.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен Аватара на sometimes_
    На мен пък са ми смешни изказвания от рода на "Може да съм на 14, но съм видяла много от живота"... Много се извинявам, ама не мисля, че сте видяли кой знае колко, така че не правете глупави коментари. Смешно е!
    I`m trying to make your dreams come true...

Re: Не мислите ли че вече е доста сладникаво...?!?

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz

{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!![/b][/color]
    може би е точно така аве според мен повечето просто си мислят че в даден момент обичат даден човек а след време осъзнават че не е така ам може някой верно да обичат. няма как да знаеш :P
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Ne me draznqt izkazvaniq ot tipa "obicham te milo " loshno nqma az sushto sm na 15ne mislq che sm izpitala istinskata lubov no vse pak sum sigurna che ima momicheta na sushtata vuzrast koito pone malko razbirat ot chuvstvoto lubov . po skoro me draznqt izkazaniq ot tipa "kucha sЪм eLa ma izcHuкаИ" sehtate se :}

Град
    Dryanovo
    Аз съм съгласна с авторката,нищо че съм на 12 и хич не ги схващам тия работи ама все пак ако са заедно отвчера,не може да се говори за "вечната" любов

Град
    sofiq
    abe i az sam na 15 ama moga sama da si bar6a zadnika naprednala sam za vzrasta si ili tq e malko nazad (ako ti si na zad da zn 4e e malko ne s epretesnqvai)
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Оф....аре пък и вие "големите"....Едно момиче беше писало някъде в първите постове , че дали има любов не зависи от възрастта , а от самите хора....И съм напълно съгласна,,....Еми мн сори ама от тия изрази "тъпи недорасли тиийнове (неразбиращи от любов)" вече ми писна....Всеки , който е над 16 години вече се мисли за много голям и разбиращ и почва да говори колко са малки и недорасли другите....ЕМИ МН сори...хич не съм съгласна.....Шото един човек може да види истинската любов на 14 , друг на 23....При всеки е различно

mi istina e!!!dali 6e se vlubi6 na 12/14/16 ili 30 ne e ot zna4enie!!!Vaprosa e,4e ima edni ligli/ligliovci det ot v4era sa s edin/edna i ve4e si mislqt 4e 6e sa s tqx do kraq na jivota im,dokato sled nqkolko dni ne si xvanet dryg/a!!!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Докато не го изпиташ и ти ... няма да разбереш за какво говорят другите .....
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен
    Съгласна съм с теб,че не им е времето да изричат думи като "Обичам те" още по-малко да правят плановете "завинаги".В действителност са мънички на 14-15 (не че аз като ще правя 18 и съм много голяма де...).Може би не осъзнават правилното значение на думата "обич" и думата "любов".А много често се случва и това-да се намразят тези същите,които са си казвали "Обичам те" до преди ден-два.Разумните и зрели хора,ако са се обичали наистина никога не се намразват,каквото и да стане....И никога не казват "Обичам те" без да са сигурни в това....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на koalka
    Е, за това съм съгласна, че доста ходи си пишат по скайповете, говорят глупости, че обичат някой и след един месец са с друг и т.н.Това определено не го разбирам, ама тяхна си работа...Честно да ти кажа - не ме интересува...

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Докато не го изпиташ и ти ... няма да разбереш за какво говорят другите .....

В смисъл?!?Не мога да схвана мисълта ти!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Недей да слагаш всички под общ знаменател, ако обичаш! Аз съм почти на 17 години и съм с приятеля ми вече 10 месеца, че и повече и не можеш да ми кажеш, че не съм го обичала или че не съм знаела, какво е любов, щото не знаеш какви са ни взаимоотношенията... и тва, че някакъв си там те е изнервил, не значи че трябва да си изливаш комплексите тука!!!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Много се смея като видя тийнейджъри да твърдят, че са зрели за възрастта си. Не осъзнавате колко сте глупави. Колкото до любовта... мисля, че в толкова ранен период от живота си да кажеш, че си срещнал истинската единствена любов са малко силни думи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на sapphirr
    нямам намерение да 4ета нито едно мнение освен това на авторката.
    1во подкрепям те.
    2ро прекалено мило се изказа,за да има кой да се сърди
    3то истината боли,да свикват
    ...и на на последно място
    4 ТО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА НА СИ4КИТЕ С ТВА "АМА НИЕ ПРЕЖИВЯХМЕ НЕЗНАМ СИ КВО,АМА НИЕ СМЕ ОТ 2 - 5 ГОДИНИ ЗАЕДНО" ХОРАТА С ГОДИНИ ЖЕВЕЯТ ЗАЕДНО СЪЗДАВАТ ДОМ,ДЕЦА,СЕМЕЙСТВО И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРИ НЯКОИ СЕ Е СТИГАЛО ДО ФАЗА НЕНАВИСТ И ОТВРЪЩЕНИЕ КЪМ ДРУГИЯ,ТА ВИЕ ЛИ ПИКЛИОВЦИ И ПИКЛИ НА 12,13,14 И 15 СТЕ СЕДНАЛИ ДА ОБЯСНЯВАТЕ КАКВО ЛЮБОВ.ДА СЕ ШИБАШ РЕДОВНО С НЯКОЙ ИЛИ ДА ТИ ПЛАЩА СМЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОН ИЛИ ФРАПЕТО ЗА 2 КИНТА -НЕ ЗНА4И ЛЮБОВ.АЗ СЪМ НА 19 И ПРЕТЕНДИРАМ ДА ЗНАМ ЕДНО - ТОВА СА ГОДИНИТЕ В КОЙТО 4ОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА В ГРАНИЦИТЕ НА РАЗУМНОТО,А НЕ ДА МИСЛИ С КОЙ ЩЕ Е FOREVER AND EVER.

