.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

мн съм объркана

Така...мн съм объркана и реших да споделя с вас какво ме притеснява.Големи каши забърках напоследък и не знам какво да правя.От около една година харесвам едно момче,с което нямам никакво бъдеще.Опитвам се да го забравя,но ми е адски трудно!Запознавам се с други момчета,но никой не е толкова прекрасен,колкото него.Та сега има едно момче,което е мн хубаво и добро,и ме харесва.Проблема е,че аз не изпитвам нищо към него.Всъщност не знаех,че ме харесва до тази събота.С една моя приятелка отидохме у тях уж да пийнем малко...ама се напихме За първи път в живота си се напивам така...ще спестя подробностите,но забих се аз с въпросното момче,целувахме се,подробности не помня,но сега той ме пита дали искам да продължим или не.А аз наистина не знам какво да му кажа.Някои ме съветват да тръгна с него,защото се държи мн добре с мен и ме харесва и защото нямам бъдеще с другото момче,а някои ми казват да не тръгвам с него щом не изпитвам нищо.А най-гадното е,че баща ми ме е видял да се целувам с него и е"споделил" на майка ми и леля ми(на която и без това почти вс.казвам) и сега,ако не тръгна с него не знам какво да кажа на наще,те си мислят,че сме гаджета Само ще ви помоля,ако мислите да ми се карате и да ме упреквате да не го правите,защото мн добре разбирам,че никой не ми е виновен и ме е яд!!!

Re: мн съм объркана

Цитирай Първоначално написано от _enigma_
    Така...мн съм объркана и реших да споделя с вас какво ме притеснява.Големи каши забърках напоследък и не знам какво да правя.От около една година харесвам едно момче,с което нямам никакво бъдеще.Опитвам се да го забравя,но ми е адски трудно!Запознавам се с други момчета,но никой не е толкова прекрасен,колкото него.Та сега има едно момче,което е мн хубаво и добро,и ме харесва.Проблема е,че аз не изпитвам нищо към него.Всъщност не знаех,че ме харесва до тази събота.С една моя приятелка отидохме у тях уж да пийнем малко...ама се напихме За първи път в живота си се напивам така...ще спестя подробностите,но забих се аз с въпросното момче,целувахме се,подробности не помня,но сега той ме пита дали искам да продължим или не.А аз наистина не знам какво да му кажа.Някои ме съветват да тръгна с него,защото се държи мн добре с мен и ме харесва и защото нямам бъдеще с другото момче,а някои ми казват да не тръгвам с него щом не изпитвам нищо.А най-гадното е,че баща ми ме е видял да се целувам с него и е"споделил" на майка ми и леля ми(на която и без това почти вс.казвам) и сега,ако не тръгна с него не знам какво да кажа на наще,те си мислят,че сме гаджета Само ще ви помоля,ако мислите да ми се карате и да ме упреквате да не го правите,защото мн добре разбирам,че никой не ми е виновен и ме е яд!!!
    Na mom4eto s koeto si se natiskala kazvash 4e ne iskash da produljite shtom nqmash 4uvstva, na vashte kazvash 4e ste skusali i produljavash da me4taesh za drugoto mom4e.. Have Fun .. edno logi4no obqsnenie ..
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Най-гадното е да си с някой без да изпитваш чувства към него. Не стига, че себе си мъчиш ами и него лъжеш..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    Попринцип най-добрият начин да эабравиш някого е да намериш друг човек,към когото да насочиш интереса и желанието си.Но пък не мисля,че ако нямаш чувства към него и не те привлича има смисъл да сте эаедно.Няма.Щом не иэпитваш нищо към него,по-добре не тръгвайте.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    sofiq
    ми в по4ти същото положение съм и аз. много оби4ам мишо но с него нямам никакви шансове наскоро се появи един иван той лудна по мен едни казват бъди с него други зарежи го.и така и аз незнам какво да правя

Град
    ЪъЪ KaK BeШe TvA MaИ sOfIA
    По-добре пробвай с тоя дет сте се целували шото найстина няма друг начин да забравиш друг човек била съм в тва положение и найстина мисля че така е най-добре а ако нищо не стане кофти шанс
    И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ !!!

Щом нямаш чувства кажи му че това е пиянска грешка и че много сажелява и не си искала да го нараниш

Следвашият път се напий и го изнасили , па като те пита да ли искаш да продължите ест. ще му откажеш!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Най-гадното е да си с някой без да изпитваш чувства към него. Не стига, че себе си мъчиш ами и него лъжеш..
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сама казваш,че не изпитваш нищо към него и целувката е била под влиянието на алкохола=>не тръгвай с него.Не само ще нараниш себе си,но и момчето.А на вашите може да кажеш,че сте се целунали в момент на слабост и между вас няма нищо,например.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Защо не можеш да си с този, който желае, да не би да си има сериозна приятелка?
    Моят съвет е да следваш сърцето, ако не те кефи тоя, с който си се целувала, недей да ходиш с него, защото от това нищо хубаво няма да се получи. Насила не се обича. И не се притеснявай за това, че вашите знаят, че сте се целували, не си монахиня, ако те попитат, кажи, че не са се получили нещата с него и не ходите.

Ако наистина не харесваш момчето, с кеото си се целувала, не ходи с него. Остани сама, любовта ще дойде, когато най-малко предполагаш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

По-добре не се обвърэвайс човек,към който нямаш чувства.Така рано или късно ще ти писне и ще се раэделите.И какво иэлиэа?Той ще блъде наранен,а на теб ще ти е кофти...абе недей да правиш неща,эа които ще съжалиш след време..
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Мила, ще те посъветвам да не правиш тази грешка, защото след това така или иначе ще съжаляваш.. Някога и аз направих подобна, но така единствено нараних момчето.. И си дадох сметка, че не мога да бъда с някой, който не обичам. Остави нещата така.. това ще е най - доброто решение, както за него , така и за теб защото после и двамата може да съжалявате.. Не тръгвай с някого, към който нямаш никакви чувства
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си