- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за обичката на езика .. малко инфО ,,
zna4i .. navila sam se teq dni da si probivam :P , oba4e imam vapros otnosno "medicinskata obi4ka:.. nqkoi znae li koklo kinti e gore-doly i ako moje da me svetne f ramkite na kfi kinti varira probivaneto
![]()
.. ot stz sam i 6e sam mn blagodarna ako nqkoi prepora4a nqkfo mqsto kadeto da se probiq [osven f 'na tamno' ]![]()
naistina mn 6e sam vi blagodarna![]()
p.s. - mn sry ako temata se povtarq ama f nikoq podobna tema ne namerih tova koeto mi trqbva![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Пробиване+обеца-40 лева.Поне в повечето градове е така.
за стз не знам ,ама ж плд са по 15лв+15лв пробиване
пс-задължително си вземи с дълго колче
колче![]()
10-15 обицата
20-25-30 пробиването.
Saatana vittu perkele hate crew!
15 са мно за обица е чоек ... под киса има за мно по малко кинти ..поне преди имаше ... отдавна не съм ходила. .. както и да еПървоначално написано от МИЧКА
по темата ..според мен 40 лева те оправят във всички положения .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
В "На тъмно", зад касата, има обици и предполагам можеш да си избереш. За пробиването...попитай. Не знам Вадим дали дупчи езици, въпреки че има визитки за пиърсинг. Май за езици ми беше казвал че го е страх
колче, ахаПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
и пиърсър, който го е страх да дупчи^^![]()
![]()
![]()
за Стара загора...Хот спот. определено.
виж тук, цяла тема има за Стара загора.
http://piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?t=87
иии..не се дупчи в тъмното
Днес ходих до "На тъмно" и говорих с Вадим. Не дупчи той, а мацката. Цената е 26 лева
Не знам дали е с обица или не. Питайте бре! И възрастта...с родител проблемм няма да има, инъче не знам.
А Вадим...бих казал че сме...май повече от познати и Юнещо като нагъл" звучи тъпо.