И ТОЯ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ (ЗА СИ4КИТЕ ОТ 12-15 КОИТО ЩЕ МИ ЗАПОДСКА4АТЕ) КРИТИКА НЕ ТЪРПЯ...
    РЕКЛАМАЦИИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ...
    А ЗА ТИЯ ,КОИТО ЩЕ МЕ ПЛЮЯТ (СИГУРНА СЪМ 4Е ЩЕ ИМА) ДА ВНИМАВАТ С РЕ4НИКА!!!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    нямам намерение да 4ета нито едно мнение освен това на авторката.
    1во подкрепям те.
    2ро прекалено мило се изказа,за да има кой да се сърди
    3то истината боли,да свикват
    ...и на на последно място
    4 ТО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА НА СИ4КИТЕ С ТВА "АМА НИЕ ПРЕЖИВЯХМЕ НЕЗНАМ СИ КВО,АМА НИЕ СМЕ ОТ 2 - 5 ГОДИНИ ЗАЕДНО" ХОРАТА С ГОДИНИ ЖЕВЕЯТ ЗАЕДНО СЪЗДАВАТ ДОМ,ДЕЦА,СЕМЕЙСТВО И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРИ НЯКОИ СЕ Е СТИГАЛО ДО ФАЗА НЕНАВИСТ И ОТВРЪЩЕНИЕ КЪМ ДРУГИЯ,ТА ВИЕ ЛИ ПИКЛИОВЦИ И ПИКЛИ НА 12,13,14 И 15 СТЕ СЕДНАЛИ ДА ОБЯСНЯВАТЕ КАКВО ЛЮБОВ.ДА СЕ ШИБАШ РЕДОВНО С НЯКОЙ ИЛИ ДА ТИ ПЛАЩА СМЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОН ИЛИ ФРАПЕТО ЗА 2 КИНТА -НЕ ЗНА4И ЛЮБОВ.АЗ СЪМ НА 19 И ПРЕТЕНДИРАМ ДА ЗНАМ ЕДНО - ТОВА СА ГОДИНИТЕ В КОЙТО 4ОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА В ГРАНИЦИТЕ НА РАЗУМНОТО,А НЕ ДА МИСЛИ С КОЙ ЩЕ Е FOREVER AND EVER.

И ТОЯ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ (ЗА СИ4КИТЕ ОТ 12-15 КОИТО ЩЕ МИ ЗАПОДСКА4АТЕ) КРИТИКА НЕ ТЪРПЯ...
    РЕКЛАМАЦИИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ...
    А ЗА ТИЯ ,КОИТО ЩЕ МЕ ПЛЮЯТ (СИГУРНА СЪМ 4Е ЩЕ ИМА) ДА ВНИМАВАТ С РЕ4НИКА!!!!
    ееее мацка направо къртиш има много истина в изказването ти

Недораслите кифли веднага се заобясняваха че са изживяли какво ли не, на невероятната възраст - 14-15 години. Абе къде ви е акъла бе, лапета? Видяли те много от живота, айде не на мен тия. Пикли. Съгласен съм с авторката, такива индивиди са ми супер омразни, имам една позната, тръгна с един и за 1 седмица се почна във скайпа "Обичам те", "Не мога без теб", "Най-накрая открих любовта"... Айде ще видим колко ще изкара с него.

Сега се очаква да ме нападне стадо разярени тийнейджърки.
    Walk with me now, fly with me later...

