Ами... права си си донякъде... Ама в днешно време всеки се смята за голям и за интересен, особено като вземе да се прое*е на по 12-13. А аз лично съм и против секса преди 17-18...
Що се отнася до Св. Валентин, като се замисля, наистина е тъпо, че такъв светъл празник, когато едновременно двама празнуват, се комерсиализира така... Но всичко в този живот е така! Дори за т. нар. "чувства", за които говориш ти. Всичко е постигнато от комерса, от рекламата, от идеята, че си модерен по този начин.
А и все повече настъпват тези поколения на разглезени келеши, които са дотолкова изнежени, че всяка по-рязка завладяла ги емоция, различна от любовта към пари, маркови и лъскави дрешки и аксесорари, да речем някакво привличане към даден индивид, го превръщат в нещо глобално. От тук има 2 възможности: или двамата души са заедно, в което следват епизоди на "Любов (когато миличкуту се е проявило като прекрасен човек) и омраза (при най малкия гаф)", или "чувствата" да останат несподелени, да се говори пак за изпуснатото щастие, че любовта е кучка, как някой си не може да живее от болка и ще си реже вените - като цяло, всичко става дълбока драма. И това до следващия път, когато пак ще се влюбят... И все пак за какво е всичко това?! Та тези хора хал хабер си нямат какво е нещастие, какво е излишък, какво значи да живееш ден за ден, да водиш борба, за да оцелееш, и то защото в живота си нямаш нито дом (покрив на главата), нито семейство, нито сносна храна, нито нужното облекло (и фешън парцалките не влизат тук)... Това е само да живееш като кон с капаци, да не виждаш колко си щастлив всъщност, че ти е осигурен нормален живот, това е да си егоист, да искаш всичко, при това само за себе си, а когато не го постигнеш, да ти е крив целият свят...
За какво беше темата, то какво стана... Съжалявам, малко се увлякох, ама мисля, че ми е простено - преди малко станах от сън и съм адски сънена...