- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Езиче в ануса ...
аз съм го правил на три момичета.. с едната имам дълга връзка до ден днешен...Първоначално написано от Муц
другаите две са ми бивши гаджета - пак с дълги връзки.. едната от тях ме налази да "върне жеста" - но не и позволих... другите две не са се опитвали..
Езиче в ануса е яко. Както аз да го правя така и на мен да го правят. (за справка само: да, момче съм и да, не съм гей)
moeto mnenie si e 4e tva mqsto e samo izhod (i to za edni nikak krasivi ne6ta). nikoga ne bih dokosnala nqkoi tam kamo li puk da go oblija!su6to taka na men ne bi mi bilo priatno!![]()
![]()
рофл
яка тема
"сонда на интересите", а?
супер яко е да лижеш и да те лижат там
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
s priqtelq si obhojdame celite si telaa s ezik vklu4itelno i anysa.i na dvamata ni dostavq ogromno ydovolstvie![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ще се възползвам от форумната мода и ще кажа - +1.Първоначално написано от ZaRiBeN
![]()
Левски шампион але але!
Обожавам да ми го прави. Възбужда ме, особено ако тръгне по гърба и завърши там. И аз се опитвам, ама не ще да ляга в удобна позиция, да му се невиди...
v oblastta na analniq sme novaci i karame bavnichko
tova ne sme go probvali , chsno kazano sym rezevirana otsega kym podobni neshta ... no moje i na tova da mu doide vremeto![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ми не сме го пробвали,но има време и за това![]()
гнусари..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Е, от какво има да си резервирана, още повече че си правила анален секс с твоя човек? Ако си се изкъпала, там не е по-мръсно, от която и да е друга част на тялото, която целуваш без да се замислиш?Първоначално написано от miss california
нито съм го правила..нито пък на мен..сигурно е приятно..но пък после целувка? ще минем и без тва![]()
що пък да нена мен ми харесва , но това аз да го направя на момче - никога !
е не ви ли се е случвало да мирише или да има вкус на л*йнца?![]()
Shto za nechistopluten trqbva da si da ti mirishe i da ima vkus na laina. Vse pak govorim za higiena.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не говоря за теб а за човека който лижеш.До колкото разбрах (ако не съм се объркал) го правиш горе-долу често с различни партниори,не се ли е случвало да близнеш нещо намирисващо?Първоначално написано от amatorium
ПП:Извинявам се за гадния въпрос но ми е любопитно
и последно кое е по гейско? да си бръснеш краката или да ти бъркат с пръсти и езици в дупето ? ....(и да ти харесва!!!)
.................................... ;/
Mmm, az veche kazah, che mi se e sluchvalo vednuj i ne se stigna do lizane tam. Inache si e super kefeshto. Nqma mirizma osven na plut, a dori i pri analen sex ako momicheto se pogrijilo za sebe si i znae kakvo pravi sum i teglil eziche vutre v anusa (btw deistva i strashno drazneshto i qko).Първоначално написано от niko86`
P.S. Sega si predstavqm prosto kritikite, koito shte zavalqt prosto, no si kazvam otkroveno.![]()
Nai-geisko e mai da se ligavish pred edna jena kato p***a.![]()
Човек,наистина ти отвори нова врата пред мен,определено ще го направя,ще ми е нужно малко време но когато го направя ще се похваля на всяка цена
От мен лека нощ,ще гледам Hitman![]()
никога никога никога ама абс. никога ако ще и на най-чистоплътната,красивата,пр ивлекателната,чаровната,бо гатата и съблазнителна жена НЕ БИХ И ПЪХНАЛ ЕЗИК В ГЪЗЪ!!!!!!!!!!![]()