- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нещо става ама знам ли какво :?
Та значи една от приятелките ми (общо сме 4 ) винаги ама винаги е срещу нас другите ! Кажем , че некой пич е сладък и тя: '' Тоя пък за нищо не става '' Кажем ,че някой филм ни харесва на нея винаги не ! Направим нещо за нея е зле !!!!! Кажете ми какво е това как да го разбирам![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Еми разбирай го така...тя просто не ти е приятелка и не я наричай така по форумите, нито където и да билоПървоначално написано от M!M!T()
Явно това, че е все напук, означава, че тя не иска да бъде във вашата групичка
![]()
Просто има собствено мнение и не се влияе от вашето ...
е това не е никак вярно.Това,че има собствено мнение,което се различава от това на другите не значи,че не е приятелка.Никой не е казал,че всички приятели мислят еднаквоПървоначално написано от Emo Doll
Може ли нейното винаги да обратното на нашето ? Никога не е съгласна !!!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Да,може.Защо да не може?Момичето си има собствено мнение и не го крие от вас дори и то да е винаги обратното на вашето.Не трябва от това да си правиш изводи,че не ти е приятелка или нещо подобно.Първоначално написано от M!M!T()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Първоначално написано от .:БаЛъК:.
бях забравила за това
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
мда просто не е съгласна с вас; а иначе ако не ви е приятелка защо да виси с вас да ходи на кино и тн; най-важното е да ти помага в трудни моменти и да те подкрепя тва че някой филм не и харесва не е толкова важно![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Това че не проявява конформизъм не значи че не ти е приятелка!!![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Казвате да помага в трудни моменти,ако помагаше щеше да е добре!!! А виси с нас защото няма с кой друг и гледа само да ни ядоса писна ми от нея !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има 2 варианта:
-не ви е приятелка
-има различни интереси
maleee kak ma draznqt takiva... zna4i az yvajavam mnenieto da drugite ... ama ot tova koeto mi kazva6 zna4i taq tvoita uj priqtelka 6tom vinagi e protiv va6eto mnenie ... ne moga da razbera o6te kak ste zaedno?!?! 6tom tq ne e s1glasta s absolutno ni6to s vas ... am vii za ko si govorite izob6to s neq kat mneniqta vi ne s1vpadat!?!? 6to izlziate s neq i ko praite zaedno ?!? to e hubavo da ne se vliqe6 ot dr mneniq ama i taq krainost s16to ne e na dobre... p1k ako iskate ne i teglete mainata ( kakto 4esnu kazano az 6tqh da napraq ako nqkva ligla mi e pred mene i izob6tu nqma6e da sa zanimaam s neq) i prosto ako smetne6 4e e kak b1de razbran 4ovek kaji i da se yseti malko !!! I da ne izb1rzva s1s otricatelnoto si mnenie za dadena tema ... E tova e ot men uspeh!!!
Първоначално написано от .:БаЛъК:.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ми разкарайте я тая! То хубаво да си отстояваш мнението но винаги да е напук...