Знаете ли кво... ако искате да спорите толкова, защо не си направите една тема..."Защо се пускат видеота в интернет и какви са всъщност намеренията на хората...?" примерно или "аз знам повече от всички на света... докажете ми обратното"
Писна ми тука наляво надясно да се изтъкват колко много разбират от музика и как никога не биха направили такова нещо, като всъщност пускат некви линкове... само спорите и не можете да изслушвате... Опа, забравих, всъщност никой не го интересуват двете страни на нещата.... всички са на принципа... "аз съм най-велик и съм прав а другите са криви и нищо не разбират" Няма да ставам като вас и да се доказвам и аз от колко години се занимавам с музика... колко участия, уроци и тн съм имала, защото няма никакво значение.
единственото нещо за което помолих бяха мнения... честни... получих ги, благодаря ви за положителните и отрицателните... и аз самата долавям фалшиви ноти в "Без Теб"... следващият път ще ми е за урок да не пея със... май беше Соломонов грип в бг... а тук просто "the flu"

Благодаря ви за всичко... аз съм аут... peace

между другото, alex, качих "umbrella".... отиди ми на страницата в youtube и виж.