- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Групички?!
Еми общо взето в секи клас има така наречените групички![]()
В моя клас примерно се делим на няколко групи така:
1. ЗУБАРИТЕ (те са най многобройни при нас и от своя страна се делят на три групи)
-зубари с които можеш да говориш ( демек свестни хора просто малко затворени)
-зубарите които мразят сички (демек такива от онеа тъпите дето учат по 10 часа на ден и пак едва докарват 5,с такива е непрепоръчително да общуваш...злобни са)
-пълните ауцайдери ( не съм сиг че се пише така) значи те са 2ма 3ма дето си прават кръстословици решават си ги судокута,напълно асоциални хора трудно общуващи)
2.Свободните електрони ( както аз ги наричам) Значи те не са лоши но просто сичко има минава е така нула заинтересованост докарват 4ки ма не им дреме особено
3.Пълните идиоти - това са разни лекета тъпи като галоши дето си гледат филми в час праат си кфото си искат и държат да се забележат
4.Популярните ( така наречените ) Принципно аз май спадам към тази група но не е чак това което си мислите.няма да говоря за себе си защото не искам, но иначе това най социалната част от колектива ,ходат по купони пият пушат ( не винаги )имат много контакти и сички държат да са приятели с тях.
И сега малко за мене така наречената "полулярна"![]()
Винаги съм била в добри отношения сас всички независимо към коя група спадат което май не ме прави тишпичната популярна ( както гледам по филмите де) естествено че има които не харесвам но просто отбягвам да общувам с тях за да не се забърквам в излишни конфликти)
П.С.Искам да отбележа че под зубар не разбирам хора с добри оценки а наистина разбирам хора които зубрят е един урок да не научат да се запънат иии може би се сещате![]()