.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

И сега какво да правя .. ;(

Ми събрах се тея дни с момичето което обичам много но явно нещо е станало и току що си писахме ии вижте ко ми каза ..

[3:40:45 AM] *MeGiTyY* каза: slunce
    [3:40:51 AM] *MeGiTyY* каза: trqbva da govorim
    [3:40:54 AM] *MeGiTyY* каза: dneska
    [3:40:54 AM] *MeGiTyY* каза: :S
    [3:40:57 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: za?
    [3:41:01 AM] *MeGiTyY* каза: za nas
    [3:41:09 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ok
    [3:41:10 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: :S:S
    [3:41:13 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ne6to stanalo li e?
    [3:41:23 AM] *MeGiTyY* каза: sega li iska6 da govorim ili dove4era?
    [3:41:30 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: amii po dobre sega
    [3:41:35 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: za6toto dokato se vidim
    [3:41:39 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: cql den 6te mislq ko ima
    [3:41:46 AM] *MeGiTyY* каза: emi
    [3:41:47 AM] *MeGiTyY* каза: ok
    [3:41:55 AM] *MeGiTyY* каза: ei sa 6ti kaja
    [3:42:00 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ok slu6am
    [3:42:02 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: Съобщението е премахнато.
    [3:42:05 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: :*
    [3:43:22 AM] *MeGiTyY* каза: mi znae6 kolko te obi4am i kolko ne6ta prejivqhme dokato pak se syberem i vse se karahme i se razdelqhme i nikoga ne se polu4ava6e i sega ot nqkolko dni pak sme zaedno ama ne e kakto predi ti si mn po stranen nadmenen si stanal gledam kak obsujda6 horata podigrava6 se nadul si se i ne mi haresva tova durji6 se nekvo kofti s men :S i nekvi e takiva gluposti
    [3:43:43 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: :^)
    [3:45:31 AM] *MeGiTyY* каза: opitvah se da ne go zabelqzvam i da se pravq 4e ne mi puka no ne e taka nemoga vse edno da te ponasqm a i takova misli6 li 4e neznam za "Tvoite momi4eta" tam v daskaloto i tam kude hodi6 vse pak natali e ot tvoq klas a nie sme priqtelki i misli6 li 4e nqma da mi kaje kakvo pravi6 i s koi se zanimava6 kafenca celuvki pregrudki i tem podobni gluposti osuznai se be gosho vsichko li iska6 da preebesh kazah ti 4e za posleden put se subirame i ti kvo nqkolko dni ve4e sme zaedno i ti re6ava6 da preebe6 vsi4ko tova li iska6 ??
    [3:46:00 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: nee
    [3:46:02 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ne e taka
    [3:46:15 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: of a pa taq da si zatvarq ystata ne e neina rabota
    [3:46:24 AM] *MeGiTyY* каза: mi tq mi e fr
    [3:46:26 AM] *MeGiTyY* каза: noramlno da mi kaje
    [3:46:29 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ama slu6ai be
    [3:46:34 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: neiskam da preeba
    [3:46:37 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ne6tata obi4am te znae6 go
    [3:46:39 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: :S
    [3:48:09 AM] *MeGiTyY* каза: a be moje ida me obi4a6 znam li te kvo 4uvstva6 ama mi pisva ve4e po4nal si mn da luje6 i to men me luje6 dneska pak ne si bil na u4ili6te i dokoloto razbral si bil s nekfi 2 momi4eta i o6te 1 mom4e kvo po dvoiki li si hodite na kino ai ako tfa e koeto iska6 hubavo razdelqme se i dotam stiga s taq drama ve4e tolkova vreme nemoga neizdurjam psihi4eski ve4e
    [3:48:22 AM] *MeGiTyY* каза: ti si prai6 kvot si iska6 pisna mi !!
    [3:48:23 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ;(
    [3:48:27 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: izvinqvai
    [3:48:28 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: :S
    [3:48:34 AM] *MeGiTyY* каза: kakto ti kazva6e
    [3:48:39 AM] *MeGiTyY* каза: Tvurde kysno e za izvineniq
    [3:48:42 AM] *MeGiTyY* каза: ...
    [3:48:49 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: i sa kvo razdelqme li se?
    [3:48:52 AM] *MeGiTyY* каза: haha
    [3:48:54 AM] *MeGiTyY* каза: iska6 li
    [3:48:56 AM] *MeGiTyY* каза: ??
    [3:49:00 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: NEE
    [3:49:50 AM] *MeGiTyY* каза: ami az sega 6e izlizam a ti si pomisli kvo 6e prai6 i s kogo iska6 da si i kakvo iska6 za6toto nqma da turpa si4ko tova
    [3:50:01 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: Kyde 6e hodi6?
    [3:50:07 AM] *MeGiTyY* каза: kudeto si iskam :P
    [3:50:11 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: kaji de !!
    [3:50:17 AM] *MeGiTyY* каза: vuv vesky :P
    [3:50:21 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: ok
    [3:50:30 AM] *MeGiTyY* каза: ai dove4era kato se vidim
    [3:50:40 AM] *MeGiTyY* каза: re6i kakvo 6te pravim i taka li 6te produljavame
    [3:50:42 AM] *MeGiTyY* каза: aide bb
    [3:50:45 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: bb :S

ии незнам сега какво да правя ;( ;(

Мега фен Аватара на Spider4eto
    апи ако наистина държиш на нея и искаш да сте заедно и го покажи и се старай да се държиш малко по различно показвай и че искаш да си с нея а не само да и го казваш

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Sam si precakva6 ne6tata...ne stava taka da obi4a6 priqtelkata si pa da se zabiva6 s nekvi drugi...e ne stava...ako iska6 da q zadarji6 po dobre spri s tezi flirtove za6toto i az ne bih izdarjala na tva i bih te zaebala

Град
    Пред учебника
    Сам си си ги направил тия неща, сам ще си излизаш от кашата. Трябвало е навремето да си мислил какво правиш и да не смяташ че приятелката ти не вижда някой неща само защото си мълчи и да придължават да вършиш глупости. Така нещата се насъбират и като гръмне последствията са много големи. Ти си на ръба, само ръката ти се подава от блатото и трябва коренно да се промениш за да се оправят нещата. Но едва ли ще се промениш ... хората не се променят.

