.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: относно ""

относно ""

ако някой иска да си дръпне нещо но няма възможност или просто неиска да прати смс да пише в темата линка към темата/есето/съчинението/реферата/etc и да си каже майла да му го пратя или тук ще го пасте

8 точка от правилата
    moderated by Coki

Публикуването на линкове към каквито и да било платени услуги е абсолютно забранено.

Ползвайте Тийн Учителя , който е безплатен - http://www.teenproblem.net/school/

/closed

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Еее брав0 че не си пестиш регистрацията сам0 за себе си =D> =D> =D> =D> =D>

Н0 за сега на мен не ми трябва нищ0
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

мързи ви да търсите ча ...

Град
    Плевен
    Фотоелектронни Полупроводникови Прибори ?
    Всичко е простотия !!!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Auuuu mersi mnogo mnogo ama mnogooooo super si
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

моля за ето това есе download.pomagalo. com/59366/ne+te+izmesti+nikoii+mamo/?search=9044 мн ми е нужно мерси предварително (м/у pomagalo. i com има ентервал защото не ми дава да вкарвам други сайтове ) мерси пак

Не те измести никой,мамо!

В сърцето на всеки човек има специално място,отредено за майката. Но какво е всъщност тя за нас? Какво е за мен? Тя е тази,която не само ми е дала живот,но и е изградила човешкото у мен. Научила ме е да различавам доброто от злото, справедливостта от неправдата.Научила ме е какво да обичам и какво да презирам. Научила ме е да вярвам в себе си и да следвам целите си.За мен нямя по-близък човек от майка ми. Аз знам,че винаги мога да разчитам на нея,тя е моя приятелка и съветничка. Когато нещо ми тежи,знам че,щом го споделя с мама,ще ми олекне. Тя винаги е готова да ме изслуша и утеши,да ми вдъхне сили и кураж.
    Всяка сутрин, щом отворя очи, знам,че ще видя усмивката й, ще чуя нежния й глас. Така е било винаги. Първите ми детски спомени са свързани точно с това . Аз съм малка. Събуждам се и виждам надвесена над мен мама. Протягам към нея ръчички. Тя ме прегръща ,целува ме, говори ми нещо мило и се смее.Толкова обичам този неин смях!... Мама е много ведър човек. Има чудесно чувство за хумор. Е,случва се понякога и да се кара, да се сърди,но хубавото е ,че много бързо й минава.
    Мама е тази, която прави дома ни красив и уютен.Тя е тази ,която внася хармония навсякъде-в подредбата вкъщи и във взаимоотношенията ни. Тя знае къде ще стои най-добре ваза с цветя,на коя стена да закачим нова картина.Знае винаги къде да бъде и най-малката вещ,за да бъде всичко подредено с вкус. Тя знае винаги и какво да каже,какъв съвет да даде. Никога не налага мнението си, но се чудя как става така, че дори и без да искам, съм направила това, което ме е посъветвала.
    Може би в забързаното ежедневие често приемам майка си за даденост, но когато се замисля какво бих правила,ако нея я нямаше, разбирам колко е важна тя за мен,колко ми е необходима и колко много я обичам. Може би не съм най-добрата дъщеря, може би не винаги се отнасям с мама, както тя заслужава. Но нали за това сме хора-всеки допуска грешки. Въпреки тях, аз знам,че мама винаги ще ме обича такава,каквато съм - с моите качества и недостатъци.Знам,че тя би ме защитила от всичко и от всички,че би направила и невъзможното за мен.Защото няма по силна любов от майчината.
    Затова сега искам да й кажа: “Благодаря ти,мамо ,за всичко-за обичта, за грижите,за вниманието !Благодаря ти,че те имам!!!“

мерси много много много ти благодаря

трябва ми

Здравей на мен ми трябва ЛИС за Антигона Обич и отговорност в трагедията „Антигона” мерси предварително

Здрасти на мен ми трябва за "Лудостта и пиянството на един Народ" или "Пробудения разум" и двете теми са над "ПОД ИГОТО" !!! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от PatkoPatkov
    Здрасти на мен ми трябва за "Лудостта и пиянството на един Народ" или "Пробудения разум" и двете теми са над "ПОД ИГОТО" !!! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
    Ти не пусна ли отделна тема, за да молиш за тези? Аз ти бях отговорила! Що питаш и тук, про условие, че ти дадох теми?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Здравей на мен ми трябва ЛИС за Антигона Обич и отговорност в трагедията „Антигона” мерси предварително ************

изрусен ,исребрен ,циганин ,дебел ,педерас ,чалга певец , ...

