.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: растеж

растеж

как да порасна на височина изключително нисък съм ? без спорт имали начин нещо в домашни условия ?

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    ами мисля че висене на лост по 10 минути (даже и по-малко) на ден ше свърши работа ама засиви и по какъв начин юото може да стане така че ръцете да т станат по-дълги от нормалното

Град
    Почакай есенните листа...
    Отговорът е спорт.
    И мога да ти предложа няколко:баскетбол,волейбол ,също и нещо със много скачане...

яж пове4е нескуик деиства от личен опит ти го казвам...

сериозно действа ли
    Ако да ще си зема и аз щото ем благо ем растем
    аЗ сам 170см и искам да сам поне 1.75 за сега... и сам 60-61кг

NA KOLKO GODINI SI

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Нищо от гореизборените няма да помогне. Растежа е генетично заложен и се влия до известна степен и от хранененто. Баскетболисите не са станали високи, понеже са играли баскетбол, а са баскетболисти, понеже са високи.
    Grumpy old madman

xexe.. правилно

pi4 te ne si tolko nisuk ako si na 17,18 god ima veroiatnost da drupne6 s o6te ot 1 do 3cm a moje i pove4e ma ako si po goliam ne se nadiavai,no pak ti kazvam ne si tolko nisuk za da se pritesniava6 tolko mnogo

be da doide da vidi men togas da govori
    163 sam i na 13 skoro praq 14 si4ki sa s edna glava nad men !! Pone te yspokoih

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    Улицата
    спорта му е маиката волеибол,баскет,плуване за плуване за плуването ти казвам от личен опит

С висене на лост и такива глупости само си губиш времето, освен ако тренираш де... Растежът е 97% генетична предпоставка. Другият вариант е ако ходиш прегърбен или с неправилна стойка. В такъв случай те съветвам да ходиш на плуване, защото развива изключително добре мускулите на гърба, които поддържат гръбначния стълб изправен. Иначе си яж храни, богати на калций за костите, помага при растежа. На колко си?

Волейбол и баскетбола наистина помагат, но всичко е генетично заложено. Не съм тренирал дълго време нито баскет, нито волейбол. Сега съм 185см ---> 14г

ei pi4 az sam na 15 i sam 160, igraia basket no ne go igraia 6ot sam nisak
    prosto nekoi hora rastat po burzo- drugi ne tolkova
    i ot men da znae6 - Izob6to da ne ti puka.
    Ina4e nedei hodi na fitnes! tva e mn vajno, pone dokato ne porasne6 dostatu4no
    100% ima6 6ansa da stane6 po visok ot drte sled nekoia godina kolkoto i stranno da ti se struva

Град
    Бездомен
    Абе не се паникьосвай бе момче.Аз сега съм на почти 16, преди 2 години бях 157 санта, а сега съм 175.Бях от най-ниските в класа, а сега като се скивам с бившите съученици съм колкото тях, а от много даже и по-висок, така че недей се притеснява всеки расте по различно време :P
    Не е важно къде си, важното е да си там.

;]

Ami naistina e vajno na kolko si godini... az sam na 15 i sam 1.80 ama 2 godini trenirah basketbol a sq ot 2 treniram pluvane... a 1.70 ne e tolkva nisko...
    (\__/)
    (='.'=)
    ('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!

http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 11:02 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

be da doide da vidi men togas da govori
    163 sam i na 13 skoro praq 14 si4ki sa s edna glava nad men !! Pone te yspokoih

ТОЯ ПЪК ТИ СИ БОЛЕН ЛЕ 13 163 и се притеснява и аз бях така тея твойте са бати мутиралите и сиг. повече няма да пораснат може да ги задминеш.

Град
    ВАРНА
    пфф... на по 14-16 години сте вие сега растете ко се оплквате само , ниски сте били хахахахах след няколко години кат пораснете с по 10 - 15 може и повече см. ще се смеете на такива теми Пък и да непораснете няма да ви пука чак толкова

Аз съм убеден, че баскетбола помага. Преди 2 години играех цяло лято баскетбол и порастнах със сигурно 6-7 см за половин година... според мен е много.

Град
    ВАРНА
    Тая теория с баскетбола си е голяма илюзия , това че си пораснал 6-7 см през периода които си играл баскетбол неозначава , си пораснал от него ! Всичко си е ген и хранене.

xaxxxxa той 1.75 и ми вика нисък бил... Смисъл ся пичове и момичета ръста не е много от значение , аз съм 1,65-168 там некаде , има и по ниски от мен в класа... Но момичетата харесват момчета с чувство за хумор и хубави и ръста е важен но без другите 2 работи нема на каде... На 15 години съм за възрасти ми съм нисък , но мога да се похваля че от випуска съм най-харесвания.

A az na 15 180 i sum 85 kg!A treniram basket ot 6 god!Maika mi e 175,bashta mi e 184 a dqdo mi 190 i ima i drugi nad 185!!!Spored vas shte razta li oshte???Blagodarqvi predvaritelno za mneniqta

po princip genetichno zadadeno na chovek e kolko gore dolu shte e visok .. v smisyl vie kakvo si mislite che mi e zadadeno v moq sluchai da sym 190 na 16 godini i zatova sym tolko .. maika mi e 170 bashta mi 182 a az izrasnax tochno za 1 godina ot 168 do 185 taa .. ot 3 godini syvsem malko rasta .. taa na chovek mu e zalojeno da raste ot 185 do 195 primerno i zavisi ot hraneneto kolko shte porasne .. az ot katko se pomnq nqma den v koito da en sym izql dve kiseli mlekca i 200-300 grama sirene taa .. qj i takam .. inache tova za shtangite izobshto ne e taka az si hodeh ot suma si vreme ama sym si prych ) ne che se oplakvam de ..
    Ps. az imam i edna teoriq che nai myrzelivite rastyt nai mnogo .. i az i vsichktie mi priqteli sme ebasi myrzelite i vsichkite sme prychove taa nz

Град
    Hard Rock Cafe
    vitamin A, visene s tejesti na krakata.. ne mi pomogna osobeno na men, 0,5sm za polovin godina, a bqh na 15 -_-

Растежният хормон се образува в тялото на човек в най-големи количества по време на сън. Затова в почивката му е майката. Дедо ми като малък въобще не го е свъртало на едно място. Ту някаква селскостопанска работа е вършел, ту е търчал с дечурлигата и е ритал топка. В крайна сметка това му се е отразило и станал едва 1.60см. висок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си