- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- живот на едно тийн момиче...
ПрОсТо иСкАм дА сПоДеЛя!
Аз съм момиче на 15 години.
Водя един нормален живот,който може да води един тинейджър.
Въпреки това,че родителите ми са в Гърция от 10 години аз се справям със всяко едно препятствие,което ми поднася живота.
Kато всеки тийн си имам своето любовно разочарование,но и своите щастливи мигове прекарани с любим човек.
Справям се в училище,до толкова колкото да е доволно семейството ми,а и самата аз.
Имам познати много,а истинските ми приятели се броят на пръсти,но те са до мен постоянно,затова не са ми нужни други.
Живея в едно градче в което винаги се случва нещо интересно.
Не се учудвам вече от нищо в живота.Наблюдавам отстрани кой какво прави и какво преживява и знам,че ще дойде ден,в който и аз ще премина през този път.Път препълнен с трудности и в същото време път препълнен с много емоции и преживявания.Говоря за пътя през който минават възрастните...
А сега минавам пътя на тийновете.Проблемите ми ги имат всички,но въпреки това всеки ги изживява по-различен начин.
Винаги съм била спокойна и винаги съм се радвала на това,че имам този късмет да съществувам на този свят.Винаги съм наблюдавала околните с голям интерес и съм расаждавала над много работи в живота.
Дойде един етап в живота ми,в който не се чуствам вече толкова спокойна и съм много по-избохлива и раздразнителна от преди.
Случи се едно едно нещо...В живота ми навлезе момче.И преди си ги е имало,но никога не бях ги допускала до себе си толкова близко,колкото това.
Той е на 20 години.Държеше се с мен така както никой друг.Отдадох му се изцяло.Той е първият с който бах истински.Но както всичко друго и това си има своя край.Искам да продължа всичко на ново,без него.Трудно ще ми,но ще дам всичко от себе си,за да не се мъча повече и да се върна към стария си начин на живот,в който пак ще бъда спокойна.Но с единствената разлика,че от мен ще липсва нещо.И това нещо ще остане при момчето,което обичах истински за първи път...Част от мен остана при него...Той не ме оцени.Тука слагам край на мъченията си с него!
Сега ще започна на ново!!!
Благодаря,че отделихте време за моята история!
Всяка лъжа повтаряна многократно,става истина!
Много интересно описание си дала за себе си. С него е останала частица от теб , но дали той го знае е отделен въпрос. Не знам дали имам право да отворя вапроса за възрастовата разлика, но според мен там се крие солиден процент от проблема. Не се ядосвай. Няма причина да обвиняваш, който и да било. Просто продължавай напред
И кой е този град със интересни събития
Искам да се преместя там ! В моя е скука ...
![]()
zapovqdaigrad4eto za koeto pi6a e stara zagora
![]()
Neznam dali vazrastovata razlika e vinovna,no si ima6e i savsem drudi pre4ini![]()
I 4esno kazano godinite ne ni pre4iha,a i nie se poznavahme mnogo predi da stane ne6to pove4e mejdu nas...
Toi kato e na 20,opredeleno ne se darja taka kakto trqbva da se darji edin 20 godi6en 4ovek...
Mmm za stanaloto ne obvinqvam koito i da e bilo,prosto nastroenieto mi ne e hubavo...![]()
Радвам се, че не се измъчваш толкова и разбираш, че няма смисъл и трябва да продължиш живота си.Обичала си го много, но той не те е оценил и явно не е изпитвал същите чувства...
Първоначално написано от koalka
На същото мнение съм и аз :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Настроението, мила, е нещото, което най-лесно се променяПусни си хубава музика, мисли за неща, които ти носят много радост
Мисли за някое сладко котенце, или усмихнато бебче.
Настроението ти ще се промени, защото ти ще почувстваш хармонията в себе си. Ще се чувстваш добре и щастлива от самия факт, че имаш възможността да бъдеш жива. Бъди благодарна за това, защото това е най-ценното, което някога ще имаш
След като прочетох историйката ти се впечатлих, защото не съм очаквал едно момиче на 15 да разсъждава по подобен начин.
Поздрави![]()
Хареса ми,че си човек,който продълава живота си без излишни страдания.Обичаш живота,дори и след разочарованията,пред които те е поставил.Ще кажа само едно последно ЕВАЛА,кефя ти се.Продължавай в същия дух.:P
А за момчето,за което разказваш ще кажа,че той не знае какво е изпуснал,но ти ще намериш човек,който да те заслужава и ти пожелавам да си хипер щастлива с него.
