- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся жена да я обичам...
Хм...виж ся тузаро,понеже си ми направил впечатление от доста време бих се смилила над теб и бих те взела ....обаче....1-во си от Пловдив,2-ро си по-малък от мен![]()
Ся ако кажеш, че впечатлението е хубаво ше си умра от кефПървоначално написано от kPuCkA
Пък иначе годините нямат значение ама до Варна ше е кофти пътуването
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ti oba4e oporito othvurlq6 harema...
Първоначално написано от ™G-Baby™
Мии... тя не пържи яица и пържени картофи... и си взима купешко сиренеее!!!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
И аз си търся жена. Изискванията ми не са много големи. Може да не може да готви добре или там... от рода домакинските работи, важното е готина и да се разбираме с нея.
Естествено,че е добро,още помня оная дето я нареждахме,ама й забравих ника точно как беше.Аз май бях споменавала,че предната ми връзка беше с момче от Пловдив.Жертвах се и пътувах 6 часа и половина с нощния влак сама...сега съжелявам...ама такъв в живота.Че искам да ти кажа,че разстоянието не е проблем,а годините,но не се отчайвай (:Първоначално написано от tuzaro
Ако си от Варна.. още утре те взимамПървоначално написано от mon4eto
Светлите очи не са проблем
А до автора.. може и да остана стар ерген, ама имам точни принципи
То за едни картофи са продаде
![]()
![]()
За тебе годините, за мене разтоянието... Съдба.Първоначално написано от kPuCkA
П.П. Не искам харем, може да имам добри приятелки ама не и харем...
^ От Варна викаш,а?Аз смятам да отварям агенция за запознаства,искаш ли да си ми първия клиент?![]()
h boje.... kakvo pravi 4ovek za 1 karofki![]()
![]()
Тузаро,аз винаги съм била оптимистично настроена към новите приятели,един приятел никога не е излишен,естествено,ако е истински,а истинските се намират трудно.
Тцтц мене веднага ме забрави, и той да ти е първи...лоша какаПървоначално написано от kPuCkA
![]()
Аз пък предлагам да отворим ресторантче за бързо хранене... със специалитет на "заведението" - Пържени картофки с яица, а ако не с яица, с домашно сирене... отделно да има кюфтета и т.н.Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Виж сега,слънце,не случайно го питах дали е от Варна.Малко трудно ще те запозная с момиче от Пловдив,като аз от там имам 5-6 познати и то само момчета (:Първоначално написано от tuzaro
Айде како простено ти еПървоначално написано от kPuCkA
ама тая година ако мина през Варна ше се видим :P
saglasnaПървоначално написано от nicolepcd
dai boje seki mu po resturant4e,,,,,,
a nie s forumno
leka vi ve4er, az izlizam i da sanuvate kartofkite na tuzara i na moni qicata!!!
![]()
![]()
Кандидатките нещо се изчерпаха... За тва избирам каката с яйцата и картофите, дето мяса на Никол![]()
Иеее, не мога да повярвааам!!!Първоначално написано от tuzaro
Това е чудооо... Аз ли съм избранницатаааа... БОЖЕЕЕ... ЩЕ УМРАААА
Ама айде, много бързо си избра... може утре да се явне някоя майстор-готвачка
Ааа, да... и не съм кака
, на 15 съм
Нооо това не ми пречи да съм добра в готвенетоооо
![]()
Хах ше се яви някой модератор и до там с мойта жена...ама ся видях че си от враца...много далече дебаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Ся на 22 февруари права 17![]()
![]()
Лаф да става, мъжоПървоначално написано от tuzaro
Ще идвам на госке, амааа лошото е, чеее картофите ще истинат по пътя... а аз не ги обичам студени, предполагам и ти
![]()
Айде ся, няма нищоПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
Абе и аз така знам,ама като разцъках малко от твоите снимки останах очудена,защото там пише че си на 18!Аххх ти!