Омръзна ми всеки втори да ми говори за ЛЮБОВ!!!?!!!Не мога да ги разбера тея хора!!?!!На по 14-15 години и говорят за ЛЮБОВ!!?!!Че какво можеш да кажеш ти за ЛЮюбовта при положение че още не можеш сам да си избършеш задника{с извинение!!!} Всеки си пише на skype{особено момичетата,е и някои момчета де!!!}"Милу мн те обичкам,липсваш ми,искам да съм с теб завинаги..."И всякакви подобни глупости!!!!Е осъзнайте се малко бе хора!!?!!Как можете да говорите за ЛЮБОВ,като още сричате??!??Е това са пълни лигавщини!!!Който не е съгласен с мен да напише ЗАЩО???!!!???

{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!!Моля за извинение,ако съм засегнала някой,но искам някой да ми обясни,зашо някакви си пикли/пикльовци се опитват да втълпяват на всеки срещнат,че много обичат някого,че са ЛУДО ВЛЮБЕНИ в еди кого си!!!Е това много ме дразни,защото самите те не знаят какво значи тази дума ЛЮБОВ!!!А по повод идващия презник:Не мислите ли че вече е демоде?!?Аз лично мисля,че това е много сладникаво!!!Навсякъде/във всеки магазин/е отрупано с цветя,сърчица и всякакви всевъзможни глупости!!!Отново се извинявам,ако съм засегнала някого с изказването си!!!}