![]()
![]()
![]()
Blagodarq vi za savetite i,4e otdelihte vreme da mi pi6ite
Az poprincip sam 4ovek,koito vinagi se e opitval da razbere drugite![]()
i se opitvam da razbera postapkite na nqkoi hora,koito se darjat bezrazli4no kam ne6ta koito trqbva da imat zna4enie za tqh.I edinstveniq otgovor do koito stigam e tova,4e te neznaqt kakvo iskat i neznaqt kakvi 6ansove v jivota si ispuskat ot nedomislqne...
Tova mom4e za koeto vi govorq bqhme zaedno nqkolko pati...smisal tragvahme,bqhme edin mesec i priklu4vahme vraskata si...taka tri pati.V tova bqh az vinovna samo parviq pat.Drugite dva pati toi,i az vse mu pro6tavah.
I sega predi dva dena,toi pak iska da se varne pri men,no az nqma da prodaljavam taka...Vapreki,4e mi e mn trudno da mu otkazvam,za6toto toi be6e parviqt za mnogo ne6ta v jivota mi...
Zatova re6ih da pi6a tuka v tozi sait...
Blagodarq vi o6te vednaj,4e se zanimavate s moite problemi!
харе са ми това че си осъзнала че трябва да продължиш напред независимо че той не е до теб както казвам любовта е като роза красива но след време увяхва, но ще ти подарят друга още по красива и може би неувяхваща
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
moga da kajq samo 4e spored opisanieto si ti si edno mn umno i dobro momi4e, a tva mom4e neznae kvo e izgubilo, ama qvno ne te e zaslujavalo. Uspeh4eta![]()
Нито искаш помощ нито нищо темата е безмислена...Поне да беше спестила шитните които те характеризират просто на никого не му пука.
Първоначално написано от L_i_z_I
и аз![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Bravo mila =D> evala ti kazvam,kolkoto do mom4eto znam kolko problemi si si imala s nego,spokoino i vqrvai 4e edin den vsi4ko 6te si e postaro mu daje i po-dobre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АкО НяКоЙ Ви гЛеДа ЗлОбНо И Не вИ Се уСмИхВа, бЪдЕтЕ ЛюБеЗеН И Му сЕ УсМиХнЕтЕ, ЗаЩоТо нИкОй нЕ Се нУжДаЕ От уСмИвКа тОлКоВа-кОлКОтО ТоЗи, кОйТо нЕ МоЖе Да сЕ УсМиХвА На дРуГиТе...PpPp
... мога да кажа че въпросното момче изпуска много ... НО ти пожелавам от все сърце да срещнеш човек като тебе в живота и да сте си щастливи много заеднои поздравления за начина ти на мислене !!! Хубаво е че има хора като тебе , които да мислят така
![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
И аз съм от това градче.
Все пак наистина е кофти когато хубавите неща стигнат до край !
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
ех ся ми се ще да съм от Стара загора:P защото като тебе момичета трудно да намеря в мое село ( Враца)
![]()
темата не е безмислнна момичето просто е искало да сподели а и моля ти се не говори от името на всички защото примерно на мен ми пукаПървоначално написано от Liar
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Emi......interesno mi beshe da procheta vsichko,no nakraq se natyjihJivota e hubav taka che prodyljavay napred......ne jivei v minaloto!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
евала ти правя за това което каза че той сега пак иска да се върне при теб и ти го обичаш но няма да му простишевалааз всеки път го казвам но не мога да го спазя.И може да не съм прав но просто мойто мнение е че това не е хубаво или незнам как да го кажа смисал ти да си на 15 а тои да е на 19,20... аз лично съм много против тези връзки.И си ги обяснявам само по 1 начин:Защо един мъж на тези години тои вече не момче а мъж защо би се захванал със едно такова дето на 15 - 16 години като знае че само ще го нарани и на себеси ще си направи там 1 2 пъти кефа а че на момичето и остава за цял живот.Незнам това би го направил някой който не може да си хване никой на своята възраст и вижда малките деца които му вярват и тнт![]()
Надеждата Умира последна
Нещо против ВрацаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
А сега относно темата... ами аз ти пожелавам наистина да успееш да започнеш всичко на новоСъс сигурност ще ти е трудно, но със сигурност ще намериш друго момче, което ще ти помогне с времето да забравиш за първата си любов... Айде успех \
/
![]()
![]()
trOGaTelNoooo
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)