Така...мн съм объркана и реших да споделя с вас какво ме притеснява.Големи каши забърках напоследък и не знам какво да правя.От около една година харесвам едно момче,с което нямам никакво бъдеще.Опитвам се да го забравя,но ми е адски трудно!Запознавам се с други момчета,но никой не е толкова прекрасен,колкото него.Та сега има едно момче,което е мн хубаво и добро,и ме харесва.Проблема е,че аз не изпитвам нищо към него.Всъщност не знаех,че ме харесва до тази събота.С една моя приятелка отидохме у тях уж да пийнем малко...ама се напихме

За първи път в живота си се напивам така...ще спестя подробностите,но забих се аз с въпросното момче,целувахме се,подробности не помня,но сега той ме пита дали искам да продължим или не.А аз наистина не знам какво да му кажа.Някои ме съветват да тръгна с него,защото се държи мн добре с мен и ме харесва и защото нямам бъдеще с другото момче,а някои ми казват да не тръгвам с него щом не изпитвам нищо.А най-гадното е,че баща ми ме е видял да се целувам с него и е"споделил" на майка ми и леля ми(на която и без това почти вс.казвам) и сега,ако не тръгна с него не знам какво да кажа на наще,те си мислят,че сме гаджета

Само ще ви помоля,ако мислите да ми се карате и да ме упреквате да не го правите,защото мн добре разбирам,че никой не ми е виновен и ме е яд!!!