Значи запознах се с едно момиче преди няколко месеца... и доста хлътнах по нея... за жалост. От начало всичко беше перфектно докато не разбрах, че си има приятел... Покрай Нова година нещо се бяха изпокарали и аха да скъсат, но пак се сдобриха... няколко пъти ходихме на кино с въпросното момиче... признах й, че я харесвам, въпреки, че знаех, че си има приятел... Преди няколко дни пак се бяха скарали с приятеля й и отново бяха пред скъсване, според мойте представи от това, което тя ми е споделяла... Каза ми, че съм значел "много за нея" и незнам си там какво... и преди два дена почна да ми обяснява как първо приятелят й бил идиот, държал се кофти с нея, и изведнъж нещеш ли била готова на всичко за него. Питах я защо се измъчва с него а отговорът беше, че "много се била привързала" към него и ако не беше така не би стояла с него... И от тогава много много не сме си писали, защото мен ми стана някакво... тъпо и просто незнам какво да й кажа... Моля ви... посъветвайте ме какво да правя и как да постъпя? Много съм се отчаял вече...
П.П. На 17 съм, скоро правя 18...