- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека бихте искали да правите секс в живота?
Та това е въпроса - с колко човека сте си мислили, че би трябвала да правите секс в живота си преди да кажем да се ожените или да си имате постоянен партньор? Моля отговори " само с милото" или подобно да се пропускат, просто са безсмислени. Тук питам за това, което всеки дълбоко в себе си счита за удовлетворителна бройка преди да се установи с 1 човек ( приемаме, че всеки го прави на някакъв етап ). Не питам с колко сте спали, това не е важно, но ако искате може да споделите дали сте стигнали минимума от партньори? Значи говорим за минимум партьори, преди който не бихте се чувствали комфортно във връзка, знаейки, че това е последният човек....
Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен. Отдавна съм надминал тая бройка, но въпреки това тя си остава. Вие сте
Ми да ти кажа чесно никога несам си мислил че ми тряя бройка просто когато имам вазможност го правя и си чакам " ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ" и така.
е хубу де що не може да е с една само...все пак ако секса е перфектен що да тряа да сменям![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ако питаш Фройд какво мисли по въпроса.. Н на борй момичета +1 допълнелна (майката...)
баси извратеняка е този Фройд.. заради него ме е срам да гледам майка ми в очите..
За мен това е минималния максимумПървоначално написано от WaKo
![]()
не бре,10 е минималният минимумПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
аз момичетата 3 е максималният максимум нали
мда.. за момичетата имаш право.... с колкото и момичета да си легна.. все съм третия![]()
се чувствам като най-малкия брат и златната ябълка (в ръцете.. опа в леглото... на ламята)![]()
Ооо, ако е до искането.. искам с много! Много, много, много! Не мога да кажа определена бройка. Искам да бъда с много мъже, докато им се наситя и вече са ми скучни и безинтересни и няма да ме притеснява фактът, че ще остана само с един до края на живота си.
Собственост на Canis_Dirus
Честно казано никога не ми е пукало дали ще е 1, 5, 10, 20...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
350 000
ЕвалкаПървоначално написано от Atula
И кфо пречи ако кажем само с 1 и то сегашния ?!? нима няма такива случеи и такива желаниятфа е смешно дето си го написал ..изобщо не е безсмислено
![]()
Това с майките ми харесва![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Защото съм сигурен, че ако се замислиш по въпроса той да остане единствения до края на живота ти ще разбереш какво имам предвидПървоначално написано от MrS.bEpS
ami az iskam samo s edin! moito milo! za6to mi e drug? obi4am si go a i sexa e perfekten![]()
i az iskam s moito milo do kraia na jivota si toi e straoten , ama do sq sam bila s dostata4no
Възможно най-малко...
Замисляла съм се и за това той да е единствения....идеята ми харесва определено. Аз мисля, че съм създадена да бъда с 1 мъж и той е създаден да бъде само с мен........Какво да се прави-романтика!
Мисля, че в живота трябва да се опита от всичкоЗатова не бих се задоволила само с ЕДИН партьор до края на живота си, изключено е
За бройка точно не мога да говоря, не гоня бройки, а максимално удоволствие![]()
>>> House Music <<<
Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката имВсяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече
А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си
Подкрепям кремчето !Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от MrS.bEpS
+1![]()
А не си ли се замислял че мъжа който е до нас ни дава сичко ..любоф..секс..разбирателств о..подкрепа... не мисля че повечето жени(които знаят какво искат в любовта) биха заменили това за едното ебане...Първоначално написано от bRigHt [!
![]()