явно не си запознат с т.нар. Омерта щом не схвана тънкия намек...
Омерта - обет за мълчание. Тя се е спазвала най вече в края на 19 век началото на 20 век когато мафията е била още в зародиш и хората не са знаели за нея. Т.е. ако живеехме по това време щях да ти хвана намека и да потвърдя това. Но нито ти нито аз сме част от тая организация че да спазваме каквото и да е. Това е по законите на сицилианската мафия

Единствената "мафиотска" книга, която съм чел е "Кръстникът" от Марио Пузо. И не обърнах внимание на това какво пише в нея беше ми пределно ясно само от разказите за нея! Убийства, наркотици, нелегални сделки и прочее!
Точно във времето по което е върлувал дон Корлеоне е имало така наречената "алкохолна суша" (било е забранено правенето и продаването на алкохол) и са правели пари точно от това. Нелегално са го доставяли по баровете и заведенията. В последствие чак и мафията взема дял от наркотиците. Защо ? Защото вече цял свят печели от това, а тази организация е имала слабост към пачките и не може да изостане от другите.

Докажи го! Покажи ми къде пише, че мафиотите са се избивали помежду си заради наркотиците!!!
Това е все едно да ме накараш да ти докажа че някое момиче има путка. Общоизвестен факт е ВЕЧЕ. А това че няма италианска ( сицилианска ) мафия също е факт. Руската мафия в момента е най мощната организация съществувала някога. Дори президента Путин са корумпирали тогава помисли за какви пари говорим. Но те са изверги и нямат такива традиции каквито италианците са имали.

бе я се разкарайте
възхищавали им се ... дребни квартални лапета, дето се мислите за гангстерчета
Нито съм дребно лапе , нито се мисля и искам да бъда гангстерче. По - добре беден, но спейки спокойно без страх че всеки момент могат да нахлуят през вратата ми за да ме гръмнат. Но това не пречи да им се възхищавам на мафиотските босове. От сицилианската Вендетта никой не е можел да избяга !!