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!![/b][/color]
    може би е точно така аве според мен повечето просто си мислят че в даден момент обичат даден човек а след време осъзнават че не е така ам може някой верно да обичат. няма как да знаеш :P
    мхм точно така

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Подкрепям те, и то напълно... съгласна съм че може да ходиш с някого от 2 години и наистина много да го обичаш, но не вярвам че можеш да кажеш че ще си с този човек завинаги... Звучи ми пресилено... Иначе обичайте се, няма нищо лошо

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Напълно съм съгласна с авторката на темата Не може някакви си на 14 години да ми говорят за "любов"...
    >>> House Music <<<

Aбе тва са некви идотщини... Няма никва любов на 13,14 (говоря за тези,които ходят с някой от 1 седмица) аз съм харесвала момчета,казвали са ми Обичам те,ама аз никога.Не го изпитвам просто...харесвам,ама не обичам никого... Иначе има деца,които на скайп си пишат LoVe Pe6O примерно ,а знам,че са с тоя човек от една седмица...Па на тва ако му викате любов,то... Според мен не е толкова важно,че казваш Обичам те,по важно е да го докажеш!Нали?
    ...

Омръзна ми всеки втори да ми говори за ЛЮБОВ!!!?!!!Не мога да ги разбера тея хора!!?!!На по 14-15 години и говорят за ЛЮБОВ!!?!!Че какво можеш да кажеш ти за ЛЮюбовта при положение че още не можеш сам да си избършеш задника{с извинение!!!} Всеки си пише на skype{особено момичетата,е и някои момчета де!!!}"Милу мн те обичкам,липсваш ми,искам да съм с теб завинаги..."И всякакви подобни глупости!!!!Е осъзнайте се малко бе хора!!?!!Как можете да говорите за ЛЮБОВ,като още сричате??!??Е това са пълни лигавщини!!!Който не е съгласен с мен да напише ЗАЩО???!!!???

{Може би пиша всичко това в пристъп на ярост към един идиот,който се праи на много интересен,ама не е!!!Моля за извинение,ако съм засегнала някой,но искам някой да ми обясни,зашо някакви си пикли/пикльовци се опитват да втълпяват на всеки срещнат,че много обичат някого,че са ЛУДО ВЛЮБЕНИ в еди кого си!!!Е това много ме дразни,защото самите те не знаят какво значи тази дума ЛЮБОВ!!!А по повод идващия презник:Не мислите ли че вече е демоде?!?Аз лично мисля,че това е много сладникаво!!!Навсякъде/във всеки магазин/е отрупано с цветя,сърчица и всякакви всевъзможни глупости!!!Отново се извинявам,ако съм засегнала някого с изказването си!!!}
    Така е , но представи си сега найстина изпиташ това чуство.Ще е смешно и ти да почнеш да го пишеш.Ако поне 10% изпитват нещо,като го напишат на скайп няма да го докажат.Важното е че тя/той знае
    А истинския парадокс идва когато тези който ходят от 1 седмица,се разделят и сърцата им са разбити точно 30 мин,докато не хлътнат по друг/а

ми.. щоТ думите 'оБичам те' вече нямат смисъла, който имаха преди и всеки го използва вече вместо 'здрасти' .. глупаво е!
    ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРрРАаА!!!
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

А общуването между момичетата е понякога си е чиста комедия.Например като си казват ''Здрасти бебе,обичам те мацко.Дай цунка кучкоо''

Голям фен
    [quote="inSane_baby"]
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ами... права си си донякъде... Ама в днешно време всеки се смята за голям и за интересен, особено като вземе да се прое*е на по 12-13. А аз лично съм и против секса преди 17-18...

17-18

и аз съм против няк`ви пикли да учат числата до 1000 и същевременно да се учат как се прави свирка, но 18 години са малко прекалено... ти да не искаш да се омъжиш девствена
    Че колко хора се женят на 17-18 Нормално е тогава да започнеш със секса,и ще имаш време да натрупаш опит до брака Тъпо е някфи дето като чуят например че си на 17 и си девствена да те гледат като... А в същото време 13-годишна с опит в секса се приема нормално....пффф

Голям фен
    Местожителство: ТаМ,кЪдЕтО нЯмА зАкОнИ!
    Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 5:26 pm Заглавие: Не мислите ли че вече е доста сладникаво...?!?

--------------------------------------------------------------------------------

Омръзна ми всеки втори да ми говори за ЛЮБОВ!!!?!!!Не мога да ги разбера тея хора!!?!!На по 14-15 години и говорят за ЛЮБОВ!!?!!Че какво можеш да кажеш ти за ЛЮюбовта при положение че още не можеш сам да си избършеш задника{с извинение!!!} Всеки си пише на skype{особено момичетата,е и някои момчета де!!!}"Милу мн те обичкам,липсваш ми,искам да съм с теб завинаги..."И всякакви подобни глупости!!!!Е осъзнайте се малко бе хора!!?!!Как можете да говорите за ЛЮБОВ,като още сричате??!??Е това са пълни лигавщини!!!Който не е съгласен с мен да напише ЗАЩО???!!!???

\/
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си