.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Балсамите на Leocrema са много добри. По-мазнички са и предпазват от студа. Някой спомена и боров балсам, също предпазва. Аз лично си предпочитам Леокрема-та.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    На Нивеа е най-добър.. и мойте устни много се пукат и изсъхват, но балсама много ми помогна
    \/

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мм един обикновен балсам от аптеката ще ти свърши чудесна работа (не знам как не си се сетила ...)!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    На Нивеа е най-добър.. и мойте устни много се пукат и изсъхват, но балсама много ми помогна
    \/
    И аз използвам розовата(pearl & shine) страхотна е,на мен ми отива и защото съм мургава.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Балсамите на Leocrema са много добри. По-мазнички са и предпазват от студа.

eieieiei

bALSAM zA ustni Na NiveA i ImA RazLI4ni NUAnssi ;]
    Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз ползвам на Leocrema не е лош.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

балсамчетата на Ейвън с плодов вкус са най-добрите,които някога съм ползвала

И аз съм за балсамите на нивеа-наистина са много добри.Всъщност това което правя аз е първо да си хмм...как да го кажа изчетквам си устните с четката за зъби за да махна мъртвите клетки,след което нанасям един балсам на Хармония с диня-добър е,след него балсам на Нивеа с грозде или понякога този с череша.Един два пъти в седмицата си слагам мед на усните,както вече споменаха действа отлично,а и последно понякога правя една маска за устни,която не помня къде открих-кисело мляко и малко лимонов сок,наистина е добра.Толкова от мен дано съм била полезна .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си