- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Борбени натури ли сте?
Преследвате ли интересите си и гоните ли всеки един от тях? Борите ли се докрай?
Look deep inside me ...
Ами зависи... понякога, ако е нещо по-незначително и видя, че не върви добре, се отказвам. Но ако по-напредъшния ми живот зависи от това, не се преавам в никакъв случай! Иначе съм много отговорна и си върша работата /когато е приятна, защото има и такива случаи../. Не знам каква връзка има между двете, но аз не знам защо я направих и реших да спомена и за отговорността.
Накратко казано: Да, борбена личност съм, но както винаги... според зависи.![]()
Аз винаги!
По скоро спорта ме направи такъв, преди бях по лигав
Зависи за какво се боря,но определено ако знам,че имам шанс се боря докрай.
Аз лично да. Гледам да не си оставям магарето в калта,боря се,но само за това,което си струва.
Look deep inside me ...
Определено съм борбен човек и си знам интересите почти винаги.Когато въникне някаква трудност, колкото и голяма да е тя не може на ме лазколебае.Напротив, мотивира ме допълнително да вложа още повече сили и да преборя ситуацията.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да,боря се със зъби и нокти за правомощие и надмощие![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Всички ме мислят за много борбена и серт,но всъщност съм точно обратното...не знам защо така се получи?!?
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Мда,така мисля...
Ужким...
Борбена личност съм! Не се отказвам лесно от каквото и да било ! Супер голям инат съм ... а в преследването на целите си и ината си не знам кога да спра![]()
![]()
![]()
Стига да имам желанието и да осъзнавам истински смисъла, мога да се боря до край, да, но попринцип съм отпусната и мързелива и рядко си проявявам това качество. Ако знам, че наистина си струва, че ще ми трябва - да, боря се.
Memento moriendum esse!
Гоня си целите до край.!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
До сега каквото съм си поставяла като задача е било изпълнено, но не бих казала че съм от най-борбените, обаче инат съм голям.![]()
даже понякога се плаша от себеси като искам нещо на какфо съм готов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди не,но сега да.Невероятно как неволята учи човека да се справя с трудностите.
Eventful past is everclear.
Според зависи за какво става въпрос.
Po princip sym mnogo borbena natura i maksimalist.Rqdko se otkazvam ot neshto i to e kogato vijdam,che kauzata e napylno izgubena i pileq i nervi i usiliq za nishto.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не... ;( и много ме боли от това. Толкова много ;( ;( ;(
От доста малък се занимавам със спорт.. научих се да се боря докрай дори и да няма никакъв смисъл. Мисля, че съм борбена натура.. никога не съм казвал: " Не мога да се справя ".
Да се казваш Дане случайно?...Първоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми реша ли го правя...въпроса е да се реша![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Хм...в момента имам за цел да вкяза в хубава гимназия,но до колко съм борбена,не мога да кажа...Мързелът е голямо нещоо ей!![]()
![]()
Въпреки вси4ко мисля,4е имам някакъв потенциял и би трябвало да успея....Винаги правя това,което смятам за правилно.Дори и да ме убеждават,4е не е така,аз си държа на мнението.
Абе трудно си е да си борбена натура...![]()