- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив
Скоро не се е случвало
да си кажа 4естно никога не се е слу4валопросто късметлийка
![]()
Никога не ми се е случвало, да чукна да дърво. Ама не е въпрос на късмет, а на правилно поставяне
Ами за 5 години 4 пъти![]()
Sluchvalo se e. Zatova i ne razchitam na tqh. Ne svurshvam nikoga vutre.
Eating isn't cheating - Arnold
samo 1 pyt mi se e slu4valo i dano pove4e ne se!!![]()
ne mi se e slu4valo a i mn rqdko svur6vam v tqx(prezurvativite)![]()
evala!!Първоначално написано от martoo
може ли да попитам кога точно ви се е случвало да се скъсат ? по време на ерекция или на еякулация и малко след нея ?
надявам се ме разбрахте
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Напоследък не.
Това сигурно защото не използвам![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Случвало ми се е само 3 пъти, като 2 от тях бяха първите пъти с нови партньорки.
Никога не ми се е случвало.
Обаче най-забавно беше 1 път, когато докато го правехме изведнъж забелязахме, че презерватива просто липсва... а после го открихме някъде из леглото![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
za moi nai-golqm kasmet ne se e slu4valo dosega dano i za napred da ne se slu4va.
мн често взе да ми се случва напоследък и за туй не ползвамепросто не свършва вътре и толкоз
:P
are are p0dpis shi pisha ;P
аз съм със сериозна връзка и рядко ползвам... случвало се е веднъж или два пъти преди време.. напоследък май само един път - странно - защото минах през задната врата - със смяна на презерватив - който след няколко минути се скъса... чувал съм твърдение, че се късат - само когато са поставени неправилно... и като се замисля, бях доста почерпан и май го нахлузих някак си - защото бързах да отворя "райската врата"... после се изприщих да не съм лепнал нещо.... че още по-кофти да го предам на момичето с което съм от години... май съм имал късмет![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Ами скоро не ми се е случвало![]()
За близо 2 години-1 път!
Спортекс, който аз поставих(и ми беше за 1-ви път да поставям), по време на самия акт.
na men ne mi se e slu4valo![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
За сега,не се е случвало.