- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за устни в това студено време
Балсамите на Leocrema са много добри. По-мазнички са и предпазват от студа. Някой спомена и боров балсам, също предпазва. Аз лично си предпочитам Леокрема-та.![]()
Мм един обикновен балсам от аптеката ще ти свърши чудесна работа (не знам как не си се сетила ...)!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И аз използвам розовата(pearl & shine) страхотна е,на мен ми отива и защото съм мургава.Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
bALSAM zA ustni Na NiveA i ImA RazLI4ni NUAnssi ;]
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!
Аз ползвам на Leocrema не е лош.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
balsam![]()
И аз съм за балсамите на нивеа-наистина са много добри.Всъщност това което правя аз е първо да си хмм...как да го кажаизчетквам си устните с четката за зъби за да махна мъртвите клетки,след което нанасям един балсам на Хармония с диня-добър е,след него балсам на Нивеа с грозде или понякога този с череша.Един два пъти в седмицата си слагам мед на усните,както вече споменаха действа отлично,а и последно понякога правя една маска за устни,която не помня къде открих-кисело мляко и малко лимонов сок,наистина е добра.Толкова от мен дано съм била полезна
.