй (ако не си голям да го метнеш далеко :P )
В смисъл .. трябва да се почувства , за да се каже ... така , че за всичко има месец ..
В подписа ми се вижда от колко време ходим , може и да е рано да се чуе .. но НИКОГА НЕ Е КЪСНО .. това го знам
Има една мисъл ...
Истина е , но е хубаво да знаеш , че като ти го казват го чувстват .. и е истинаВинаги казвай "Обичам те!" Няма да ти се разсърдят ако го кажеш но ще се разочатоват ако не го!
Лично аз .. срам ме е да кажа , но 5-6 пъти съм го казал вече , напълно съм сигурен в това което съм казал , наясно съм с чувствата си , и знам какво казвам .. сигурен съм
И така .. след кратката ми лекция , дано се разбрали какво съм казал![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Любовта е нещо, което няма да изпитам повече....
Skype - detekt0441