.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Това, че не ховя на диско, повлиява на общуването ми...

Здравейте на всички от форума Та имам проблем ако може да се нарече така.Значи тази година съм в нов клас станах приятел с момчета и момичетата в класа имам си приятели от старото даскало и от махалата,но от тези всички може би 2-3-ма са ми истински ама тва е друг въпрос та проблема е в това,че сме горе-долу малък град и нощни дискотеки има само 2,а детски бол,ама нз защо,но просто не мога да ходя на детски дискотеки,защото все една и съща кой с кой се бил па трябва да се разправям с биячите и т.н.И затова когато в петък моите набори така да се каже излизат аз предпочитам да си стоя у дома и нз ама ми е много скучно.Дайте някакъв съвет какво да правя,а с това стоене у дома немога и приятелка да си намеря не мога и да общувам с хората А иначе със приятелите съм общитетелен душа на компанията,но чак когато ги опозная това ми е проблема,че първо съм някаф с-р сдухан Те и затова някой уж по утракани в класа ми викат,че съм вървял само по газа на един фр.

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма точка.

Град
    Svoge
    Ми не е казано че в петък трябва задължително да си на диско ! Накарай приятелите си да отидете на кръчма например А пък и ще е нещо различно ... следвашия петък и на диско отидете все пак не тряя се делиш от компанията иначе ще я загубиш

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Емии за да не скучаеш ак0 0станиш сам излез по алеята направи 1 г0тина прическа 0блечи някви яки анцузи,сл0жи мп3 плейъра и газ по да бягаш! аз така правя к0гато ми е скучн0,и не веднъж съм се зап0знавал с м0мичета к0гато бягам(но т0ва се случва през лят0то разбира се) ама не ти пречи и сега да бягаш

ПП:т0ва е сам0 ей тей г0 написах кат0 идея щ0т ме мързи да напиша и други
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това, че не ходиш на дискотека, не бива да те възпира да общуваш с хора, да завързваш нови запознанства и като цяло да имаш социална среда.Като не ти допадат дискотеки, стой си у дома или отиди някъде другаде навън и така.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

oo

Мерси много за съветите.Това с кръчмата наистина е добра идея,ходихме 1 път и беше яко А това с бягането съм го правил лятото и пролета,но не на алеята ами на стадиона на пистата мерси много за съветите

Град
    VaRNa
    Виж какво моето момче... ти се оплакваш, зашото най-вероятно не си попадал на ЮРГЕНИ досега... освен ако не си виждал как цели села са опостушавани от стада едни скандинавци , убиващи жените и изнасилващи мъжете и добитъка... аре циба !
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Не е важно какво говорят зад гърба ти.Важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Цитирай Първоначално написано от INVOKER
    Виж какво моето момче... ти се оплакваш, зашото най-вероятно не си попадал на ЮРГЕНИ досега... освен ако не си виждал как цели села са опостушавани от стада едни скандинавци , убиващи жените и изнасилващи мъжете и добитъка... аре циба !
    Какво имаш предвид

Здравей.Незнам какво да те посъветвам,защото аз съм точно в същото положение.Предложи им вместо на диско,да отидете примерно вечерта в някое кафе или кръчма(както беше предложил някой преди мен).Ааа,за общуването,просто незнам каквод а те посъветвам.Аз съм точно същата-имам френдове,но се отпускам само пред двама,трима.Пред другите се държа някак сдухано и просто не мога да се отпусна.ТРЯбва първо да ги опозная и чак тогава се отпускам.

виж сега приятелю....не те знам на колко години си , ама щом става въпрос за детска дискотека и че не ти се ходи мога да си преценя....само не разбрах за какви биячи става въпрос, ти да не дължиш пари на заведението?! да ходиш на дискотеки не е равно на това да си "готин"! това е абсолютна глупост. а относно момичетата и общуването почни от даскало...и леко с бирата

Значи щом можеш да си душата на компанията нямаш проблем. Дискотеките са тъпо нещо. И аз не обичам да ходя. Може да организираш събиране с приятелите си на кръчма. Да се съберете на по бира, две, три на някой мач да речем. Домашните купони също са хубаво нещо. Дискотеките са за мамините дришльовци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си