.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    kaktokazva edin priqtel -tq na 14 se 4udi kvo da go pravi kamo li kade da go sloji!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Май хироу, браво за темата. Аз не мога да им го кажа, без да последват и няколко тупаника след това.

Ще поддържам огъня, за да не затъне из многото "ебаха ме в ушите - бременна съм", "50 трика, за да станете секс богини/богове" иииии "проблеееем! може ли от гъза в устата?!".
    +100000

Ама ще си останат същите питания ,защото 1вото ,че това никой няма да се замисли над него ,2ро ,че малките момиченца ,които се чудят дали на 13 няма да стават майки не им е до търсене във форума ,а направо пишат теми.
    Пък и повече от 60% от тези теми повечето пъти са бъзици

тва ме разби просто

Град
    до твоята звезда :)
    Тая тема трябва да се сложи към важните, защото след седмица ще е на 5-10-18-30 страница .. ии пак никой няма да я чете .. пък нали сте наясно, че тея 12-13 годишните .. не използват търсачките ..,защотоо имммаа по лесен вариант - да пуснем тъпата тема .. и свички от форума да ни са чудят .. как може да сме тооолкова тъпи .. ами тъпи сте, необразовани, глупави .. ! деца ..

Повече от фен
    iiiii moqt nov idoolll

hahahahahhahahxzahxahxhaxhahxaхьахьахьах хьахахахаххахаха мн добре

Няма такъф Неееее... обичам те.. Толкова се смях, че...
    Евалата.. сериозно.. много добро изказване...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

EmMmMmMmMmM Bravo MNogO doBre KAzaNo!!!!! Az SaM na 13 i NAprao PAdaM ot Smaqh Na NQkoi Momi4eta Na moqTA vaZrast !
    Jivei Si jivoTA dokAto Ne staNE NA MOda DA se Mre! :hahah

eeeeeeeeei ei ei ei az sum na 14 i znam dosta raboti po taq tema... ne govori za si4ki a za pove4eto !!! suglasna sum 4e e taka ama se 4uvstvam gadno kato me pri4islqvate i mene ...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    eeeeeeeeei ei ei ei az sum na 14 i znam dosta raboti po taq tema... ne govori za si4ki a za pove4eto !!! suglasna sum 4e e taka ama se 4uvstvam gadno kato me pri4islqvate i mene ...
    е мацка и аз съм на 14...споко.не се убиждай.смея да твърдя доста неща за секса,смятам че биха ми били повече от полза,отколкото обратното...само трябва да се радваме,че знаем цитирам "доста работи по тая тема"

Аз не обиждам самата възраст, но повечето, които пускат тези теми са на тези години Иначе естествено, че не всички са такива

Град
    Асеновград, България
    Много благодаря за полезната информация! Темата е дискутирана многократно. Заключвам!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си