- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- New Teen Moda!!!!!!..:)
И така момичета...какво бихте казали за широките колани с големи токи,които стоят по кръста..за обувките тип пантофка..за широките диадеми или сладките диадемки с панделка..за глемите чанти наподобеващи куфар с малки дръжки...за дългите накичени гердани..или за перлените герданчета по врата..????
Е...на мен това ми се вижда просто рай..пролет 2007 г. ще е изпълнени с малки сладуранки със стращни дрешки в този стил..!Може на някои да му изглейда глупаво,но според мен е страхотно..излизат маняшки ризки и бюстиета..!!
Да..но бихте ли казали в какви цветове предпочитате да са обувките,чантите и коланите..какво е модернп във вашия град.????
Защото това е модата в Бургас!!!![]()
![]()
![]()
Това не е нова мода, гледам ги такива от поне половин година.
modata tuk v RUSE e sa6tata samo 4e 4anti4kite sa malki i se nosqt prez ramo.cvetovete koito sa moderni v ruse sa lilavo i 4erveno.sa6to taka ot kam jivotinskite 6arki sega navleze i dalmatinskoto a tigrovata 6arka e ot zimata no prodaljava da e hit pri 4antite i botu6ite![]()
![]()
Whisskas nikoi ne govori za muzika!...
Misha_ ee tva pri vas e gotino..ama pri nas ve4e se mahnaha tez malki 4anti4ki..cqla zima se surnah s takiva..haha![]()
Пффф... Според мен е важно какво на теб ти харесва,как ти седи и дали ти е удобно,а не как другите се носят.Аз на тва му викам COPY-PASTE или загубване на идентичността!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз не съм от хората, които се водят по модата, а носят това което им харесва.Честно казано много мразя целия град да носи едно и също едва ли не, като малки клонинги.Венчетата с панделките са много сладурски и много ги харесвах преди да станат такъв "хит".Сега всяко второ момиче е така.То умразва да гледаш едно и също и се превръща в скука!Тей че МОДАТА СЪКС![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
аз също не се влияя от модата но наистина нещата които е носят в момента ми допадат...но понякога като изляза и като видя всички така ми изглеждат като клонирани ... едни и същи .. но тъй като и на мен ми допада аз също се нося така но се старая да се отличавам
Модата си е страхотна, идеалното облекло за Тийн според мен, широките колани наистина са много модерни от известно време, т. нар. пантофки са широко разпространени в моя град, аз също имам няколко модела пантофки, главно в града ми са модерни пантофките от дънков плат. Чантите ти куфарче също са страшно модерни, лично аз нсе харесвам диадемите и мисля, че не са толкова модерни, иначе всякакви дрйнкулки по врата с различни цветове и дължина са върха на бижутата от около две години...
Модата си е мода!![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
мен пък тази мода не ме кефи - мн е тъпо да виждаш 696969696 човека около теб с еднакви дрехи и аксесоари - не могат ли да бъдат оригинални, кфо е тфа 1 тръгне с нещо и ареее цялото село да не остане назад
модата си е супер,ама понеже живея в малък град(не изоставаме с модата да ви кажа само) и излезнеш от вас и на всякаде се разхождат момичета с еднакви дрехи,с еднакви бижути и така!Тва яко мноо ме нервира и не ми харесва по тоя начин!Иначе на мен ми допадат само диадемките!Мноо са сладки,но аз не се владея от модата а от тва квото ми харесва! :P
сладурско е - да... ама много се дразня като видя някое друго момиче облечено по - подщи същият начин.... за това сега пак си се водя по модата де... но си връзвам сама нещата, по мой собствен стил ... и така...![]()
mi 4estno kazano i az mn obi4ah diademkite s pandelkite.no otkakto celiq grad gi nosi....pove4e az nqma da gi sloja!to e interesno dokato si edinstven....fashion.omruzna nmi ot kopira4i![]()
Аз пък не мога ги разбера тея момичета нещо като е "на мода" и всички са еднакви от горе до долу направо и на мен ми е омразнало да гледам едно и също и нищо интересно.....но пък е добре защото ако облечеш нещо друго ще се забелязваш и ще си по различен...
тип 50-те годинием... чесно казано не ме кефи много шото всички така се движат... иначе някой дрехи са верно готини...аз не се нося така ама всички дето познавам са едни и същи!
![]()
Life sux but just keep smiling
ami modata e xybavo ne6to za xora, koito nqmat sobstven vkys i se 4ydqt kak da se oblekat. estestveno, 4e ima i mn dobri strani, no lo6oto e 4e v kraina smetka vsi4ki stavat mn ednakvi i gybqt ynikalnostta si. ne vsi4ko, koeto e modno e krasivo ili stoi dobre na vseki.![]()
ako si samoten az 6te b1da tvoqta sqnka, ako ima6 nyjda ot pregr1dka az 6te b1da tvoqta v1zglavni4ka, ako iska6 da si 6tastliv az 6te b1da ysmivkata ti, no vinagi kogato ima6 nyjda ot priqtel az 6te b1da prosto sebe si!!!!
Колани, туники, КЛИНОВЕ, чанти и шапки с тигрови шарки!?!? ..... бляяяяхТолкова циганско и грозно и освен това в БЪЛГАРИЯ може да е "модерно" ама в цял свят тва е просто КИЧ! Нзн кво ти харесват тия кичозни гердани дето ти висят до кръста и тия искрящи колани дето те заслепяват с циганията си, ама на мен вече ми се повръща от тия глупави момичета с тия грозни "дрешки"!!!!
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Еми това не е нова мода,но на ен определено ми харесва...аз и без това обичам такива разни по раздвижени аксесоари и сега за мен си е царско време да се изфукам с всичките си работи дето преди не бих се показала с тях...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
hm... zavisipoprincip ne sum mn moderna i sharena
liubimoto mi e sladki dunki i cherna sexy bluzka i ili mratonki ili ot tiq pantofkite obache moite sa s nisko tokche
obache MRAZQ visokata taliq mnogo!!! trqbva da si kato veika za da izglejdash dobre s visoka taliq
![]()
От изброените на мен лично ми допада само диадемката с панделка, пък незнам каква е модата.![]()
Иначе тези обувки за мен са ужасни.![]()
Мда...мда...и после трябва да ходиш по лекари и да казваш, че имаш проблеми, защото ти стои добре само ниска талия.Първоначално написано от crazy:P
![]()
az li4no mrazq golemite kolani s golwemite tokiobi4am malkite diademi s pandelki i obuvkite tip pantovki
![]()
![]()
![]()
....модата тая година е мноо яка напрау ..думи нямам ... ! ше има пак всички да са еднакви сеедно излизат от ксерокс ...
модата е много глупаво нещо !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....