- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Който не знае тези неща - да не прави секс !!!!!
kaktokazva edin priqtel -tq na 14 se 4udi kvo da go pravi kamo li kade da go sloji!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+100000Първоначално написано от _Cuddly_
Ама ще си останат същите питания ,защото 1вото ,че това никой няма да се замисли над него ,2ро ,че малките момиченца ,които се чудят дали на 13 няма да стават майки не им е до търсене във форума ,а направо пишат теми.
Пък и повече от 60% от тези теми повечето пъти са бъзици![]()
тва ме разби просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая тема трябва да се сложи към важните, защото след седмица ще е на 5-10-18-30 страница .. ии пак никой няма да я чете .. пък нали сте наясно, че тея 12-13 годишните .. не използват търсачките ..,защотоо имммаа по лесен вариант - да пуснем тъпата тема .. и свички от форума да ни са чудят .. как може да сме тооолкова тъпи .. ами тъпи сте, необразовани, глупави .. ! деца ..
iiiii moqt nov idoolll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahhahahxzahxahxhaxhahxaхьахьахьах хьахахахаххахаха мн добре
EmMmMmMmMmM Bravo MNogO doBre KAzaNo!!!!! Az SaM na 13 i NAprao PAdaM ot Smaqh Na NQkoi Momi4eta Na moqTA vaZrast !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivei Si jivoTA dokAto Ne staNE NA MOda DA se Mre!:hahah
eeeeeeeeei ei ei ei az sum na 14 i znam dosta raboti po taq tema... ne govori za si4ki a za pove4eto !!! suglasna sum 4e e taka ama se 4uvstvam gadno kato me pri4islqvate i mene ...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
е мацка и аз съм на 14...споко.не се убиждай.смея да твърдя доста неща за секса,смятам че биха ми били повече от полза,отколкото обратното...само трябва да се радваме,че знаем цитирам "доста работи по тая тема"Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Аз не обиждам самата възраст, но повечето, които пускат тези теми са на тези годиниИначе естествено, че не всички са такива
![]()