Си4ко е заложено аз сам 1.84 и навар6их 13 чнуари и играя много баскетбол може би сам порасал с около 10 санта за 1 година![]()
tuka si v greshka e da vqrno e che rasteja e genetichno zalojen NO basketbolistite ne sa tr1gnali da igraqt basketbol visoki a i ako slojish edin tokushto zapochnal da trenira do koyto i da e basketbolist treniral ot otdavna shte se vidi golqma razlika... ili az taka mislq... nzПървоначално написано от Canis_Dirus
+1Първоначално написано от Canis_Dirus
...
Абе и аз да питам, фитнеса спира ли растежа?
Хайде де никой ли не знае - фитнеса спира ли растежа?
Mi zavisi kakvo pravish no znam 4e ako vdigash ot lejanka i prav i oshe po drugi na4ini i ti nabiva preshlenite i si ostavash nisuk!
Спира го, даже го обръща и се смаляваш. И секса спра растежа! И Алкохола. Айде у Лево!
Grumpy old madman
Ем въри у леве.Първоначално написано от Canis_Dirus
na vas vi e sprql moza4niq rastej xahxhahxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мда, но се компенсира в нещо другоПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Спира го, разбира се. От тежестите костите се притискат и не могат да се издължат. Краката на човек също се набиват от собствената му тежест, докато стои прав. Ако не вярвате пробвайте следното: премерете се, след което постойте 2-3 часа прави, без да сядате или лягате и пак се премерете. Със сигурност при второто мерене ще сте малко по-ниски. Другата причина поради която фитнеса пречи на растежа е в това, че се изразходват хранителните запаси на организма по време на тренировките за други цели и не остават достатъчно за растеж.Първоначално написано от nCuXaPaa
Май не си прав, аз от 3 дни вече ходя на фитнес и така като гледам и двамата инструктора са над 1.90, а пък са доста коравички.Но все пак като отида в понеделник ще питам и ще кажа.Първоначално написано от лупо
Абе спокойно човек. Аз съм на 14 и януари бях 162 и за 6 месеца съм станал с 6 см по-висок ,ся съм 168 безз обувки .Спох![]()
Аз след по-малко от 2 месеца правя 15 и съм едва 173-4...не че съм толкова нисък,но в новия ми клас сме 8 момчета и 6 от тях са по 1.80 и нагоре,и аз се чувствам много кофти сред тях...Дали мога да дръпна още 5-10 санта?Попринцип в родата ми повечето мъже са по 1.80,надявам се и аз да стана толкова,но от миналата година съм пораснал с не повече от 2-3 санта
.АА,и другото гадно нещо е,че ръцете и краката са ми малки.Нося номер 41,5,а пръстите на ръцете ми са сравнително къси.Доколкото знам,на хората първо им израстват краката и ръцете,а след това самото тяло.Аз седнал съм по-висок от един приятел,който е близо 185.Тоест,проблемацията е в краката.Това ме навежда на мисълта,че растежа ми е спрял.Кажете вярно ли е това,че на хората с по-дълги крака им остава повече растеж?
йога, стречинг, плуване, висене, скачане...
Най-сигурния стимул за растежа е храната. Хапвайте си от всичко в достатъчни количества, за да си осигурите всички необходими градивни елементи: белтъчини, витамини и т.н.
И не стойте на слънце, че ще получите топлинен удар и ще си увредите мозъка. А както знаем, там е основния център който управлява процесите в организма, включително и растежа.
Как така с йога се расте!И аз искам да порасна и аз съм направил тема ма никой не пише в нея!Та кажете как се расте то1но от йога!?!?!?![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Как така с йога се расте!И аз искам да порасна и аз съм направил тема ма никой не пише в нея!Та кажете как се расте то1но от йога!?!?!?![]()
И аз това щях да кажа . Просто за момента се приеми такъв какъвто си ...Първоначално написано от Canis_Dirus
[quote="*Звездичка"][b]Отговорът е спорт.
Плуване и волейбол
С плуване се растяло![]()
от плуването можеш да пораснеш , но най-активните спортове за развиването на разстежа са баскетбол,волейбол.Но си е въпрос и до ген , не само до това колко тренираш.![]()