.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Голям фен

С колко човека бихте искали да правите секс в живота?

Та това е въпроса - с колко човека сте си мислили, че би трябвала да правите секс в живота си преди да кажем да се ожените или да си имате постоянен партньор? Моля отговори " само с милото" или подобно да се пропускат, просто са безсмислени. Тук питам за това, което всеки дълбоко в себе си счита за удовлетворителна бройка преди да се установи с 1 човек ( приемаме, че всеки го прави на някакъв етап ). Не питам с колко сте спали, това не е важно, но ако искате може да споделите дали сте стигнали минимума от партньори? Значи говорим за минимум партьори, преди който не бихте се чувствали комфортно във връзка, знаейки, че това е последният човек....

Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен. Отдавна съм надминал тая бройка, но въпреки това тя си остава. Вие сте

Голям фен
    Ми да ти кажа чесно никога несам си мислил че ми тряя бройка просто когато имам вазможност го правя и си чакам " ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ" и така.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    е хубу де що не може да е с една само...все пак ако секса е перфектен що да тряа да сменям
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    127.0.0.1
    ако питаш Фройд какво мисли по въпроса.. Н на борй момичета +1 допълнелна (майката...)
    баси извратеняка е този Фройд.. заради него ме е срам да гледам майка ми в очите..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: С колко човека бихте искали да правите секс в живота?

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен.
    За мен това е минималния максимум

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски

Re: С колко човека бихте искали да правите секс в живота?

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Хайде аз да започна - винаги съм си мислел, че по-малко от 10 момичета би било не задоволително за мен.
    За мен това е минималния максимум
    не бре,10 е минималният минимум

аз момичетата 3 е максималният максимум нали

Град
    127.0.0.1
    мда.. за момичетата имаш право.... с колкото и момичета да си легна.. все съм третия
    се чувствам като най-малкия брат и златната ябълка (в ръцете.. опа в леглото... на ламята)

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооо, ако е до искането.. искам с много! Много, много, много! Не мога да кажа определена бройка. Искам да бъда с много мъже, докато им се наситя и вече са ми скучни и безинтересни и няма да ме притеснява фактът, че ще остана само с един до края на живота си.
    Собственост на Canis_Dirus

Честно казано никога не ми е пукало дали ще е 1, 5, 10, 20...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Не съм мислила за точна бройка, ама засега си имам максимум- повече от трима годишно, не е на добре
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Не съм мислила за точна бройка, ама засега си имам максимум- повече от трима годишно, не е на добре
    Евалка

Цитирай Първоначално написано от koreeca23
    350 000
    bravos ve bravos

Град
    Пловдив
    И кфо пречи ако кажем само с 1 и то сегашния ?!? нима няма такива случеи и такива желания тфа е смешно дето си го написал ..изобщо не е безсмислено

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Моя идол е Митьо Пищова трябва да надмина неговоте женички и да си купя огромно ЖАКУЗИ
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    В нас
    Това с майките ми харесва

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    И кфо пречи ако кажем само с 1 и то сегашния ?!? нима няма такива случеи и такива желания тфа е смешно дето си го написал ..изобщо не е безсмислено
    Защото съм сигурен, че ако се замислиш по въпроса той да остане единствения до края на живота ти ще разбереш какво имам предвид

ami az iskam samo s edin! moito milo! za6to mi e drug? obi4am si go a i sexa e perfekten

i az iskam s moito milo do kraia na jivota si toi e straoten , ama do sq sam bila s dostata4no

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Възможно най-малко...
    Замисляла съм се и за това той да е единствения....идеята ми харесва определено. Аз мисля, че съм създадена да бъда с 1 мъж и той е създаден да бъде само с мен........Какво да се прави-романтика!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Мисля, че в живота трябва да се опита от всичко Затова не бих се задоволила само с ЕДИН партьор до края на живота си, изключено е
    За бройка точно не мога да говоря, не гоня бройки, а максимално удоволствие
    >>> House Music <<<

Град
    до твоята звезда :)
    Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
    и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече
    А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Възможно най-малко...
    Замисляла съм се и за това той да е единствения....идеята ми харесва определено. Аз мисля, че съм създадена да бъда с 1 мъж и той е създаден да бъде само с мен........Какво да се прави-романтика!
    Подкрепям кремчето !

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Възможно най-малко...
    Подкрепям кремчето !

+1

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
    и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече
    А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си
    А не си ли се замислял че мъжа който е до нас ни дава сичко ..любоф..секс..разбирателств о..подкрепа... не мисля че повечето жени(които знаят какво искат в любовта) биха заменили това за едното ебане...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си