.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен
    Понякога съм прекалено емоционална,но почти никога не може да се разбере,защото си прикривам емоциите много добре Рядко избухвам,но когато съм щастлива наистина изглеждам така.Когато искам обаче слагам маската и край...няма разбиване.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    somewhere over the rainbow
    Eat шоколад like me

Супер фен
    За всички емоционални, плачливи, постояно разстроени и депресирани деца които го правят от най малкото мога само да им кажа следното :

Bebsito. При кирилицата или т.н. Bulgarian phonetic (BP) буквичката "ъ" се намира на клавиша "Y", а буквичката "ш" се намира на клавиша който прави ето този символ "[" до клавиша "P"

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hah mersi, ama az samo temite gi pi6a ba kirilica... ina4e predimno latinica 4e mi e mn neudobno.... sry za gre6kite
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм много емоционална,когато съм радостна изперквам и ставам много луда,просто го показвам,а пък когато ми стане тъжно плача и се сдухвам(случвало се е да плача пред няколко човека) Такава съм си Няма лошо да показваш чувствата си,според мен.

Оо и аз съм ревла... супер чуствителна съм и намирам утеха в сълзите, но супер рядко плача пред хора, само когато ми е нужна подкрепа..
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Аз съм човек,който много сдържа чувствата си.
    Трудно ги показвам и това понякога ми е в голям минус...
    To4no i az sum su6tata
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Аз напоследък трудно се разплаквам...
    И се радвам,че е така,не знам...
    Но пък синдрома със подскачането и викането го имам

oooh... bolnata mi tema. Mn s1m 4uvstvitelna i to pove4e ot teb mila ! Bas?!? Pripadala s1m 4 ili 5 p1ti ot mnogoto emocii gledam da ne se qdosvam i da ne slagam vsi4ko nav1tre i sega se opitvam da se spravq s problema ! Os1znavam go , znam 4e ne tr1bva da pla4a za nai-malkoto ne6to i v1preki tova pove4eto p1ti s1m zav1r6vala s1s s1lzi... Trudno e da ovladee6 4uvstvata i imam mnogo sili da se sprqva s problema imam mn xora koito sa zad men i tova me d1rji! iskam da ti kaja da se vzeme6 v r1ce da ne stigne6 do pripad1ci kato mene!!!! Az ve4e se opravqm predpriela s1m terapiq

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    dam dam.... samo 4e mn malko sam jivqla v vraca
    Иеее То аз не съм родена във Враца, амааа си го обожавам тоя град Хубавото е, че не е толкова напрегнато тук, и няма чак такива поводи за рев... а иначе като бях в София за 1 дееен УЖАС!!! На всяка крачка цигани, и просещи деца... жена с бебе особено като искаше пари от нас... леле, не знам как се издържа в такъв голям град...
    ei ei i az sum ot vraca !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: прекалено емоционални?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    такива ли сте?и мислите ли 4е това пречи.... аз сам такава и супер мн се излагам заради това не6то.... мога да се разплача мн лесно.....това мн ми струва т1икато не мога да го вазпра и понякога става сме6но за околните сигурно.... а аз нежелая да ме смятат за няква ревя6та лигла...това ми е слабост, която не мога да преодолея.Савсем не сам малка 4е да плача за всяко не6то.... пуууууу мн ме е яд на себе си!...предпочитам да сам безс1рде4на, никога няма да ме боли тоолкова....

OMGGGGGGG&DDDDDDDD az s1m s16ata.. ebati poe4eto hora me mislqt za nefka ligla .. ama az s1m prosto mn 4yvstvitelna .,. tolko ne moat da go proymeqt
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си