.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85

Re: Езиче в ануса ...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Edin otgovor, koito naskoro prochetoh me podseti za slednata tema. Haresvate li da vi lijat anusa i da si vkarvat ezicheto tam? Pravli li sa vi go? A vie? Chesto li se sluchva?
    Ami haresva mi da..no ne go praktikuvame 4esto za6toto v interes na istinata ne e koi znae kakvo.Na mnenie sam 4e na mom4etata pove4e im haresva tova da IM go pravqt.

ehooo are you crazy mannnn

може и да е хубаво но аз не си падам :P

Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    abe drugo si e na p*teto

Ami haresva mi da..no ne go praktikuvame 4esto za6toto v interes na istinata ne e koi znae kakvo.Na mnenie sam 4e na mom4etata pove4e im haresva tova da IM go pravqt.[/quote]

Мисля че имаше тема във форума за Г точките на мъжете и 1 от тях беше свързана с ануса за това може би ни харесва

Edin otgovor, koito naskoro prochetoh me podseti za slednata tema. Haresvate li da vi lijat anusa i da si vkarvat ezicheto tam? Pravli li sa vi go? A vie? Chesto li se sluchva?

mnogo e vuzbujdashto kakto za nego taka i za men dokato si vkarvam ezika tam s mnogo navlajnena dlan da mu luskam i osobeno samoto deistvie s ezika e unikalno stiga da znaesh kak da go pravish mojesh da napravish 4udesa
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен Аватара на amatorium

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

mnogo e vuzbujdashto kakto za nego taka i za men dokato si vkarvam ezika tam s mnogo navlajnena dlan da mu luskam i osobeno samoto deistvie s ezika e unikalno stiga da znaesh kak da go pravish mojesh da napravish 4udesa
    Hah, tova e dobro stimulirane, taka si e :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi na men mi haresva no priatelia mi ne go pravi 4esto...Znam 4e ne go e gnys ili ne6to takova no iavno ne my mn priatno.A puk toi ne mi dava no i az ne goria ot jelanie...

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

Hah, tova e dobro stimulirane, taka si e :P

i na men mnogo mi dopada da go pravia
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Mi na men mi haresva no priatelia mi ne go pravi 4esto...Znam 4e ne go e gnys ili ne6to takova no iavno ne my mn priatno.A puk toi ne mi dava no i az ne goria ot jelanie...
    Ako si tova na snimkata neznam kak chovek da ne iska da prekarva jivota si za tebe tam kudeto slunchitse ne ogrqva, Slunchitse
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си