- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много тъпа история...
Значи запознах се с едно момиче преди няколко месеца... и доста хлътнах по нея... за жалост. От начало всичко беше перфектно докато не разбрах, че си има приятел... Покрай Нова година нещо се бяха изпокарали и аха да скъсат, но пак се сдобриха... няколко пъти ходихме на кино с въпросното момиче... признах й, че я харесвам, въпреки, че знаех, че си има приятел... Преди няколко дни пак се бяха скарали с приятеля й и отново бяха пред скъсване, според мойте представи от това, което тя ми е споделяла... Каза ми, че съм значел "много за нея" и незнам си там какво... и преди два дена почна да ми обяснява как първо приятелят й бил идиот, държал се кофти с нея, и изведнъж нещеш ли била готова на всичко за него. Питах я защо се измъчва с него а отговорът беше, че "много се била привързала" към него и ако не беше така не би стояла с него... И от тогава много много не сме си писали, защото мен ми стана някакво... тъпо и просто незнам какво да й кажа... Моля ви... посъветвайте ме какво да правя и как да постъпя? Много съм се отчаял вече...![]()
![]()
П.П. На 17 съм, скоро правя 18...
На първо място си вдигни самочувствието малко.
Ми друго кво мога да кажа.... Женска му история и тя не знай кво иска.
Затова не зсе захващат с момичета, които имат или са имали връзка в рамките на 4 месеца.
нищо не можеш да направиш...остави моми4ето щом си има връзка която не иска да прекратиако много искаш да си с нея из4акай да видиш кво ще стане м/у тях но аз ти препоръ4вам да я оставиш
+1 има ли болка няма смисалПървоначално написано от Invisible'Paladin
![]()
Хах не мисля, че имаш шанс с тва момиче, щото обича приятеля си. Думите, че е гаден и т.н ги е казала в момент на ярост, била му е ядосана. След което тва с привързването е било само оправдание..
Животът е адът описан в Библията!
Въпросното момиче явно не энае какво иска.Хем сърби,хем боли-така не става.Съмнявам се да ти се отвори парашутаКаэал си и эа чувствата си,така че единственото ,което можеш да направиш е да чакаш евентален отклик от нейна страна.Но эа съжаление може и да си останеш с чакането.Не искам да те обеэнадеждавам,эащото надеждата е хубаво нещо,но това е положението-реалност
.
[size=7][b][u]fosse cos
Bori se do krai,no vinagi misli kakvo pravish i dali imash shansove
Тотален игнор. Няма смисъл. Тя предпочита "лошите момчета" и ще бъде с него а ти ще си доброто скромно приятелче с което да си споделя. Откажи се и търси друга ако не искаш да си наранен а на кучката да и е яко с гаджето. Успехи !
Emii....nz sqkash cqlata kauza e bezsmislena poneje tq si ima gadje i bila uj privyrzana kym nego...Taka che..sqkash dosta glavoboliq shte si dokarash ako prodyljavash da q presledvash taka da se izkaja.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
ами според мене е въпрос на време да скъса с гаджето си, а ти също можеш да помогнеш по въпроса. тя не го обича, а просто е свикнала с присъствието му. това, което можеш да направиш е - да бъдеш най-добрият й приятел + още нещо... гледай когато сте заедно да я забавляваш, да правите някви интересни неща и никога, ама никога не я питай за гаджето й. просто тя не трябва да мисли за него, когато е с теб. а ако сама започне да говори, ти ще бъдеш човека на чието рамо да поплаче или квото там се прави.
ако наистина я харесваш и държиш на нея, трябва да имаш търпение... трябва да и покажеш всички прекрасни неща, които няма сега, а може да има с теб! ето това е!!!
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Не се отказвай! Естествено че ти си No 1. Само трябва да изместиш "навлека", което като гледам няма да е трудно, само бъди пич!!!
Аз не бих се отказал, докато не изчерпя всички възможности. Прочети три пъти какво ти е писала ani4ka_bani4ka, поеми дълбоко въздух три пъти и действай!