.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

не мога да повярвам

neznam dali pri vas e taka no tas sedmica nali e posledna za oformqne na sro4nite i naprao daskalite poludqha nqkvi ''mazni ''prosti u4enici ot moq klas ei taka bez da se ma4at prez izminaliq srok izkarvat ocenki kato men napr .mom4e ima 5 i 3 i po4va a u i nakraq mu ostavat 5za sroka boje ne moga da povqrvam napravo sam potresena az se prevejdam pi6a i s tolkos trud zaslujena 5 a ne podarena napravo nqqqqqqqm dumi nakade otiva tva obrazovanie i na kvo otgore praiha sta4kite da se varnat i da podarqvat ocenki !!!!!!!!!!!!!!!!!???????

dr slu4ai po mat kolkoiska6
    ami 3 (ocenki prez sroka 223)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Добре дошла в реалността.Това, което се случва в класа ти, не е прецедент, а порочна практика...
    Аз също се дразня, когато някой изкарва незаслужени оценки,особено пък ако те са срочни...ама то си е за него, нека се радва, че имат високи оценки, то след време ще си проличи, че не са подплатени със знания.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    БуУуУ какт0 каза цветит0 ,д0бре д0шла

Цял ср0к бях единствен к0йто пишех есетата за д0машни по БЕЛ,0баче 0ценките ми бяха 5665 и накрая 4 на класн0то,и г0сподина какв0 му стана не знам вика нямаш никакви шанс0ве за 5(пък на мен ми 0ставаше сам0 5 по бг да изкарам и вземах стипендия),гов0рих с класната(добре,че е разбрана жена) и тя казала на г0сподина да ма изпита,и т0с циркаджия ма изпитва цяла седмица по 20 минути,при п0ложение че знаех абс0лютн0 всичк0,без няк0й дребни ненужни п0дробн0сти,и т0с кретен ма върна в начал0то на ср0ка чак,и накрая кв000000000000000000000000000 вика ми имаш пр0пуски не ти стига за 5

а пък х0ра дат0 имат 222324 2 на класн0то и 4 с преписан0 от интернет есе, имат 4 а аз с т0лкова труд 5 не м0жах да взема
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Мега фен
    Град
    София
    Еми да,това определно не е прецедент.
    Но все пак ,мисли эа себе си.радвай се на личните си успехи.По-добре да си трудлюбива и да се опитваш да постигаш успехите си по местен начин,със собствени усилия.Радвай се,че е така.
    Но не бъди элабна.Да,нечестно е ,тъпо е ,смотано,всякакво...но какво ще промениш?Нищо.Эатова не се средоточавай върху тея нередности,а върху собствените си успехи.
    [size=7][b][u]fosse cos

Има едно предаване - "Такъв е животът" ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    О, във всеки клас има по 1-2-3 човека, които не си мърдат пръстта и накрая.. мазнят се, нахалстват, натягат се и получават 5 или 6 даже.. В моя клас има един такъв индивид.. тъп, тъп, та дрЪнка.., но видиш ли има по-висока диплома от моята.. ето точно заради такива боклуци се радвам, че ще има матури и ще ги отсеят.. та те освен името си друго не могат да напишат правилно, но иначе винаги с отлични дипломи ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Като толкова се възмущавате, ходете да разговаряте с директора, вдигнете скандал и публикувайте отворено писмо в училищния вестник..

Град
    somewhere in space:))))
    Гадно е знам...............при нас пък имаме учителски деца и е много тъпо......тръгват си когато искат....учат, не учат пак изкарват 6-тици и просто нямам думи!Но няма какво да се прави.....Така е сега и така ще остане и за напред......!!!1

po temata: da taka e navsqkade :@ ama ...
    za ocenkite: emi kato imate pretencii se vika komisiq i tq te ispitva i si iskarva6 baz zaslujena ocenka
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от trg_ahmed
    БуУуУ какт0 каза цветит0 ,д0бре д0шла

Цял ср0к бях единствен к0йто пишех есетата за д0машни по БЕЛ,0баче 0ценките ми бяха 5665 и накрая 4 на класн0то,и г0сподина какв0 му стана не знам вика нямаш никакви шанс0ве за 5(пък на мен ми 0ставаше сам0 5 по бг да изкарам и вземах стипендия),гов0рих с класната(добре,че е разбрана жена) и тя казала на г0сподина да ма изпита,и т0с циркаджия ма изпитва цяла седмица по 20 минути,при п0ложение че знаех абс0лютн0 всичк0,без няк0й дребни ненужни п0дробн0сти,и т0с кретен ма върна в начал0то на ср0ка чак,и накрая кв000000000000000000000000000 вика ми имаш пр0пуски не ти стига за 5

а пък х0ра дат0 имат 222324 2 на класн0то и 4 с преписан0 от интернет есе, имат 4 а аз с т0лкова труд 5 не м0жах да взема
    каквоо??????? оценките ти са 56654 и не ти стига за 5?!?!?я сметни-излиза 5.25,а ти е писал 4?!?!?а онея с толкоз 2-ки и те имат 4?!?!?
    пфффффф аз си знам че е така.и в моето даскало е така,но ЧАК ПЪК ТОЛКОВА

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Отдавна отмина епохата, когато успехът се изчисляваше средно-аритметично...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    ние пък като се оплачем за незаслужена оценка на някой тоя някой ни вика, че тея работи стават с жалба до директора...ма кат да е...има един в нашия клас дето по всичко 2 и айдеее хоп 4 за срока то разбирам един път да се направи компромис ама то един, два, три и то не се спира вече

