- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- приятеля ми може да умре
znam kakvo ti e ... ujasno e ! A moq slu4ai ne be6e s priqtel a... maika mi ... moje6e da umre , no se opravi ve4e e v1n ot opasnost![]()
![]()
![]()
![]()
I taka po temata... tr1bva my ogromna podkrepa ot teb! kaji mu 4e go obi4a6 i 4e vsi4ko 6te se opravi i vinagi 6te b1de6 do nego! V1v nikak1v slu4ai ne my govori sa lo6i ne6ta!!!!!!! 4e 6te ymre i 4e primerno ne izglejdal dobre i tem podobni !!! Na nego nikak ne my e lesno i o4akva ot okolnite samo podkrepa , obi4 i nejnost ! Az vqrvam 4e moje6 da my dade6 vsi4ko tova 6tom tolkova pla4e6 i misli6 za nego zna4i naistina go obi4a6!
Moje da napravim mil jest kato mu podari6 plu6ena igra4ka ili ne6to takova a pri bolen vinagi se xodi s plodove i sok4eta
Znam za nikoi ot dvamata ne e lesno! А ето ти и няколко съвета как да се поразсееш малко: вземи 4ети не6то списание или някоя книга! не мисли за приятеля си а вникни в това което 4ете6 и се опитай да разбере6 какво се пи6а там
нз дали ти споменах но трябва да имаш огромна вара 4е тои 6те се оправи и да му го покажеш по някакъв на4ин! така др с което можеш да се разсееш е да излезеш с приятелки да си поговорите за не6то. но не като седнете да по4нете да си говорите за приятеля ти ами за дрешки , даскало абе ва6и си общи теми
седни пред телевизора
гледай някои комедия !
Аз ли4но от наи - се равсейвам с домашното си коте
играя си с него и така ! Еми това е от мен мила пожелажам ти всичко да се оправи наи-искренно просто знам какво ти е повярваи ми! успех!!!!!!!!! \
/ \
/ \
/