- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое ще е по лесно ? ? ?
Зравейте кое ще е по лесно да запиша за матурите география или биология
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
Аз съм на мнение, че тези два предмета са най-лесни (поне за мен). Защото се учат само две години (в нашето у-ще) и ще си взема двата учебника за 9ти и 10ти клас, и за 3 седмици съм ги изял с кориците. Така, че аве зависи, в Географията трябва да се помнят имена на градове, цифри, брой население, ма за биологията има много сложни термини, и аз се колебая, но май ще е География.![]()
Сам прецени.Приеми един съвет:избери предмета,който ти върви повече и ти е по интересен.
Логично е да постъпи така.Аз лично, бих ибрала Биологията.Първоначално написано от sasha_90
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
дам..така е.Ние откъде да знаем къде си по-добре и с кой предмет ще се справиш?Първоначално написано от sasha_90
П.П.Аз бих избрала биологията-по-интересна ми е![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
а дали ще стане с пари да ги вземя
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
ЗависиКакто казаха и по-горе кой ти е по-интересен,кой ти е по-лесен и кой ти е по-по пред другия.Аз лично бих избрала Географията, но това е въпрос на личен избор.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Избери този,в който се чувстваш по-сигурен!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ami na men opredeleno biologiq 6toto mislq 4e na vseki edin my e interesno za 4ove6koto tqlo i za genite tova koeto se dava na matyrite i se zapomnq lesno.a po princip i geograafiqta spored men e dosta ob6irna nayka.Първоначално написано от ico_05
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Die, fucktard!
[/b]И двете си имат отрицателни черти, т.е. трудни части от теорията, ти си преценяваш.
Аз предпочитам географията, по-интересна ми е. [/b]
от тези двете е по-добре география,поне за мен.но иначе аз пък мисля с история-демек право![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Биологията ми е по-противна от географията - особено тая биохимия![]()
![]()
![]()
УжасТ. Аз бих предпочела география, де, но са прави хората, които ти казвам, че си зависи от човека и трябва да ибзереш това, което ти е по-любимо и по-вървежно ... и с което мислиш да НЕ кандидатстваш.
Memento moriendum esse!
География![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Според мен география![]()
въпреки че си обичам биология повече с геотрафия е по лесно![]()
Аз не бих избрала нито едното ,нито другото...Философията не е ли по-лесна?Е не по-лесна ,а по-интересна?До колкото знам са 4 учебника....но все пак нещата се помнят по-лесно и не трябва толкова да ги зубриш,а да ги разбереш....Как мислите?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.