- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за мастурбацията при момичетата?!
ZDR zna4i S edna fr spoRim . moje da vi se stori glupavo. Ta tq kazva 4e pri masturbaciq e nevazmojno da se izgubi devstvenostta za6toto cipata bila mno navatre i bilo nevazmojno... ama az ne sam tolkova sigurna. sa moje i da ne sam prava de ... ta kajete kakvo mislite vie??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PlSsS
Jivei Si jivoTA dokAto Ne staNE NA MOda DA se Mre!:hahah
Аз мисля,че може.Но за кво ти е да се отвориш сама,като си има мъже за тая работа :P
разбира се 4е може да изгубиш девствеността сии ципата не е навътре а си е баш на самия вход
![]()
Epa i Az tva i Vikam Tq spori S mene 4e bila. na 15 sm navatre . i na mno mno ne mi se verva![]()
![]()
![]()
15 СМ НАВЪТРЕ![]()
![]()
![]()
това моми4е поглеждало ли се е отдолута то канала до матката ти е целия около 10см тя иска ципата да е на 15....соред нея какъв е смисъла да е там???????????
хаахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
То,ако ципата беше 15 санта на вътре,то половината момичета щяха да са детствени бе![]()
em sa moje da e preoveli4ila.pod 15 sm . toest 4e e mnogo .. ama to ako be6 taka to vsi4ki 6teha da go pravat naliii![]()
![]()
![]()
oFfF Awe da Prai ko 6te ..
![]()
![]()
i interesnoto e 4e tq kaza 4e ni q bolqlo nito ni6to i az dosta se u4udih
![]()
![]()
NZ nali az ne go praa
![]()
Можеш да скъдаш ципата си чрез мастурбация, но девсвеността се губи само и единствето от секс. Така, че има разлика между двете.
Кажи и да вземе една линия,и да се премери![]()
Съвсем на входа на влагалището се намира - макс на 1-1,5см. Ето ти картинки да гледаш:
http://www.the-clitoris.com/f_html/hymen.htm
мойтаа я нямаа .. липсва ми .. ;/ кво яко беше да седи там .. отпред ..като пазач ..хахах
хаха ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto vi edna obrazovatelna kartinka na nqkoi ot tipovete himen:
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
za men daje da si otvorish cipata tova ne te pravi ve4e ne devstvena!Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
edinstveno sexa moje da ti q otneme kakto si trebe! a ne pryst!
Най-добрия отговорПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suglasen sum sus mneniqta tuk. Vuzmojno e nqkoe momiche da si "narani" cipata i da ima kruv i dori da q razkusa samo s pomoshtta na neshto, no dokato ne pravish sex si devstven. Tochka![]()
Eating isn't cheating - Arnold