- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся жена да я обичам...
Ако се намира някоя хубава жена, дето да ми прави....пържени картофи, обещавам да я обичам безкрайно![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Епа не обичам, ако имаш пържола я давай да я пораПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
Хаха и аз си търся жена, която е мила, забавна, с чувство за хумор, красива, със светли очи, да може да готви, да не ми са лигави и да ме слуша.. ако някоя се намери ще я обичам безрезервно !! :P![]()
![]()
![]()
Осещам как оставаш страр ергенПървоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
![]()
a nie jenite iskame da vi teglime po edna pretenciozna maina![]()
![]()
ah ama kaprizi...kartofeno pure iskate li?
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Готвя много добре , ама съм влюбена до уши , съм мн красива ...![]()
![]()
![]()
Слушкам , папкам ...
![]()
![]()
![]()
az sum na razpolojenie :PПървоначално написано от tuzaro
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
да бе написала "свирки" щеше да те вземе :РПървоначално написано от mon4eto
ае момко жени не се търсят по интернет ... регни се и в "вазбуда.ком" хахаха
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
eh tuzar, tiq 6e se izbiqt za tebe .... moni i tq mn nalita![]()
![]()
![]()
gotvat i se kartofki nali moni>
![]()
Ей възраста на момичето по подразбиране трябва да е поне 10Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
така че не стаа
... пържени картофки правя, но ги предпочитам с яйца, а ако няма яица... може и със сирене, ама домашноПретенЗии?
... има ли бележник ставаПървоначално написано от sharkybul
![]()
Така е и аз търся жена която да обичам![]()
![]()
. Така ще спестя пари за уреди, защото тя ще бъде перфектната пералня (все пак мръсните чорапи и гащи тяя се мият), перфектната миялна машина, страхотна фурна за готвене, невероятна ютия за гладене. Това са като цяло изискванията ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е може от време на време малко секс. Ако мърмори по - малко сам на път да се влюбя![]()
![]()
![]()
Мале мале, искаш да ми направиш и яйца, за ся ти си най-офертна.Ако няма други с интересни предложения те зимамПървоначално написано от nicolepcd
![]()
taka e taka e... a ni OTKRIHME KLU4A KAM LUBOVTA!ZA VSI4KI SAMOTNI SURCA! NAU4ETE SE DA PRAVITE KARTOVKI! LUBOVTA NA MUJA MINAVA PREZ STOMAHAПървоначално написано от mon4eto
MONI USPEH S TUZARA.... NAU4I SE I TI NA QICA....
![]()
Ок, амааа май натдаването за жена продължава... едва ли мойто предложение ще да е най-доброто...Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ти имаш ли няква прилика с Никол от Пуси-татаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
tuzar,az ti predlagam da naprai6 edno harem4e i dvete da gi zeme6... ednata qica da gotvi a dr ta kartovkitreta 6e si nameri6 za sirenceto.... ano ne 6e pomoli6 moni
tq nea otkaje