.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    и последно кое е по гейско? да си бръснеш краката или да ти бъркат с пръсти и езици в дупето ? ....(и да ти харесва!!!)
    .................................... ;/
    бръсненето на краката.

оскуби си бенките

Мега фен Аватара на amatorium

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от niko86`
    Човек,наистина ти отвори нова врата пред мен,определено ще го направя,ще ми е нужно малко време но когато го направя ще се похваля на всяка цена
    От мен лека нощ,ще гледам Hitman
    +1 Otnsai se dobre kum sexualnostta na edno momiche i shte poluchish vsichko, koeto si si predstvql. V momenta, v koito dopresh ustnite si do neinite budi gotov da stignesh do kraq za neinoto udovolstvie. Posle shte razberesh dali si otvoril kutiqta na Pandora ili portite kum Raq
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от niko86`
    не говоря за теб а за човека който лижеш.До колкото разбрах (ако не съм се объркал) го правиш горе-долу често с различни партниори,не се ли е случвало да близнеш нещо намирисващо?

ПП:Извинявам се за гадния въпрос но ми е любопитно
    притесняваш се да не налапаш семка от диня или люспа от домат (втора употреба разбира се) - това ли е?
    както казах целувал съм на няколко жени задниците и това, което те притеснява не се е случвало... себеуважаващите се девойки преди какъвто и да е вид секс ходят по голяма нужда... (всъщност съветвам и мъжката част да прави така.. от зор не се знае кога може се изпуснеш )
    недай боже да попаднеш на някоя дива селянка - но тогава се усеща - т.е. инстинка ти за самосъхранение не би ти позволил да се впуснеш в подобна авантюра - колкото и да ти се иска.. вЕрвай ми...

ха наздраве
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от lithium4e
    нито съм го правила..нито пък на мен..сигурно е приятно..но пък после целувка? ще минем и без тва
    А защо не! Ако съм се изкъпала преди малко няма абсолютно никакъв проблем......
    П.С. Анален секс не правя(изключвам няколко опита), но тази стимулация ми харесва.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    и последно кое е по гейско? да си бръснеш краката или да ти бъркат с пръсти и езици в дупето ? ....(и да ти харесва!!!)
    .................................... ;/
    Да си бръснеш краката - аз не се правя красив и изфинен за мъжете, за разлика от тия дето си бръснат краката и после се чувстват малко гузни. Нямам съмнения в сексуалността си - не харесвам мъже. Да харесваш да правиш анален секс с жени и да ти е приятно като те пипат ЖЕНИ по задника не означава, че си гей. Да си гей значи да те привличат сексуално мъже. Така че бръсни си краката, заглеждай се по мъжете и ни остави ние да си правим кеф с жените, както ни харесва.

@amatorium - и аз съм го правил това с две сериозни приятелки - нямам никакъв проблем.

"не ти ли стиска?"

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Nqkak si ne sym vdyhnovena ot ideqta.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Пловдив
    Аз от отдавна искам да й пусна езиче там ама тя се дърпа

[quote="ludoto_f"]
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    ezik po anusa.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    +1 .... и после целувка с език
    aham....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

При мъжете стимулирането на "Свинктер-а" от жена доставя голямо удоволствие ... ама момци забравете да имате вълна и да ви го направят
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Разтърсена съм от темата Явно съм твърде консервативна или направо съм си чиста консерва,сигорно за6тото съм от град с население не повече от една софийска дискотека.Имам много сериозе приятел с който живея и съм згодена за него,но дори и да се омъжа за него както и мисля да направя за ни6то на света не бих му дала да сложи езика си там и о6те по-малко,аз да сложа моя там И двамата имаме отлична хигиена,но това не означава,че бих направила такава гнусна операция

аз напрааво обожавам да го правя. а и на мен михаресва

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Nqkak si ne sym vdyhnovena ot ideqta.
    +1
    И аз имам доверие на моя и не ме е гнус от него,но мисля,че той няма желание да му правя такива неща Аз също не искам да ми прави

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    uckaм да го пробвам това . . . моят приятел едва ли ще ми даде аз да го направя с него ,но . . . ддз все пак идеята ми харесва и ми звучи страшно възбуждащо

