- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коремчо xD
хъх...здравейте...имам един проблем...цялото ми тяло си е стегнато, с очертани мускулчета, но коремът ми е ужас... направила съм бирено коремче направо.. (и то от натурални сокове, пия по няколко литра на ден, като наркотик ми е направо...) и тлъстинки си имам.. от всичко по малко.. тцц... В даскало съучениците ми викат: "Кой знае какви плочки имаш на корема..." . Да, ама не...А и съм по принцип слабичка - 48 кг съм и ме бъзикат "30 кг с мокри дрехи"... показала съм си на няколко човека коремчо.. и гледаха така - o0 ... До лятото трябва да се оправя, че не знам... някакви съветчета?
![]()
намали те4ностните кво се налива6 толкова много
No matter where you go, there they are...
Течностите са много полезни за организма, но не бива да се прекалява. На ден трябва да приемаш около 2 литра течности. Точната формула, по която се изчислява е теглото ти раделено на 20. И все пак не съм сигурна дали точно прекомерното "наливане" е причината за твоя проблем![]()
коремни преси му е майката.и не прекалявай с тея сокове толкоз![]()
и аз имам тлъстинки.а отдолу имам много стегнати мускули.веднъж се закачах с татко и тои ме боцна по корема,аз го бях стегнала леко.ефекта беше![]()