.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Тя е на 18, а аз на 14

Аз сЪм на 14 (тя на 18 ) и много ама много я обичам.....Незнам к'во да правя тва е проблема

т.7
    krem4et0
    TGR DESIGN FOREVER

ами като за начало може да се върнеш тук при нас на земята...

Град
    На изток от рая
    Дебел ли ти е портфейла?

К'во да ти кааа,хвани си някоя по-реална, на твоята възраст!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

аз съм на 16 и ходя с 18 ..ама ти на 14...и... ...............

Повече от фен
    Ами това няма бъдеще все пак 4 години си е разлика, ако ти беше на 18 тя на 14 можеше и да се получи, но сега няма как.Ще3 срещнеш друга спокойно, на твойта възраст.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Избий си я от главата.

Твърде малък си ...тя никога няма да ти обърне внимание ,е само като приятели да но иначе абсурт!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Pays de la Loire
    Aмии какво, какво... Обичай си я
    Рано или късно ще разбереш, че това е causa perdutta!

Град
    Terra incognita!
    Ако харесва по-малки от нея,може и да имаш шанс,но честно казано,аз лично се съмнявам!Но от опит глава не боли
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Русе
    Абе земи си кака да те отрака................

abe ostavete go mom4eto ne vidqhte li 4e be6e napisal 4e mn q obi4a... mi sled kato q obi4a6 xodi si s neq ama rano ili kasno 6te te zareje...
    /~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`

\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от faShIoN_faNtAsYy
    abe ostavete go mom4eto ne vidqhte li 4e be6e napisal 4e mn q obi4a... mi sled kato q obi4a6 xodi si s neq ama rano ili kasno 6te te zareje...
    Шансът тя въобще да тръгне с хлапе на 14 е едно на милион.

Пич, не искам да те разочаровам, но не мисля, че имаш шанс. В момента си на такава възраст, че си мислиш, че само какичките на по 18+ са сладки, готини и тъй нататък/ъъъ, може с теб да не е така, но познавам мн такива - просто не знаят кво искат още/. Поогледай се и ще Я видиш...

ами то е добре да не се отказва от момичето но човекът пита как да тръгне със нея !
    Надеждата Умира последна

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Шансът тя въобще да тръгне с хлапе на 14 е едно на милион.

Пич, не искам да те разочаровам, но не мисля, че имаш шанс. В момента си на такава възраст, че си мислиш, че само какичките на по 18+ са сладки, готини и тъй нататък/ъъъ, може с теб да не е така, но познавам мн такива - просто не знаят кво искат още/. Поогледай се и ще Я видиш...
    gore dolu e taka
    Любовта е най-важното на света

бате ти си оптимист най-вероятно да си хванеш нещо на 13-14 ... или по малко те младите ученички си падат по батковците ...

Град
    София
    Стига го шашкали момчето !
    Пич аз вече година и половина ходя с момиче 7 години по - голямо от мен. Годините абсолютно нищо не означават вярвай ми. Ако имаш нещо в главата и ако имаш мислене на по - голям всичко е възможно. Познавам един на 34 с ум като на 12 годишен, а аз на 22 смятам, че мисля като доста по - голям. Та мисълта ми е - давай смело, няма се шашкаш и да обръщаш внимание на хорското мнение и може тя да е любовта на живота ти. Давай смело \/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

prosto q zabravi

Град
    Русе
    edin frend e 92 nabor i minalata god hode6e s edna ot sasedniq klas (88 nabor) imaha nqkade okolo 3 god i polovina razlika da kajem , ama pi4a baq otrakan i ne misli kat lape, i si izglejda dobre
    taka 4e derzai no ne imai golemi nadejdi

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Стига го шашкали момчето !
    Пич аз вече година и половина ходя с момиче 7 години по - голямо от мен. Годините абсолютно нищо не означават вярвай ми. Ако имаш нещо в главата и ако имаш мислене на по - голям всичко е възможно. Познавам един на 34 с ум като на 12 годишен, а аз на 22 смятам, че мисля като доста по - голям. Та мисълта ми е - давай смело, няма се шашкаш и да обръщаш внимание на хорското мнение и може тя да е любовта на живота ти. Давай смело \/
    При теб става въпрос за разлика между 22 и 29. Разликата между 14 и 18 е съвсем различно нещо. И имат значение годините. Просто вероятността да му обърне внимание клони към нула.

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Абе земи си кака да те отрака................
    mi kato se obi4ate kav e problema...
    Bring me to life...

Сори ама само от заглавието на темата отговорът ми стана ясен: "Абсурд да ти обърне внимание" не ме питай защо, много добре знаеш.

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами това няма бъдеще все пак 4 години си е разлика

Да, ама ако е няква овца на 16 с 26 годишен, десет години не е голяма разлика....

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Сори ама само от заглавието на темата отговорът ми стана ясен: "Абсурд да ти обърне внимание" не ме питай защо, много добре знаеш.
    =D>
    zamisli se we 4ovek nqkoi momi4eta na neinata vazrast ve4e sa omajeni(rqdko no ima i takiva slu4ai).ako ti be6e na 18 a tq na 14 np.slez ot oblacite i se zamisli malko.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си