искам БАН

аре ве нема ли админи и модератори тука

туткате се като баба ми скапани пенсионери

ами да Права си даде .. но на темата "Пиянството на един народ" ПОГ ИГОТО ... темата е малка ... на мен ми требе голямааа тема
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

am .. moje li eo taq temichka ;] ms predvaritelno download. pomagalo. com/96584/yaponskiyat+film/?search=707478

am .. moje li eo taq temichka ;] ms predvaritelno download. pomagalo. com/96584/yaponskiyat+film/?search=707478

Цитирай Първоначално написано от лудата

Заповядай

“Японският филм”
    от Валери Петров

1.Тема-Ролята на изкуството в човешкия живот-В стихотворението “Японският филм” се представя една необичайна ситуация.Лирическият герой е отишъл на кино и гледа един меко казано “странен” и еднообразен филм, в който монотонно се повтаря едно и също действие – двама души носят вода, за да поливат един малък каменист остров, който искат да облагородят.В същото време повечето зрители ужасно скучаят.

Цитати: На остров гол живеят двама
    И го поливат нощ и ден.
    Това е филма.Друго няма.
    И вий скучаете край мен.

2.Основен конфликт-Основният конфликт е между силата на художественото въздействие и неспособността на това ясно послание да стигне до голяма част от хората.Но от друга страна младите зрители в салона считат, че изкуството трябва да е интересно, да ги забавлява.И донякаде имат право.

Цитати: И вий скучаете край мен.
    А вий се смеете в мрака
    На глупостта, че сте дошли.

Сега вървете към вратите,
    Шумете, смейте се на глас.

3.Лирическият герой разказва едновременно за две неща – за хората, създали филма, и за тези, който го гледат и трябва да осмислят.Изкуствоведите имат мисия-духовно слепите да прогледнат и заедно с тях да проникнат в тайните на живота.Въпреки тяхната мисия голяма част от зрителите в салона не разбират тяхното послание.От друга страна хората на острова се грижат за голото парче земя с къртовски труд, за да изкарват прехраната си.Начинът, по който жената полива земята – с “черпак”, ни показва, че въпреки трудностите те няма да се откажат.

Цитати: А вий се смеете в мрака
    На глупостта, че сте дошли

А ако е тъй, то за какво
    ние се трудиме над вас не знам!

4.Въпрос на избор и лично предпочитание е дали харесваме даден филм или не.Всеки филм и въобще всяко изкуство отправя своите послания към аудиторията и се опитва да й внуши нещо.Ние трябва да вникнем в същността на филма, да разберем скрития смисъл и да се замислим над посланията, които отправя.Но понякога хората са духовно неотзивчиви и не оценяват това.

Цитати: собствено мнение

5.В стихотворението “Японският филм” се поставя един много важен и тревожен проблем.Получава се спор, в който всеки от читателите може да определи своята позиция.Хората, който се определят като “Вие” са от онези прости, невъзприемчиви и нечувствителни личности, който се отнасят с чисто безразличие към изкуството като цяло.А хората, който се определят като “Ние” защитават позицията на творците направили филма, опитали се да вложат всичко в него, за да може посланието да стигне до зрителите.

Цитати: Ако е тъй, то за какво ли
    Се трудиме над вас, незнам!

А вий се смеете в мрака
    На глупоста, че сте дошли.

6.Изкуството е вечно, а предпочитанията на хората са временни, затова оценявам мъдрите послания на този филм и бих се присъединил към “Ние”.

7.Отправени са вечните послания за стойността на живота и усилията, който трябва да се полагат-без труд няма успех.

и го поливат нощ и ден.

8.На кого говори авторът - Стихотворението “Японският филм” е едно от малкото в литературата, в което лирическият говорител може да се индифицира непосредствено с автора.Той се опитва да осъществи диалог със зрителите на филма, който обаче е невъзможен и изказва пряко опозицията си.

Цитати: Докрай, додето разцъфтите,
    Ще вмъкнем влагата към вас!

9.Намесата на автора- иска да насочи точно читателя разбере ясно неговата идея и завещание.

Цитати: Сега вървете към вратите,

Ако е тъй, то за какво ли
    Се трудиме над вас, не знам.

10.Как виждате ролята на изкуството в обществото-в забързаното време, в което живеем, с всички тези отговорности и задължения, рядко ни остава време за изкуство.Но всеки трябва да заделя пари и време с цел да обогати културата си, защото изкуството ни облагородява и ни прави по-добри.

11.Опозицията хубав филм – скучен филм- Ние трябва да вникнем в идеята на творбата, макар на пръв поглед сюжетът на филма да е прост, той съдържа дълбок смисъл и мъдрост.Пътят до “цъфтежа” обикновено е скучен и тягостен, подобен на скучното и тягостно поливане.Но друг път няма!

