- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 2 Песни в мое изпълнение
йеееей, един по нагоре се изказа, че свирил на барабани.. по нищо не си личи.. той вобще ако се занимава сериозно и свиреше от повече време, щеше да усеща нещата по съвсем друг начин..
имам едно приятелче, което свири на барабани.. справя се супер-хипер-мега добре.. а си няма барабаниима си само едно соло барабанче и едно глухо, да не вдига гюрултия.. и съм 100000% убедена, че е по-добър от всичките тука, дето ми се хвалят, че свирят и пеят.. (:
особено от онзи про-барабаниста![]()
човека научи единичното тремоло е така.. само на едно соло барабанче.. вече започвам да си представям какво ще се случи, ако седне на цял сет.. ми той ще направи ебати мазалото !
та доста се отклоних..
има всякакви хора, които опитват да зарибяват да свирят и да пеят, ама някси не се получава.. 'щото човек си се ражда със музикален слух.. и в следствие на практика, се натрупва опита.. а с опита идва и знанието, и мнението.. (: и някси не само със слуха.. просто нещата са си предопределени
един по нагоре пък се обади, че знанието нямало общо с опита.. ХАХАХА търкалям се на пода от смях .. и той е музикант начи и нещо оспорва тука![]()
той иска да каже, че един музикант (ама баш си музикант), който свири 40 години е така, това му е живота, и идва един некадърник при него е така и казва, че за една нощ ще се научи да свири като него, даже по добре...? ъ? само не ми казвай, че мислиш така, моля те![]()
ще си отнесеш гаврата, пич.. не че не си я отнасяш, де ..![]()
....
а сега сериозно
искаш да кажеш, че можеш да исвириш толкова добре едно соло колкото ричи блекмор .. тц xD и е без значение това, че човека си е.. да де, знае се разбира се, кой е ричи (или поне се надявам) и един паляк тука ще знаят еднакво много неща..
при това човек, който дъни нонстоп габа и хардкор техно не очаквам да има бог знае каква култура, относно музиката.. нищо против габата и хард техното.. но те според мен не са баш музика.. те са.. едно друго такова.. странно нещо..![]()
но най-тъпото е на тия хора, е че просто не могат да приемат, че не са прави в даден момент, и кажат следното... пич, така и така не разбирам от музика.. но ВЪПРЕКИ ТОВА МИСЛЯ.. тарадара.. уважавам мнението ти.. и правото на такова.. айде със здраве..
пък и освен, че момичето за мен просто иска да се покаже, не е и толкова добра певица, че да допуска да си слага самичка клипове във ФОРУМИ.. е виж една барбара стрейзънд.. или кристина агилера.. ама ти няма да изпееш кристина, колкото и да се опитвашкристина си е старо куче.. и си е техничарка.. некси като слушам кристина и твоето пеене.. намирам голямата разлика е така.. а ти се изтъкваш все едно си нещо повече .. с тия клипове.. некво като смешно ми е
![]()
ЕЕ КЪДЕ ОТИДЕХМЕ БЕкристина или барбара да си пусне клип..
ЕХХХХХЕ
тва го няма никъде..
исках да кажа, ако случайно пак има някой неразбрал (а е 9999999999999% вероятно да има), че има много по-добри музиканти, които обаче някакси не са си пуснали клипове в интернет..
и просто е тъпо.. но щом на момичето и харесва.. ако не съм аз да отправям такова мнение, ще е някой друг, сещаш ли се..
примерно някоя възрастна учителка по пеене![]()
ама момичето просто е лейм
хаахахааа.. хората са най-тъпите същества в цялата вселена... и най-тъпото е, че претендират, че могат и са умни.. xD ми окей бе, това че можеш - и аз мога, ама си пея и си се кефя, пея си пред приятели, свирим се - радваме се, и сме щастливи..няма нужда да ни правите клипове..
не искаме да ставаме известни
поне не се гавриме със самите себе си, е така, и с таланта си, да си пускам клипчета във ФОРУМ в който е пълно с музикални инвалиди и да слушаме хвалби, понеже, нали се сещате, те хората не разбират.. xD и да се кефиме..
![]()
мила, пробвай да си пуснеш клипчето във някой музикантски форум,
ама където са си баш музканти хората, и си разбират.. и чети коментари.. примерно, че нямаш никаква техника на дишане.. ако си чувала затва.. и затова звучи едно лааагаво..
искаше коментар относно пеенето.. ето
а и трябваше да се досетиш просто, че негативния коментар от гледна точка на фукнята е въз основа на неправилно пеене..![]()
а като си толкова музикална, защо не си пусна примерно мп3ка във форума, а на всяка цена да трябва да ти гледаме и лицето![]()
щото искаш да се покажеш, че си ти.. ето закакво.. просто искаш внимание..
искаш по-скоро някой да ти напраи клип, отколкото да те гледаме как си утваряш устата..ако питаш мен, хубава си, пробвай да станеш фотомодел .. ама певица някси..
няма да стигнеш на по-високо ниво от риана или гергана
няма шанс, просто..
та както казах влез във някой музикантски форум или отиди при някоя учителка по класическо пеене да видим какво ще ти каже..
да не се учудиш, че ще си съвпаднат мненията..![]()
--------
едит: (по-късно видях)
как ше няма значение е ....Първоначално написано от puhinka
то ако не това, кое друго има по-голямо значение..?
нещо си се объркала мноооо яко, мацка!