- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Езиче в ануса ...
Edin otgovor, koito naskoro prochetoh me podseti za slednata tema. Haresvate li da vi lijat anusa i da si vkarvat ezicheto tam? Pravli li sa vi go? A vie? Chesto li se sluchva?
Eating isn't cheating - Arnold
към момчета или към момичета е въпроса?
Ami nqma znachenie. I dvata pola pravqt podobni neshta ili im haresva da poluchavat.
пич, ти метнеш някой факла и после "вие сте"
ми кажи първо що се отнася до теб.. поне така е редно - струва ми се![]()
Ami nqma problem. Poluchavam ot vreme na vreme eziche po dupeto i mi e mnogo priatno leko vlajno i hladno no mnogo vuzbujdashto. A po otnoshenie na men az se kefq na MAX na dupeta i ne propuskam vseki put da go obrabotq anuscheto staratelno.![]()
при мен е въпрос на чувства т.е. по-скоро страст.. не мога да оближа на случайна пичка задника... не, че съм гнуслив но предпочитам да не го правя, ако не отговаря на гореспоменатите изисквания... от друга страна не давам на девойка да ме докосва по какъвто и да е начин там.. твърде педалско ми се струва - и пропускам тази инициатива![]()
наскоро се майтапих с едно гадже, което се опита да ме налази от зад - с аргумента, че може да ми хареса.. и ще и тежи на съвестта, че е била причината за един "гей" повече![]()
![]()
- т.е. ми трябваше някакво извинение да я разкарам от задника ми... просто ми е дискомфротно..
Ami purviq put i na men mi beshe malko stranno i se durpah, no momicheto beshe mnogo nastoichivo kum zadnite mi chasti. Posle prosto sviknah i se nauchih da se naslajdavam. A inache ako sum s momiche nqmam osobena pognusa ot neq. Vse pak izbqgvam da imam intmimni vzurki s murli. Samo vednuj mi se e sluchvalo momicheto da me natiska za oralna nadolu i naistina da beshe zle s higienata. Beshe me malko sram da i kaja, che mi e nepriatno i vse pak se razminah s nqkolko minuti po pubisa i klitora.![]()
нещо не ми харесва...принципно обичам езичето да минава където трябва но не и отзад..
![]()
не че ме е срам или гнус от нещо....
![]()
иначе аз обичам да прилагам този номер но много рядко ми се отдава. случай..отговарят ми "аз да не съм гей бе"...![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
abe drugo si e na p*teto![]()
+1 .... и после целувка с езикПървоначално написано от hardly_awakened
![]()
xaaxxaxaПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
Какъв е проблема? Аз често го правя на приятелката - нямам никакъв проблем с това. Нямам и проблем с това да ми го правят на мен, въпреки че се чувствам малко странно, но е приятно. Не се чувствам гей изобщо. То ако някой от гореписалите се съмнява в сексуалните си наклонности не мисля че отричането на факта ще му попречи по някакъв начин да си обърне резбатаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Ми...не ми дава....![]()
i az ne davam na moq 4ovek![]()
![]()
Бахти въпросаИзвратеняци всякви....
Куче касичка бе брато![]()
Ъъ, благодаря, ще откажа...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами и на мен моя не ми дава, ама ми го е правил за подготовка преди анален и ми хареваНяма нщо лошо в това особено ако между партньорите има голямо доверие.
Еми не са ми го правили това нещо и аз не съм правила на никой,но нищо не пречи да се пробва![]()
Както са казали хората от опит глава не боли
![]()
![]()
Ареее ве не се правете малко мирис на кенефче не е зле![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
готино е, и е възбуждащо.. а що се отнася за това че е пре*алско, не мисля така, въпрос на лична интерпретация.. щом го правя с момиче, няма проблеми..
Do you speak Salsa? .......
Обичам да пускам езици по дупетата на мадамите. Естествено - точно след като са излезли от банята.
Бих искал и на мен някоя мацка да ми пусне езиче там, обаче засега никоя не се е престрашила.
колко сте годишни,вие,които сте го правили? и колко дълго сте били гаджета с партниора си преди да го направите?![]()