- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за устни в това студено време
та въпроса ми е вие какво бихте предложили за устни в студеното време?тъи като в такова време устните ми се напукват и се чудих с какво точно да ги третирам
С балсам за устни!
зехтин![]()
На Нивеа е най-добър.. и мойте устни много се пукат и изсъхват, но балсама много ми помогна![]()
Аз имам балсам за устни на Leocrema- мляко и мента. Супер як е![]()
балсам за устни хармония има наи разли4ни вкусове струва лев лев и не6то продава се по аптеките или козмети4ните магазини
No matter where you go, there they are...
Пробвала съм какви ли не прехвалени ваэелини,но нищо не действа.Вэимаш си от аптеката един боров балсам эа устни и се кефиш ,това е![]()
[size=7][b][u]fosse cos
\Първоначално написано от zloto
/
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Nivea Velvet Rose![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Naistina balsamite na NIVEA sa dosta dobri no ako sa ti mn naukani usni4kite probvai s med naistina pomaga![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
тва па е толкоз гадноооооооооПървоначално написано от kalpazanka
с нар е по-яко
облизването не помага, точно обратнотоПървоначално написано от chipi_kaoo
гланцовете със силикон също.
с две ръце гласувам за балсама на Юсерин, и не мисля че е само за момичета, това не е червило все пак.
а балсамите на нивеа са много твърди, за зимата са по-подходящи меки и мазнивазелина също върши работа
ми значи аз действам така...
1.навлажни си малко устните с топла вода
2.вземи малко захар ии ги масажирай с нея(за да се премахнат мъртвите клетки) ,а ако имаш ексфолиант за устни още по-добре![]()
3.след т'ва си сложи мед и постой 20 минз(като се опитваш да не го облизваш)
4.сега си сложи някакъв балсам за устни(на Нивеа са добри а аз сега ползвам един на Орифлейм страхотен е ,в опаковка е като червило и е розов.А може и с вазелин)
5.ако искаш може на седмица по един път да си масажираш устните с лед ,за да се подобри кръвообръщението :P![]()
хаха еми поунесох се малко..надявам се не съм навредила на никого
![]()
![]()
AVON-->BALSAM4E-> VANILIQ
Първоначално написано от ™G-Baby™
това за меда и захарта наистина действа![]()
haha obicham nar i sushto taka ima 1 rozov s perlqn blqsukПървоначално написано от ~egoistiC
ne izlizam bez balsama ;]
Гланца на Avon с жожоба - много е хубав!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
На мен ми помагат и балсамите на oriflame. В момента използвам такъв с алое![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
AMI KATO SI NAVAN POLZVAI BALSAMITE ZA USTNI NA NIVEA,A KATO SI SI VKA6TI SLAGAI NA USTNITE SI MED I 6TE STANAT SUPER MEKI4KI! SAMO NE GO IZQJDAI![]()
![]()
![]()
И аз това ползвам от както стана студено.. иии съм много доволна честно казано..Първоначално написано от BeBsItO
А и ухае много приятно... въпреки, че и промоционалните балсамчета на Капи и тези, които се предлагат от Нивеа също са с много добър ефект... за другите не знам..
![]()