- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Езиче в ануса ...
бръсненето на краката.Първоначално написано от tenaglia
![]()
оскуби си бенките![]()
+1 Otnsai se dobre kum sexualnostta na edno momiche i shte poluchish vsichko, koeto si si predstvql. V momenta, v koito dopresh ustnite si do neinite budi gotov da stignesh do kraq za neinoto udovolstvie. Posle shte razberesh dali si otvoril kutiqta na Pandora ili portite kum RaqПървоначално написано от niko86`
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
притесняваш се да не налапаш семка от диня или люспа от домат (втора употреба разбира се) - това ли е?Първоначално написано от niko86`
както казах целувал съм на няколко жени задниците и това, което те притеснява не се е случвало... себеуважаващите се девойки преди какъвто и да е вид секс ходят по голяма нужда... (всъщност съветвам и мъжката част да прави така.. от зор не се знае кога може се изпуснеш![]()
)
недай боже да попаднеш на някоя дива селянка - но тогава се усеща - т.е. инстинка ти за самосъхранение не би ти позволил да се впуснеш в подобна авантюра - колкото и да ти се иска.. вЕрвай ми...
ха наздраве![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
А защо не! Ако съм се изкъпала преди малко няма абсолютно никакъв проблем......Първоначално написано от lithium4e
П.С. Анален секс не правя(изключвам няколко опита), но тази стимулация ми харесва.
Да си бръснеш краката - аз не се правя красив и изфинен за мъжете, за разлика от тия дето си бръснат краката и после се чувстват малко гузни. Нямам съмнения в сексуалността си - не харесвам мъже. Да харесваш да правиш анален секс с жени и да ти е приятно като те пипат ЖЕНИ по задника не означава, че си гей. Да си гей значи да те привличат сексуално мъже. Така че бръсни си краката, заглеждай се по мъжете и ни остави ние да си правим кеф с жените, както ни харесва.Първоначално написано от tenaglia
@amatorium - и аз съм го правил това с две сериозни приятелки - нямам никакъв проблем.
"не ти ли стиска?"
Nqkak si ne sym vdyhnovena ot ideqta.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
!!!
Аз от отдавна искам да й пусна езиче там ама тя се дърпа![]()
[quote="ludoto_f"]aham....Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
При мъжете стимулирането на "Свинктер-а" от жена доставя голямо удоволствие ... ама момци забравете да имате вълна и да ви го направят![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Разтърсена съм от тематаЯвно съм твърде консервативна или направо съм си чиста консерва,сигорно за6тото съм от град с население не повече от една софийска дискотека.Имам много сериозе приятел с който живея и съм згодена за него,но дори и да се омъжа за него както и мисля да направя за ни6то на света не бих му дала да сложи езика си там и о6те по-малко,аз да сложа моя там
И двамата имаме отлична хигиена,но това не означава,че бих направила такава гнусна операция
![]()
аз напрааво обожавам да го правя. а и на мен михаресва![]()
+1Първоначално написано от Lorelei
![]()
И аз имам доверие на моя и не ме е гнус от него,но мисля,че той няма желание да му правя такива нещаАз също не искам да ми прави
![]()
uckaм да го пробвам това . . . моят приятел едва ли ще ми даде аз да го направя с него ,но . . . ддз все пак идеята ми харесва и ми звучи страшно възбуждащо![]()
![]()
е как бе, федеровката си е класика![]()
Гнусите се, а сте сгодени. Дали той ще се гнуси от теб като си бременна и повръщаш през 5 минути, пикаеш, където свариш и разни такива. Ти ще се гнусиш ли да пелеш мръсните му чорапи и гащи? айде моля ти се.......И каякви са тия годежи на по 18...да не сме началото на 20-ти век, дето момичетата не са учели повече от 3-ти клас и от нямане какво да правят са се женели на по 15?Първоначално написано от hooliganka89
по темаа-в петък приложих това на гаджето.......явно му хареса щом каза, че няма нищо против да се случва пак!
Кое му е гнусното щом имате отлична хигиена ?Първоначално написано от hooliganka89
Xa-xa-xa.Dobre.Oshte malko ti shte i kajesh koga shte se ojeni.Q ela mi kaji i na mene.Ako nastoqvash bez teb ceremoniqta nqma da zapochne,shte pusna edno cherveno kilimche ot Burgas do Svishtov,che da ne pytuvash po nashite razbiti ulici,che shte vzemesh neshto da se amortizirash,Nedai si Boje...Posle k`vo shte pravim?!!Първоначално написано от krem4et0
Otnosno temata tova e porednoto neshto,koeto dokazva,che vseki si ima vijdaniq,mnenie i ako shte i predrazsydaci i nikoi nqma pravo da osyjda ili prenebregva chujdoto mnenie!
Kolkoto i da moga da kaja,che sym razkrepostena kato nachin na mislene i t.n. tova e ideq,koqto ne mi haresva.V nikoi sluchai ne e ot gnus kym partniora,prosto ne se vdyhnovqvam,ne me vyzbujda kato misyl.Primerno 10 pyti poveche bih se izkefila na seks na nestandartno mqsto,kydeto 10 choveka mogat da ni vidqt,otkolkoto na tova.Lichen izbor,koito ne se vliqe ot prednite ili sledvashtite 10 posta.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Не съм казала кога ще се женят. Ама трябва ли да е на 18?
Kolkoto i rano da e tova spored teb i men,reshenieto si e izcqlo neino!!!Shtom se chuvstva gotova i si misli,che bi ponesla tegobata na semeiniq jivot,da i e chestit golemiq den!Първоначално написано от krem4et0
Може би съм прекалено еманципирана...........тя си решава спор няма. Просто ми направи впечатление манията след тийнейджърите да се сгодяват.
Da i az sym q zabelqzala.Spored men si ima i prichini za tova.Citiram razsyjdeniq na 15 godishnata mi sestra"Zashto mi e da ucha i da rabotq kato moga da si namerq nqkogo s pari,koito shte izkarva dobre,a az po cql den moga da si leja i da harcha."I donqkyde moje bi q i razbiram.Obache tova ne e za men.Ne iskam da zavisq ot nikogo,pyk bilo to i ot chovek,za kogoto umiram.Zavisimostta e dosta nepriqtno neshto.Obache ne znaem v kakva situaciq se namira vyprosnoto momiche.Prichini za rannite godeji syshto si ima.Primerno slednata situaciq,v koqto **** zavyrshva na 18-19 godini,no otkazva da uchi,iska da raboti ima si seriozen priqtel,iznasqt se na kvartira,za da jiveqt zaedno i 5 meseca po-kysno na Sv.Valentin toi reshava,che trqbva da napravi neshto romantichno za neq,podarqva i hubav prysten s edno predlojenie,za da se zapomni denq i se vdiga tupordiq do nebeto.Ei ti go godeja.