Simple, but so beautiful...

Мн ти благодаря точно тва ми трябваше със сигурност ще имам 5 или 6

Хах, няма проблем

Simple, but so beautiful...

Може ли нещо по тая тема - Мотивът за преобразяването на безлюдния остров от Робинзон

Цитирай Първоначално написано от Nice^day
    Цитирай Първоначално написано от лудата

Заповядай

“Японският филм”
    от Валери Петров

1.Тема-Ролята на изкуството в човешкия живот-В стихотворението “Японският филм” се представя една необичайна ситуация.Лирическият герой е отишъл на кино и гледа един меко казано “странен” и еднообразен филм, в който монотонно се повтаря едно и също действие – двама души носят вода, за да поливат един малък каменист остров, който искат да облагородят.В същото време повечето зрители ужасно скучаят.

И го поливат нощ и ден.
    Това е филма.Друго няма.
    И вий скучаете край мен.

2.Основен конфликт-Основният конфликт е между силата на художественото въздействие и неспособността на това ясно послание да стигне до голяма част от хората.Но от друга страна младите зрители в салона считат, че изкуството трябва да е интересно, да ги забавлява.И донякаде имат право.

Цитати: И вий скучаете край мен.
    А вий се смеете в мрака
    На глупостта, че сте дошли.

Сега вървете към вратите,

3.Лирическият герой разказва едновременно за две неща – за хората, създали филма, и за тези, който го гледат и трябва да осмислят.Изкуствоведите имат мисия-духовно слепите да прогледнат и заедно с тях да проникнат в тайните на живота.Въпреки тяхната мисия голяма част от зрителите в салона не разбират тяхното послание.От друга страна хората на острова се грижат за голото парче земя с къртовски труд, за да изкарват прехраната си.Начинът, по който жената полива земята – с “черпак”, ни показва, че въпреки трудностите те няма да се откажат.

Цитати: А вий се смеете в мрака
    На глупостта, че сте дошли

А ако е тъй, то за какво
    ние се трудиме над вас не знам!

4.Въпрос на избор и лично предпочитание е дали харесваме даден филм или не.Всеки филм и въобще всяко изкуство отправя своите послания към аудиторията и се опитва да й внуши нещо.Ние трябва да вникнем в същността на филма, да разберем скрития смисъл и да се замислим над посланията, които отправя.Но понякога хората са духовно неотзивчиви и не оценяват това.

5.В стихотворението “Японският филм” се поставя един много важен и тревожен проблем.Получава се спор, в който всеки от читателите може да определи своята позиция.Хората, който се определят като “Вие” са от онези прости, невъзприемчиви и нечувствителни личности, който се отнасят с чисто безразличие към изкуството като цяло.А хората, който се определят като “Ние” защитават позицията на творците направили филма, опитали се да вложат всичко в него, за да може посланието да стигне до зрителите.

Цитати: Ако е тъй, то за какво ли
    Се трудиме над вас, незнам!

А вий се смеете в мрака
    На глупоста, че сте дошли.

6.Изкуството е вечно, а предпочитанията на хората са временни, затова оценявам мъдрите послания на този филм и бих се присъединил към “Ние”.

7.Отправени са вечните послания за стойността на живота и усилията, който трябва да се полагат-без труд няма успех.

и го поливат нощ и ден.

8.На кого говори авторът - Стихотворението “Японският филм” е едно от малкото в литературата, в което лирическият говорител може да се индифицира непосредствено с автора.Той се опитва да осъществи диалог със зрителите на филма, който обаче е невъзможен и изказва пряко опозицията си.

Цитати: Докрай, додето разцъфтите,
    Ще вмъкнем влагата към вас!

9.Намесата на автора- иска да насочи точно читателя разбере ясно неговата идея и завещание.

Цитати: Сега вървете към вратите,

Ако е тъй, то за какво ли
    Се трудиме над вас, не знам.

10.Как виждате ролята на изкуството в обществото-в забързаното време, в което живеем, с всички тези отговорности и задължения, рядко ни остава време за изкуство.Но всеки трябва да заделя пари и време с цел да обогати културата си, защото изкуството ни облагородява и ни прави по-добри.

11.Опозицията хубав филм – скучен филм- Ние трябва да вникнем в идеята на творбата, макар на пръв поглед сюжетът на филма да е прост, той съдържа дълбок смисъл и мъдрост.Пътят до “цъфтежа” обикновено е скучен и тягостен, подобен на скучното и тягостно поливане.Но друг път няма!

ms mnogoooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си