- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за момците (презервативи и размери)
Ха сега момци да ви питам какви презервативи ползвате?
Говорим за хора над средния размер (17 см)
и достатъчно дебелина че да ги измъчи 1 нормален презерватив![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Първоначално написано от nohuty
Обикновенно Durex - ultra lite, но има момичета, които могат да те разорят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е важно да ти е по размер (дебелина), като дължина всичките са еднакви. Ако презерватива ти е голям - лесно се къса, или пък ако има въздух - също !!!!!!!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
az sym momi4e no iskam da dam savet kupuvaite vitalis color zashtoto te sa nai-zdravi!! a sportex i durex daje se kusat!!![]()
Мерси мерси :Р ще пробвам :РПървоначално написано от ludoto_f
само светни на ширина как са :Р
иначе FunnYboY аз вяра на спортекс и дюрекс нямам ... хем се късат хем заради едни спортексчета ходих по уролози и т.н.![]()
az zaradi sportex pih eskapel..![]()
kak na shirina smisul?
смисъл че ми трябват презервативи които са по-широки от обикновенните ...![]()
аз заради малко вино и спортекс ми се получи някаква инфекция и бях полудял![]()
emi normalni sa no nqma da imash mislq problemi s tqh!![]()
Ок ще ги издиря пък ще видим утреПървоначално написано от ludoto_f
някой друг?
vitalis color sa nai dobritaka pone mislq az
![]()
Уф и аз търся по-широки, защото нормалните са му адски тясни /кожата му е доста дебела и съответно се получава проблем пир поставянето/. По принцип винаги сме използвали други средста, но сега 2 месеца ще се налож да опрем и до тях...
Във важните теми имаше една част за презервативите и та там пише и размерите и на Дюрекс релефните са по-широки, видях, че ти не искаш Дюрекс, обаче...
е да имаше за други маркиПървоначално написано от shadow4e
![]()
Ми аз си ползвам Lifestyles Play - широчки отпред, хубаво разтегливи, без да стягат... А и ме кефи мацката на опаковкатаНе им знам размера точно, но мога да ти кажа, че има повече вариации в дължината отколкото в ширината - повечето са или 54 или 56мм в основата. Има някои дурекси, които в различните части са повече както и тия Lifestyles, които ти казвам, но като цяло това са им размерите на ширина на всички
az puk samo sportex standart polzvam i neam problemi...
Da ti kaja na men na duljina vschki sa mi OK obache na shirina mi pristqgat nqkoi. Na Durex ne sum im fen. Kusat se dosta. Inache imashe edni mai Joyboy bqha i sa dosta dobri. Sportex ne sa loshi. Kato razmeri ako mojesh da si namerish Trojan sa mnogo dobri ama sa i malko skupichki.![]()
Eating isn't cheating - Arnold