Чакай малко бе пич ? Казваш, че я обичаш и че искаш да си с нея - дала ти е шанс. Казва ти й какво не харесва в твоето държание (то кой ги обича тея работи..) и ти пак питаш "Сега какво да правя?" Ми ако я обичаш ще спреш да ги правиш бе, дръж се с нея и тва е. Като искаш да се прегръщаш и целуваш с други, остави я нея да си търси щастието другаде. Не знам дали са верни тея работи, но ако са верни сам си направи извода. Момичето си е напълно право. И си я лъгал, че си на даскало, а всъщност ис бил на кафе с две момичета? Ем сори никой не би търпял такова отношение.

neeeeeeee no prosto tqq predi mn me narani ama super mnogo napray mi razbi surceto i to nqkolko puti i az vse i vqrvah .. i sega ddz prosto si prava kefa s drugi .. no su6to dokato bqhme razdeleni s neq za poreden put az se vliubih v dr momi4e i sega si mislq 4emoga da sum s dr momi4e no iskam i moito ii e oburakno si4ko tfa n0 neiskam da si preeba vruzkata a pyk i ni6to lo6o ne sum napravil az ne sum se celuval s tqh ili ne6to takova prosto te me gu6kaha i me cunkaha po buzkata mi otidoh na kafe e golqma rabota iam si priqtelki momi4eta ne sum i izneveril ili ne6to takova a pyk i az ni6to ne kazvam sega tq primerno kato otide vuv vesko za6toto i imam doverie tui 4e i tq trqbva da mi vqrva !!

Е, тя може да се е побазикала, че отива у тях. Поговори с нея и й обясни всичко. Ако не си сигурен, че искаш да си с нея и ще си и отдаден напълно - по добре не бъди с нея, а с другото момиче.

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Sam si precakva6 ne6tata...ne stava taka da obi4a6 priqtelkata si pa da se zabiva6 s nekvi drugi...e ne stava...ako iska6 da q zadarji6 po dobre spri s tezi flirtove za6toto i az ne bih izdarjala na tva i bih te zaebala
    podkrepqm !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    [3:50:01 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: Kyde 6e hodi6?
    [3:50:07 AM] *MeGiTyY* каза: kudeto si iskam Razz
    [3:50:11 AM] ..GoGo0o..ySmiFkaA каза: kaji de !!
    [3:50:17 AM] *MeGiTyY* каза: vuv vesky Razz
    Доста зряло
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

be tq ne se buzika te sa si priqteli i tq hodi v tqh tam kafenca piqt tva onova i Ok nP samo 4e kakto az i iam doverie taka i tq trqbva da mi vqrva ami 4esno ti kaja tolkova vreme se opitvah da sme zaedno ama mn i tq vse se prae6e ne dupe ime reje6e ili me naranqva6e ii dulgo vreme si misleh 4e 6te se opravim i 4e 6te sme mn pove4e ot priqteli ii sega kato sme zaedno ne6to ve4e ne se 4uvstvam po toq na4in no neiskam da skusame za6toto posle moje da mi lipsva

Голям фен Аватара на sapphirr
    брат,мн е търпяла,ако е вярно това,което е написала за поведението ти,зна4и си голям късметлия да е още около тебе.аз луд щях да те направя.
    искаш съвет от нас ли???...ми 4е тя ти е дала най-добрия-помисли какво то4но искаш и от кой го искаш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сам си си виновен, промени се!

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Да, промени поведението си към нея и изобщо като цяло, щото гледам май ти е набрала

amaa ninam ko da promena su6tiq sum si kakto predi ko tolko stanalo nemoga da govora s drugi momi4eta li kvo

be ti mai naistina si zagazil,momi4eto e s palno prawo,ako iska6 da si s neq zareji drugite,ako li ne neizbejnoto te o4akwa i togawa na spokoistwie 6te se sre6ta6 s ostanalite, no e towa e celta nali?

Цитирай Първоначално написано от manik
    be ti mai naistina si zagazil,momi4eto e s palno prawo,ako iska6 da si s neq zareji drugite,ako li ne neizbejnoto te o4akwa i togawa na spokoistwie 6te se sre6ta6 s ostanalite, no e towa e celta nali?
    Estestveno 4e ne !! NEiskam drugi iskam neq !!

Ако и аз бях на нейно място и аз щях да ти кажа всичко това , все пак ако е вярно трябва да си помислиш мн добре ! :P :P :P :P :P :P

a be ve4e ne me interesuva da me zarqzva da prai kvot iska ve4e ne me interesuva ni6to ne si zaslujava da ima liubov i takiva gluposti otkazvam se ot si4ko tova ..

Пич реши КОЯ искаш и тва е и с две не става! и аз съм в същата ситуация просто никой не може да ти помогне - решавай сам! никой неможе да ти каже кой обичаш

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    апи ако наистина държиш на нея и искаш да сте заедно и го покажи и се старай да се държиш малко по различно показвай и че искаш да си с нея а не само да и го казваш
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

abee tq sno6ti me zarqza haha da se opravq az tyka da ne sum iskam te ne te iskam aideee shtom tkaa e re6ila taka da e ni6ty nemoga da naprava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си