Град
    sofia
    е как бе, федеровката си е класика

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Разтърсена съм от темата Явно съм твърде консервативна или направо съм си чиста консерва,сигорно за6тото съм от град с население не повече от една софийска дискотека.Имам много сериозе приятел с който живея и съм згодена за него,но дори и да се омъжа за него както и мисля да направя за ни6то на света не бих му дала да сложи езика си там и о6те по-малко,аз да сложа моя там И двамата имаме отлична хигиена,но това не означава,че бих направила такава гнусна операция
    Гнусите се, а сте сгодени. Дали той ще се гнуси от теб като си бременна и повръщаш през 5 минути, пикаеш, където свариш и разни такива. Ти ще се гнусиш ли да пелеш мръсните му чорапи и гащи? айде моля ти се.......И каякви са тия годежи на по 18...да не сме началото на 20-ти век, дето момичетата не са учели повече от 3-ти клас и от нямане какво да правят са се женели на по 15?

по темаа-в петък приложих това на гаджето.......явно му хареса щом каза, че няма нищо против да се случва пак!

Град
    Пловдив
    Кое му е гнусното щом имате отлична хигиена ?

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Гнусите се, а сте сгодени. Дали той ще се гнуси от теб като си бременна и повръщаш през 5 минути, пикаеш, където свариш и разни такива. Ти ще се гнусиш ли да пелеш мръсните му чорапи и гащи? айде моля ти се.......И каякви са тия годежи на по 18...да не сме началото на 20-ти век, дето момичетата не са учели повече от 3-ти клас и от нямане какво да правят са се женели на по 15?

по темаа-в петък приложих това на гаджето.......явно му хареса щом каза, че няма нищо против да се случва пак!
    Xa-xa-xa.Dobre.Oshte malko ti shte i kajesh koga shte se ojeni.Q ela mi kaji i na mene.Ako nastoqvash bez teb ceremoniqta nqma da zapochne,shte pusna edno cherveno kilimche ot Burgas do Svishtov,che da ne pytuvash po nashite razbiti ulici,che shte vzemesh neshto da se amortizirash,Nedai si Boje...Posle k`vo shte pravim?!!
    Otnosno temata tova e porednoto neshto,koeto dokazva,che vseki si ima vijdaniq,mnenie i ako shte i predrazsydaci i nikoi nqma pravo da osyjda ili prenebregva chujdoto mnenie!
    Kolkoto i da moga da kaja,che sym razkrepostena kato nachin na mislene i t.n. tova e ideq,koqto ne mi haresva.V nikoi sluchai ne e ot gnus kym partniora,prosto ne se vdyhnovqvam,ne me vyzbujda kato misyl.Primerno 10 pyti poveche bih se izkefila na seks na nestandartno mqsto,kydeto 10 choveka mogat da ni vidqt,otkolkoto na tova.Lichen izbor,koito ne se vliqe ot prednite ili sledvashtite 10 posta.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    Свищов
    Не съм казала кога ще се женят. Ама трябва ли да е на 18?

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не съм казала кога ще се женят. Ама трябва ли да е на 18?
    Kolkoto i rano da e tova spored teb i men,reshenieto si e izcqlo neino!!!Shtom se chuvstva gotova i si misli,che bi ponesla tegobata na semeiniq jivot,da i e chestit golemiq den!

Град
    Свищов
    Може би съм прекалено еманципирана...........тя си решава спор няма. Просто ми направи впечатление манията след тийнейджърите да се сгодяват.

Град
    In your dreams ;)
    Da i az sym q zabelqzala.Spored men si ima i prichini za tova.Citiram razsyjdeniq na 15 godishnata mi sestra"Zashto mi e da ucha i da rabotq kato moga da si namerq nqkogo s pari,koito shte izkarva dobre,a az po cql den moga da si leja i da harcha."I donqkyde moje bi q i razbiram.Obache tova ne e za men.Ne iskam da zavisq ot nikogo,pyk bilo to i ot chovek,za kogoto umiram.Zavisimostta e dosta nepriqtno neshto.Obache ne znaem v kakva situaciq se namira vyprosnoto momiche.Prichini za rannite godeji syshto si ima.Primerno slednata situaciq,v koqto **** zavyrshva na 18-19 godini,no otkazva da uchi,iska da raboti ima si seriozen priqtel,iznasqt se na kvartira,za da jiveqt zaedno i 5 meseca po-kysno na Sv.Valentin toi reshava,che trqbva da napravi neshto romantichno za neq,podarqva i hubav prysten s edno predlojenie,za da se zapomni denq i se vdiga tupordiq do nebeto.Ei ti go godeja.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си