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми такова е Кофти работа особено ако са пренебрегнали твоя труд ама всеки даскал гледа да изтика по-слабите поне с тройки,за да има ученици и догодина
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

А при нас на класното по геометрия едно момиче има 2ка и другите и оценки са 5 / 4 / 5 и се бори за 5тица......Не стига , че на класното има 2ка (нищо не знае явно....) ами и 5тица и писаха.....Луди даскали....А на моята бест фр при 5 / 5 / 6 и писаха 5 като можеше и за 6 да се бори , а на някви други с едно изпитване като на класното са се омазали яко и имат 5 за срока.....Като си се трудил и имаш да речем по нещо 5 и някой , който винаги минава м/у капките и изкарва трагични оценки има същата оценка като теб е мн кофти....

Kakvo prikazvate vie be xora... pri nas namq takiva istorii i nqma podareni ocenki! Vseki polu4ava tolkova kolkoto e zaslujil ! Ima si i svoite m1ni4ki izklu4eniq ama s obe6taniq vtoriq srok daskala da si vzeme datoto Koeto e nap1lno normalno spored men ama tva da ima primerno 3 i 5 i da mu pi6at 5 e nai-golqmata prostotiq be xora!!! v1zmutena s1m !!!

едно момче имаше 2,4,5 и му писаха 6 така е като тате дава парички на даскалите; добре дошла в България
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Град
    Bikini Bottom
    Наистина е така. Тъпо е дете което си е идвало цяла година, всеки ден е ставало рано, но не му върви даскалото, да има 3ка, а в същото време човек, който не е идвал нито веднъж в час, да има 3ка по милост. И кви матури искат да ни набутет. Ще си ходим прости и без дипломи. Тва е България и всичко може да си правиш, стига да имаш власт и да ти стиска

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами и на мен ми е писнало вече миналата година по Биология и онтролни и изпитвания и всеки час взимах участие,абе уроците найзуст и тя накрая ми даде едно контролно и всичко ми е без грешка и тая взе,че ми написа 5,защото виждаш ли 'просто' съм го била обяснила.И накрая за годината 5,а някой дето нищо не знаят и блеат по цял час и написа 6,защото цитирам:"са и били приятели".Та и тая година същото на контролното без грешки всичко както трябва и тя ми написа 5,защото се заяжда с мен и сеха явно ме е нарочила и за срока ми остави 5,въпреки че бях за 6 същата история на всичкото отгоре има хора,който не разпознават бозайник от влечуго и имат 5...направооо незнам нямам думи вече.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Смятам преписването и по този начин изкарването на оценките за много порочна практика и няма да ми мигне окото да кажа на преподавателя, че определен човек преписва на контролно по профилиран предмет. Наречете ме "порта" или "клюкарка", но в крайна сметка някаква си фешън сополанка, която не си е седнала на гъза да учи, с цялата си наглост дори е говорила в час, пречейки на другите, няма да има колкото мен . В крайна сметка влезли сме в хуманитарна паралелка и учим БЕЛ, АЕ и ИСТ профилирано, за да ги знаем. Който не му харесват и не му се учи по тях - вонка, има хора, които искат да са на неговото място. И с удоволствие съдействам това да стане. Това не е злобарство, това е справедливост. Защото ако оставим тези хора да си преписват, те ще препишат и на изпита за ВУЗ, ще подкупят квесторите на матурата и после ще се окаже, че са ви взели мястото в университета ... тгава какво правим? Такъв е живота. Не толерирам преписвачите и смятам, че тяхната дейност разваля успеха на другите и ги кара да се отпуснат. Когато един ученик усети, че може да мине без два часа да се мъчи да решава задачи по математика в трескавата подготовка за контролното, а вместо това може да направи като другарчето си по чин - пищов за десет минути, на следващия път и той ще препише, естествено ... и така нататък ... Лично при нас няма даскали, които да си имат любимци и да пишат измислени оценки, всичко е подкрепено с написаното в дневника. В повечето случаи отнемат и понякога ядосват учениците, ама какво да правиш. Примерно аз имах 4,6,6 и ест исках 6 за срока, понеже четвоката беше на омразния ми Ексел, при това на материал от миналата година, който не беше преговорен, а другите оценки бяха честно изкарани ... но си останах с петицата, какво да правим. Иначе има разни сделки с даване и вземане на половинки и при нас
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    знаете, че няма да промените нищо нали...айде ся аз противно на всички да изкажа ново мнение...всеки човек си има цака, ако успееш да я уловиш, можеш да я използваш...смея да кажа, че за 5 години на някои съм я научила тактиката...не намирам смисъл да уча хиляди неща, които не ми трябват като трите постулата на Бор или за кои точно омъжил Иван Асен 2 дъщеря си и тн

да знам, понякога става грозно, но за сметка на това си скъсах задника от писане на домашни последната седмица, за да имам 6 по немски, и при 6,6,5,5 по литература ми остави 5, щот петиците били на класно, разбираш ли, но ми е по-добре да и го припомня втория срок (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

И това имам предвид аз. Преписвам по мат., химия, физика и биология - защото ги смятам за ненужни, но е нагло да си хуманитарен профил и да преписваш по профилираните предмети ... тези, които ще ти трябват. Ако не те кефят, отиваш при директора и те местят в съседния клас при биолозите и готово ...
    Memento moriendum esse!

прайш скандали
    ляяляля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си